Bianca Drăgușanu, după ce a fost acuzată că stă cu Gabi Bădălău pentru banii lui: "Nu ar fi bărbat dacă nu ar plăti el, ar fi un amețit"

 Laciu Andreea
.

Bianca Drăgușanu a știut întotdeauna să își păstreze independența financiară indiferent de relațiile din trecut. Mai mult decât atât, vedeta are și propriile ei afaceri, cu care se mândrește și din care face bani frumoși. Cu toate acestea, există încă multe guri rele care o acuză pe blondină că ar fi format un cuplu cu afaceristul Gabi Bădălău pentru banii lui. Sătulă de zvonurile răutăcioase, Bianca Drăgușanu le-a dat acum peste nas celor care au criticat-o dur.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se iubesc de câțiva ani deja. Momentele în care pleacă în vacanțe în destinații de lux i-au făcut pe mulți să o „taxeze” pe vedetă, susținând că profită de banii partenerului ei de viață. Acum a dezvăluit ce crede, de fapt, despre aceste acuzații. Chiar dacă are și ea o avere impresionantă, Bianca recunoaște că se așteaptă ca Bădălău să scoată bani din buzunar pentru vacanțe.

bianca-dragusanu-1-1bianca-dragusanu-1-1

Bianca Drăgușanu, despre banii lui Gabi Bădălău

Vedeta are suficientă avere încât să își facă singură mofturile. Însă, consideră că iubitul ei este cel care trebuie să plătească în cazul vacanțelor petrecute în doi.

”Eu am foarte multe vacanțe de-a lungul timpului pe care mi le-am plătit în singură atunci când am mers singură sau cu o prietenă. Atunci când se merge cu iubitul, soțul, sau cu un bărbat, din punctul meu de vedere, n-ar fi bărbat dacă n-ar plăti el.

Ar fi un amețit, ca să zic așa. Eu aș desconsidera un bărbat dacă m-ar invita la o masă să plătim jumate sau să plătesc eu, e același lucru și cu vacanța, exclus așa ceva. N-am fost (n.r. într-o situație) și nici nu-mi doresc să fiu, și nu cred că o să fiu vreodată, pentru că nu am cum. Dacă se întâmplă asta, nu mai există, punct și la revedere„, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Antena Stars, conform Spynews.ro.

Citește și: Cum a început, de fapt, relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „Prima lor întâlnire a avut loc…”

Citește și: Georgiana Lobonț face repaus vocal din cauza problemelor de sănătate: 'Cu sănătatea stau foarte prost'

Citește și: Cum a început, de fapt, relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „Prima lor întâlnire a avut loc…”

Citește și: Cât costă hainele create de Bianca Drăgușanu: „Am început să cresc prețurile, asta e inflația în România”

Ce cadou a primit vedeta de Moș Nicolae

A refuzat să spună ce cadou a primit din partea iubitului ei, dar a dezvăluit că și-a luat și singură niște daruri.

„Eu îmi fac cele mai frumoase cadouri singură, și dacă mi-ar fi adus ceva (n.r. Moș Nicolae), nu vreau să spun că nu vreau să expandez foarte multe subiectele astea, având în vedere că se exagerează. Moș Nicolae am fost eu pentru mine”, a mai declarat Bianca Drăgușanu.

Câți bani au cheltuit cei doi în vacanța din Thailanda

A fost una dintre destinațiile lor de suflet anul acesta. Bianca Drăgușanu a povestit cât au scos din buzunar pentru vacanța de huzur.

„A fost superb, una dintre cele mai frumoase vacanțe în care am fost eu până acum și am trăit experiențe noi. Superb hotelul, fără reproș, fără greș și în contradicție cu atmosfera de acolo pe care am întâlnit-o pe străzile din Thailanda, Phuket. Era totul super accesibil și super bun și super frumos, comparativ cu ce se întâmpla în hotelul nostru.

Hotelul la care noi am stat, nu este un hotel accesibil. Era discrepanța foarte mare între lux și opulență și modul lor de viață, dar ceva foarte frumos. Eu am mâncat în fiecare zi pe street food, aproape în fieacre zi. Am stat șase zile, iar din șase zile, vreo două am mâncat la restaurantele celebre din incinta hotelurilor superbe.

În rest, am mâncat în fiecare zi mâncare super fresh, fructe de mare și pește luat direct din acvariu. Pus pe grătar și gătit în fața noastră, ceva superb, delicioasă, condimentele cele mai bune. Foarte accesibile, și taxiurile foarte ieftine, în jur de 5-10 lei dolari taxiul. Iar mâncarea, chiar am mâncat mult de tot în vacanța asta, mâncarea nu a depășit 70 de euro, dar la modul două persoane, și cam tot ce vezi cu ochii”, a spus Bianca Drăgușanu, potrivit spynews.ro.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton