Bianca Drăgușanu a dezvăluit cum l-a prins pe Gabi Bădălău că o înșela: "El mi-a povestit, după un an, că cică s-a prescris, și...". Nu e singura dată când a fost trădată în dragoste de iubitul ei

 Oana Pantazi
.

Bianca Drăgușanu a dezvăluit cum l-a prins pe Gabi Bădălău că o înșela. Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău a fost una tumultuoasă și… mai este încă, deoarece vedeta a mărturisit că între ei încă există sentimente puternice și nu exclude posibilitatea să formeze în continuare un cuplu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău trăiesc o poveste de dragoste cu năbădăi. Cei doi îndrăgostiți s-au despărțit de mai bine de 10 ori până acum, însă în pofida faptului că Bianca l-a prins pe el înșelând-o, încă există sentimente între ei. Iată ce a povestit vedeta despre relația cu iubitul ei, dar și despre momentele în care a fost trădată în dragoste!

a5-1a5-1

Bianca Drăgușanu a dezvăluit cum l-a prins pe Gabi Bădălău că o înșela

Invitată în podcast la Bursucu, Bianca Drăgușanu a vorbit fără rezerve despre viața ei sentimentală, mărturisind că a fost înșelată „nu o dată, de mai multe ori!'. Mai în glumă, mai în serios, Bianca a rememorat unul dintre momentele delicate prin care a trecut.

„Era în deplasare peste drum, că s-a dus în apropiere. Am așteptat să se termine ce începuse…', a glumit Bianca. „Am trecut, la un moment dat, când eram eu adolescentă, acum un an-doi, printr-o situație în care, peste drum, la niște vecine, mi-am uitat iubitul acolo și m-am dus să-l recuperez. Am stat la ușă până s-a terminat tenisul și, după ce a terminat tenisul', l-am luat acasă să facem… tenis', a spus ea râzând.

Citește și: Teo Trandafir și Ilinca Vandici, despre ultima despărțire dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „Bianca se uită încă la fațada bisericii'

Citește și: Bianca Drăgușanu s-a filmat alături de un bărbat care conducea o Skoda Octavia, după despărțirea de Gabi Bădălău. Vedetei nu-i plăcea această mașină, în trecut: „Viața bate filmul. M-am răzgândit, sunt foarte fericită!’

Apoi, a mărturisit că l-a prins pe Gabi Bădălău în fapt, de fapt chiar el i-a confirmat ceea ce ea bănuia de ceva vreme…

„Hai să-ți explic, există mai multe situații… Situații în care vrei să te lași prins, situații în care poți să faci și să nu te știe nici vântu’ nici pământu’, și situații pe care le faci la vedere, care oricum nu sunt ceea ce par – te afișezi, defilezi fără să se întâmple absolut nimic. Eu le-am trăit pe toate. Eu le-am trăit pe toate. Și cu afișatul, și cu prinsul și cu neprinsul, că m-a și înșelat fără să-mi dau seama. Nu s-a întâmplat decât o dată sau de două ori, că după aia mi-a zis singur fără ca eu să-l întreb.

Adică… ‘Mai știi tu atunci când eram noi în parcare la Mariott și tu ai venit și ai zis ‘arată-mi telefonul și eu am luat-o la fugă? Păi știi de ce-am luat-o la fugă?’ Fix în momentul ăla îi scria aia cu care plecase, cu care fusese. Asta cum o numești? (…) El mi-a povestit după un an, că cică s-a prescris, și din nou m-au luat nervii. Eram noi într-un moment liniștit al nostru și mergeam spre munte în mașină și, na, dou[ ore jumate trei, cât a durat drumul, povesteam chestii și-mi zice – ‘Aaaa, mai știi tu atunci când am luat-o eu la fugă prin parcare și… Eu deja mă înverzisem la față, eram transformată. Zic: ‘Serios?’ ‘Și mai știi tu când mi-ai cerut telefonul și mi-ai zis ‘arată-mi cine-ți scrie iubire? Păi fix aia se-ntâmpla'”, a povestit Bianca.

Ce spune Bianca despre împăcarea cu Gabi Bădălău: „Singurul lucru pe care-l știm amândoi este că ne iubim în momentul de față”

În luna iunie, după ce se despărțiseră din nou, toată lumea a crezut că relația lor s-a sfârșit, mai ales că, la scurt timp, după separare, Gabi Bădălău s-a afișat la Petrecerea VIVA! cu noua iubită. Iată însă că declarațiile Biancăi contrazic asta. Vedeta a mărturisit că între ei există și acum sentimente puternice, însă despărțirea lor s-a produs și din cauza intervenției celor din jur…

„Din păcate, trăim într-o comunitate și eu, și el, în care contează foarte mult ce spun oamenii din jurul nostru și cântărește foarte mult treaba asta… Niciunul dintre noi n-a spus că nu ne mai iubim. Nu știu dacă în momentul ăsta chiar suntem împăcați… Poate că ne dorim amândoi, el este plecat în vacanță cu copiii, eu sunt acasă. Nu știu exact ce-o să se-ntâmple, nu sunt lucrurile sigure. Am petrecut foarte mult timp împreună, am stat aproape 10 zile bot în bot, ne-am reconectat așa cumva, dar totul este incert în jurul nostru.

Singurul lucru pe care-l știm amândoi este că ne iubim în momentul de față, și aud asta, și-mi arată asta pe cât i se dă voie să-mi arate și… nu știu, nu pot să spun ce urmează, nici nu vreau să mai fac foarte multe declarații pe tema asta, pentru că, spuneam mai devreme, relația mea dacă ar fi fost una personală și n-ar fi fost dezvoltată în podcasturi și pe TV și pe la știri, poate că ar fi fost la alt nivel acum. Așa, trebuie să mă justific în fața unor persoane și personaje care oricum nu dorm cu mine-n pat. Și e mai greu să trecem peste anumite orgolii, peste anumite etape, peste anumite situații în care unii oameni s-au implicat de ambele părți să ne ajute să ne despărțim. N-au reușit, dar nu știu dacă noi am reușit să trecem penste etapa asta dificilă. (…) Tot ce pot să spun este că mă iubește și eu îl iubesc. Nu știu cât durează și nu știu de ce suntem sortiți să trecem prin așa ceva amândoi, că nu ne este ușor deloc nici mie, nici lui„, a mai spus Bianca.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton