Bianca Drăgușanu a intrat la regim: "Am mâncat de am spart: prăjituri, cornulețe și cartofi prăjiți". În ce constă "dieta Colibri", pe care o ține acum

 Oana Pantazi
.

E greu de crezut că Bianca Drăgușanu a intrat la regim, pentru că, cel puțin în ultimii 10 ani, nimeni nu a văzut-o altfel decât trasă ca prin inel. Vedeta a mărturisit însă că, în ultima vreme, a cam abuzat de mâncare, iar acum trebuie să scape de efectele excesului caloric.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

La 41 de ani, Bianca Drăgușanu arată senzațional, dar, cu toate astea, a intrat la regim, pentru că și-a propus să slăbească 3 kilograme. Cu sinceritatea care o reprezintă, Bianca nu s-a sfiit să mărturisească faptul că, în ultimul timp, a cam abuzat de mâncare, așadar acum trebuie să plătească excesele. Iată ce a mărturisit și mai ale în ce constă dieta-minune care o ajută să slăbească.

bianca-dragusanu-interventie-estetica-copy-copybianca-dragusanu-interventie-estetica-copy-copy

Bianca Drăgușanu a intrat la regim

Cei care-i urmăresc contul de Instagram Biancăi i-au mărturisit nu o dată că arată atât de bine, încât pare photoshopată… Dar nu, acesta este rezul tatul unui stil de viață echilibrat, unde grăsimile și carbohidrații nu prea-și găsesc locul. Și să nu uităm totuși că vedeta suferă de diabet, așadar regimul ei de viață este oricum diferit, glucidele fiind limitate. Iată însă că Bianca Drăgușanu a mărturisit că, în ultima vreme, a cam pus pe ea, așa că a decis să intre la dietă.

Citește și: Bianca Drăgușanu critică dur vedetele din România. Ce le reproșează: „Sunt aceleași gagici, care își schimbă rochiile între ele

Citește și: Bianca Drăgușanu, amendată de Poliție după ce a fost oprită în trafic: ‘Am încălcat niște reguli. Mi s-a făcut și testul antidrog… / Ce spune despre Dorian Popa

Pentru asta însă, vedeta a apelat la un nutriționist, care i-a făcut o dietă personalizată.

„Am fost la munte, recent, și am mâncat de am spart. Eu am, de 7 ani, cam aceleași kilograme. Însă, în ultima vreme, am mâncat multe prostii: cartofi prăjiți, cornulețele, prăjitură Pavlova, preferata mea. Așa că am decis să intru la regim. 

Cu acest regim să nu credeți, însă, că mă înfometez. E o dietă personalizată. Întra-adevăr, primele zile sunt mai dificile. Secretul este, însă, să respectați cu strictețe meniul nutriționistului și să nu vă abateți de la el nici o secundă!', a anunțat Bianca, pe pagina ei de Instagram.

Ce dietă ține Bianca Drăgușanu

Recent, Bianca Drăgușanu a postat pe pagina ei de socializare așa-numita dietă Colibri pe care o ține acum pentru a da jos kilogramele acumulate. Vedeta, care trăiește din imagine, a mare grijă de trupul ei și nu a ezitat niciodată să vorbească despre operațiile estetice pe care le-a făcut, dar și despre procedurile mai mult sau mai puțin invazive. Și iată că, atunci când e cazul nu se dă în lături și de la o dietă. Iată ce consumă Bianca pe parcursul unei zile pentru a slăbi.

Mic dejun: 

Un pahar cu apă, cu 30 de minute înainte de masă

Omletă din 2 ouă, cu 60 de grame ciuperci 

Gustare: 

200 de grame kiwi plus 50 de grame nuci

Prânz:

Un pahar cu apă cu 30 de minute înainte de masă 

40 de grame de hrișcă plus 150 de grame salată

Gustare:

Un măr verde

Cina:

Un pahar cu apă cu 30 de minute înainte  de masă

150 de grame de carne de vită plus 150 de grame salată caldă de legume 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton