Bianca Drăgușanu și fostul soț, Alex Bodi, surprinși de paparazzi împreună la cină: "Ne-am întâlnit, am mâncat împreună, am vorbit, apoi..." / Cei doi au divorțat cu scandal, în urmă cu mai bine de 4 ani

 Dumba Gabriela
.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost surprinși împreună la o cină, la un restaurant din București, după ce blondina s-a despărțit de Gabi Bădălău și există zvonuri și privind o ruptură între Alex Bodi și logodnica lui, Ema Uta.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu s-a despărțit recent de Gabi Bădălău, care a acuzat-o că a avut timp de șase luni o relație paralelă, cu un alt bărbat, cât timp vorbea cu el despre căsătorie și o familie împreună. La rândul său, Alex Bodi a cerut-o de soție pe Ema Uta, acum câteva luni și există zvonuri că ar fi luat o pauză.

660e961949210-bianca-dragusanu-2-1660e961949210-bianca-dragusanu-2-1

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, surprinși împreună la cină

Paparazzii Spynews.ro i-au surprins pe Bianca Drăgușanu și Alex Bodi la masă, într-un restaurant din nordul Capitalei. Cei doi foști soți au petrecut aproape o oră împreună, au vorbit și păreau că sunt buni prieteni, lăsând în spate certurile din anii trecuți și scandalurile în care au fost implicați.

După ce a fost surprins în compania Biancăi, Alex Bodi a fost întrebat dacă la mijloc ar putea fi vorba despre vreo împăcare amoroasă. Ema Uta poate sta liniștită, însă, pentru că, potrivit afaceristului, nu este vorba despre o împăcare, ci doar despre o simplă ieșire în oraș, cu prietenii.

„Nu a fost nimic cu Bianca, nu suntem împreună, doar ne-am întâlnit, am mâncat împreună, am vorbit, apoi eu am rămas să văd meciul, iar ea a plecat cu prietenii ei.', a declarat Alex Bodi pentru Actualitate.net.

Cei doi par că au o relație civilizată în prezent și au uitat scandalurile în care au fost implicați, totul culminând cu acuzațiile grave ale Biancăi Drăgușanu, care a spus, la un moment dat, că Alex Bodi a bătut-o.

După ce l-a acuzat de violență fizică pe Alex Bodi, milionarul din Mediaș a dat-o în judecată pentru declarații mincinoase. Acesta a spus că, de fapt, ceea ce ea prezenta ca fiind semne ale bătăilor încasate erau semne căpătate în urma unei operații estetice.

Citește și: Simona Pătruleasa nu își dorea neapărat să se mărite, atunci când a fost cerută în căsătorie de Sabin Ivanof: „Nu era o prioritate pentru mine. În cazul nostru a fost ceva…'. Cum o mai surprinde soțul după 20 de ani de relație / EXCLUSIV

Citește și: Costi Ioniță pregătește un proiect cu Iulia Vântur: „Românii habar nu au despre cât de tare este ea în India! Este foarte iubită!'

Citește și: Andreea Bănică, dublă aniversare: „De ziua mea am împlinit și niște ani frumoși de căsnicie! Am avut musafiri care mi-au făcut surprize frumoase'. Ce-și mai dorește artista, la 46 de ani

Ce se întâmplă cu relația lui Alex Bodi cu Ema Uta, la doar două luni de când au decis să se căsătorească

Dacă în urmă cu două luni o cerea de soție pe Ema Uta, în timpul unei vacanțe exotice, în Maldive, există zvonuri că Alex Bodi ar fi acum singur. După o relație tumultoasă cu multe împăcări și separări, cei doi și-au șters fotografiile în care apăreau împreună pe rețelele de socializare și nici nu se mai urmăresc unul pe celălalt.

Potrivit unor surse, Alex Bodi și-ar fi încercat norocul din nou la fosta lui soție, cu care are împreună o fetiță în vârstă de șapte ani. Ema Uta ar fi fost deranjată că iubitul ei o caută pe fosta lui parteneră, de aici și gelozia make-up artistului.

Nu este pentru prima dată când apar astfel de zvonuri, asta pentru că și în urmă cu mai bine de un an și jumătate Alex Bodi punea punct relației cu Ema Uta pentru a se întoarce la fosta soție, la adresa căreia avea doar cuvinte de laudă.

„Eu și fosta mea iubită ne-am înțeles foarte bine, a fost o relație frumoasă, au fost sentimente, sunt sentimente, ne-am înțeles foarte bine din multe puncte de vedere, dar nu am rezonat la un singur lucru.

Nu pot să spun că nu mi-a acceptat fetița, mi-a iubit fetița, a avut grijă de ea, doar că i-a stat mereu în ghimpe relația noastră când era vorba de (n.r. fosta soție). Indiferent dacă o să fiu sau nu cu (n.r. fosta soție) împreună, eu o să-i asigur mereu un trai bun. Mi-a fost alături în cele mai grele momente. Timp de 4 ani și jumătate m-a așteptat', spunea Alex Bodi, la momentul respectiv.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton