Bianca Drăgușanu a răbufnit după ce a fost amendată cu 200 de lei, pentru parcare: „Japca și tupeul ordinar...”

 Matei Bianca
.

Bianca Drăgușanu a fost amendată pentru că nu a plătit parcarea într-o zonă din București, acolo unde și-a lăsat mașina. Ea este revoltată pe această situație în care a fost pusă, astfel că a publicat o fotografie cu tichetul de amendă și a transmis un mesaj dur prin intermediul rețelelor de socializare. Iată ce sumă a fost nevoită vedeta să plătească!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Bianca Drăgușanu a primit o amendă în valoare de 200 de lei pentru neplata parcării într-o zonă centrală a Bucureștiului. Vedeta și-a exprimat revolta pe rețelele de socializare, criticând suma care i-a fost impusă pentru acest lucru.

bianca3bianca3

Citește și: Bianca Drăgușanu regretă că și-a făcut unele modificări la nivelul feței: „Nemachiată, sprâncele mele au o culoare de verde-albăstrui, mov, gălbui, curcubeu'

Citește și: Ce s-a întâmplat după ce Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au reunit de dragul fiicei lor. De ce s-a enervat vedeta: „Au început să îmi jignească fata…”

Citește și: Denisa Oltean, o stewardesă din Bistrița, a fost gasită moartă în Japonia, la doar 30 de ani: „Costurile necesare pentru repatrierea corpului sunt extrem de ridicate'

Citește și: Alfred Bulai a fost arestat preventiv pentru 30 de zile: „Favoruri de natură sexuală, încercarea de a o săruta cu forţa şi atingeri cu tentă sexuală…”

Bianca Drăgușanu, amendată pentru că nu a plătit parcarea

Bianca Drăgușanu este activă pe pagina ei personală de Instagram, acolo unde are o comunitate mare de persoane și unde postează des întâmplări din viața ei. De această dată, ea a transmis un mesaj dur, după ce a primit o amendă.

Vedeta a fost amendată recent pentru că nu a plătit parcarea într-o zonă centrală a Capitalei. A reacționat rapid pe rețelele de socializare, exprimându-și nemulțumirea față de întreaga situație în care a fost pusă. Ea a postat un mesaj în care și-a exprimat frustrarea

„200 lei parcare! Japca și tupeul ordinar!', a scris Bianca Drăgușanu la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Vedeta a fost amendată de Poliție după ce a fost oprită în trafic

În luna noiembrie a anului trecut, Bianca Drăgușanu a fost amendată de Poliție și i-au fost luate și câteva puncte de penalizare, după ce a fost oprită în trafic. Pe atunci, vedeta a fost testată antidrog, dar s-a constatat faptul că nu a consumat substanțe interzise.

„Vreau să vă spun că am fost oprită de poliție și am văzut că s-a pornit o campanie antidrog pe care o susțin. Bineînțeles că nu am fost oprită de poliție pentru că sunt un cetățean corect și bun … Am fost oprită de poliție pentru că am încălcat niște reguli. Am fost amendată, dar nu asta mă doare cel mai tare. Am primit și niște puncte și mi s-a făcut și testul antidrog. Știți că acolo sunt mai multe substanțe.

Ok, am fost testată antidrog, a durat vreo 10 minute acest test pe care nu l-am mai făcut niciodată.(…) Această campanie antodrog pe care eu o susțin se pare că funcționează destul de bine și se pare că vizează în special persoanele publice, ceea ce nu este un lucru rău.(…) Nu consum niciun fel de substanțe care să-mi modifice starea, energia sau viața', a transmis ea atunci.

Bianca Drăgușanu se bucură de o comunitate impresionantă

Bianca Drăgușanu se bucură de o comunitate impresionantă pe rețelele de socializare. Ori de câte ori are ocazia, vedeta postează pe Instagram atât lucruri bune din viața ei, cât și lucruri mai puțin bune, astfel că nu se ascunde niciodată de fanii ei.

Și de această dată s-a întâmplat să posteze ceva mai puțin plăcut, când a primit o amendă în valoare de 200 de lei pentru că nu a plătit locul de parcare unde și-a lăsat mașina. Ea a fost revoltată pe întreaga situație, deoarece locurile de parcare din București sunt prea puține, iar mașinile prea multe.

Sursa foto: Instagram/ Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton