Bianca Drăgușanu, amendată de Poliție după ce a fost oprită în trafic: ”Am încălcat niște reguli. Mi s-a făcut și testul antidrog...” / Ce spune despre Dorian Popa

 Calin Maria Bianca
.

Bianca Drăgușanu, amendată de Poliție după ce a fost oprită în trafic. În ultima vreme, tot mai multe vedete au fost găsite la volan sub influența drogurilor, cum s-a întâmplat și cu Dorian Popa, Ana Morodan sau Guess Who. Oamenii legii s-au sesizat și susțin o campanie antidrog, astfel că recent a fost oprită în trafic și Bianca Drăgușanu. Iată ce amendă a primit, dar și de ce i s-au luat puncte de penalizare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu nu sa ascuns faptul că a fost oprită de oamenii legii, astfel că a spus public inclusiv că a fost testată antidrog, dar și că a luat amenda. Nu, nu a fost depistată cu substanțe interzise la volan și nici cu alcool, însă a primit o amendă consistentă și puncte de penalizare fiindcă a încălcat o serie de reguli iar polițiștii au observat totul.

bianca-dragusanubianca-dragusanu

Citește și: Câți bani a investit Bianca Drăgușanu în redecorarea casei: „Puteam să-mi iau o mașină. Toate piesele au venit pe comandă…”

Citește și: Bianca Drăgușanu critică dur vedetele din România. Ce le reproșează: „Sunt aceleași gagici, care își schimbă rochiile între ele'

Citește și: Ce declarație de dragoste i-a făcut Marius Elisei actualei iubite, în plin scandal cu Oana Roman: „Să privești pe cineva la care ții cu adevărat și să…”

Citește și: Cum l-a cunoscut Elena Lasconi pe actualul ei soț: „Doamne, dacă tu vrei să am un bărbat, scoate-mi-l în cale”. S-au căsătorit la mănăstire, în costume populare

Bianca Drăgușanu, amendată de Poliție după ce a fost oprită în trafic

Bianca Drăgușanu este una dintre vedetele cele mai active pe rețelele de socializare, astfel că nu ezită și împărtășește cu fanii ei și marea comunitate de care se bucură tot ceea ce face într-o zi. Nu, nu doar momentele frumoase, ci și pe cele mai puțin plăcute, cum a fost de data aceasta, când au oprit-o polițiștii în trafic și i-au dat amendă, dar i-au luat și puncte de penalizare.

„Vreau să vă spun că am fost oprită de poliție și am văzut că s-a pornit o campanie antidrog pe care o susțin. Bineînțeles că nu am fost oprită de poliție pentru că sunt un cetățean corect și bun … Am fost oprită de poliție pentru că am încălcat niște reguli. Am fost amendată, dar nu asta mă doare cel mai tare. Am primit și niște puncte și mi s-a făcut și testul antidrog. Știți că acolo sunt mai multe substanțe.”, a spus Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare.

Bianca Drăgușanu: 'Nu consum niciun fel de substanțe'

Bianca Drăgușanu recunoaște că a greșit privind regulile de circulație, astfel că nu contestă amenda, ci din contră, este ok cu atitudinea oamenilor legii. De asemenea, nu a avut nimic de comentat nici pentru că polițiștii au vrut să o testeze antidrog. A explicat că nu are nimic de ascuns, ba chiar susține aceste campanii, mai ales că ea nu consumă substanțe interzise.

Ok, am fost testată antidrog, a durat vreo 10 minute acest test pe care nu l-am mai făcut niciodată.(…) Această campanie antodrog pe care eu o susțin se pare că funcționează destul de bine și se pare că vizează în special persoanele publice, ceea ce nu este un lucru rău.(…) Nu consum niciun fel de substanțe care să-mi modifice starea, energia sau viața., a mai spus Bianca Drăgușanu.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre Dorian Popa după ce a fost prins drogat la volan

Că tot a venit vorba despre droguri și campania lansată de oamenii legii, Bianca Drăgușanu a comentat și cazul lui Dorian Popa. Știm că artistul a recunoscut recent că a consumat cannabis și și-a recunoscut vina, astfel că vedeta nu-l critică, ci consideră că a greșit. De asemenea, este de părere că este un om care a muncit foarte mult și nu merită să fie atât de dur judecat pentru greșeala pe care a făcut-o recent.

„Să știți că cel mai bine e ca cel care nu a greșit niciodată să arunce cu pietra, vizavi de Dorian Popa, de care îmi pare rău că trece prin situația asta stânjenitoare. Știm cu toții că este un băiat care a muncit foarte mult pentru tot ce are și nu e cazul să judecăm. Fiecare om are dreptul la propriile alegeri, fiecare om mai greșește.”, a mai spus Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare.

Bianca Drăgușanu nu consumă niciodată alcool

Bianca Drăgușanu nu doar că nu consumă substanțe interzise așa cum a declarat recent pe rețelele de socializare, ci este în general foarte atentă și are mare grijă de corpul și sănătatea ei. În urmă cu mai mult timp, vedeta a explicat că are un regim alimentar destul de strict și nu sare niciun antrenament în sala de fitness, tocmai pentru a fi cea mai „bună versiune’ a ei.

„Eu am o părere foarte proastă despre alcool pentru că are zahăr. Te umflă la față, ți se umflă picioarele, faci coșuri, faci celulită, păi nu e păcat, la câte ore stau eu la sală, la câți bani investesc în mine, pe operații, pe botox… Păi să mă duc și să beau alcool? De ce? Eu pot să mă distrez pe apă plată, cum am stat ieri în picioare patru ore la loft și am analizat foarte funny lumea din jurul meu, care se distra, chiar dacă bea alcool. Dar eu eram, cumva, altfel. Și toată lumea zicea: băi, frate, ești ca un observator, ca un străjer, bea și tu ceva! Am zis: nu pot, nu-mi place!

Nu am băut niciodată în viața mea și nici nu o să beau. Dar mă distrez pe seama prietenilor mei, că de multe ori le povestesc eu ce au făcut. Sunt foarte mândră de mine pentru că nu sunt foarte multe persoane care se distrează în felul meu. O mai iau razna, așa, câteodată, când mănânc o porție de cartofi prăjiți, cum am făcut ieri. Da… Nu mai beau nici Cola 0, beau doar apă’, a spus blondina, potrivit cancan.ro.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton