Bianca Drăgușanu și Anisia Gafton s-au certat, în direct, la TV: "Nu suport oamenii duplicitari"

 Radulescu Ruxandra
.

Bianca Drăgușanu și Anisia Gafton s-au certat, în direct, la TV. Bianca Drăgușanu este una dintre invitatele cu care telespectatorii show-ului găzduit de Capatos s-au obișnuit deja. La cea mai recentă ediție a fost invitată și Anisia Gafton, actriță de comedie și câștigătoarea de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Spre surprinderea lui Capatos, Bianca și-a manifestat indignarea față de Anisia Gafton, deoarece aceasta ar fi ironizat-o pe blondină. Bianca i-a aruncat câteva replici dure Anisiei, dar actrița a încercat să-i explice situația.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Anisia Gafton au intrat în conflict, în direct la TV. Bianca Drăgușanu a fost inbitată la emisiunea lui Capatos, X-tra Night Show, alături de Anisia Gafton, cîștigătorea show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Se știe că Bianca Drăgușanu este foarte vehementă atunci când cineva îndrăznește să o critice și nimeni nu scapă fără să fie apostrofat serios de blondină. Cea care a supărat-o din cale afară pe Bianca a fost nimeni alta decât Anisia Gafton. Motivul conflictului a fost o postare de-a actriței, pe care Bianca Drăgușanu a considerat-o ca o jignire directă la adresa ei.

img-20-1img-20-1

Bianca Drăgușanu și Anisia Gafton s-au certat, în direct, la TV

Bianca Drăgușanu este o femeie aprigă din fire, fapt pe care l-a dovedit de fiecare dată când o altă vedetă a îndrăznit să o atace. Blondina a venit la emisiunea lui Capatos, X-tra Night Show, supărată foc pe Anisia Gafton, pe motiv că ar fi jignit-o prin intermediul unei postări pe social-media. Între cele două a avut loc un schimb de replici, la urma căruia Bianca Drăgușanu și-a cerut scuze.

Citește și: Cum a început, de fapt, relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „Prima lor întâlnire a avut loc…'

Citește și: Ce face Anisia Gafton cu banii câștigați la ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’:’Premiul este o recunoaștere a eforturilor mele’

„Dacă te-ai pupat o dată cu un om, a doua oară îşi permite să vorbească urât despre tine şi deja se pare că se întrece măsura. Eu nu înțeleg ce cauți tu în emisiunea asta. Eu îmi cer scuze că de fapt nu am venit să vorbesc cu ea, am venit să vorbesc cu tine. Eu am respectat-o, data trecută am vorbit cu ea în emisiune şi ea m-a luat peste picior. Nu ea, un coleg de-al ei. Eu nu am jignit pe nimeni, iar colegul tău comendiant m-a jignit pe mine. Atâta timp cât tu îi dai share… Eu am fost drăguţă că am venit cu cadouri, dar nu mă mai peria. Eu nu suport oamenii duplicitari', a spus Bianca în direct, la adresa Anisiei Gafton. 

„E un coleg de-al meu. (…) Ce vină am eu? Serghei a spus o glumă despre Bianca. El e partenerul meu. Nu înţeleg de ce s-a supărat Bianca', i-a explicat Anisia.

Bianca Drăgușanu i-a cerut iertare Anisiei Gafton

Bianca Drăgușanu și-a cerut scuze față de Anisia Gafton, înțelegînd că a fost vorba de o glumă nevinovată și că nu a fost vorba de un afront personal la adresa ei.

„Noi nici nu ne-am certat. Eu mai devreme, când ea mi-a explicat că nu e de vină cu nimic, eu mi-am cerut scuze în direct şi o mai fac o dată dacă trebuie. Eu sunt un om foarte asumat'a declarat Bianca Drăgușanu în emisiunea lui Dan Capatos. 

Bianca Drăgușanu a lămurit conflictul cu Anda Adam

Despre Biana Drăgușanu s-a presupus de-a lungul timpului că ar fi rivală cu Anda Adam. Această idee a fost generată de faptul că amândouă au avut o relație amoroasă cu Victor Slav. Bianca a fost cea care a devenit soția lui Slav, la scurt timp după ce acesta s-a despărțit de cântăreață. Blondina a relatat că au reușit să medieze neînțelegerile dintre ele, datorită unei prietene comune.

„Ea s-a machiat recent la una din prietenele mele care locuiește în Constanța. Împreună au dezvoltat subiectul despre persoana mea magnifică și prietena mea mi-a transmis: băi uite am machiat-o pe Anda, am vorbit despre tine, eu i-am spus că țin la tine și că ești prietena mea și ea era gen afectată de lucrurile pe care le-ai spus despre ea de-a lungul timpului.

Citește și:Claudia Pătrășcanu, prima reacție după ce Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu și-au oficializat relația:„Îmi cerea să mint copiii’

Dar eu nu am spus neapărat lucruri rele. Să zic că au fost așa mici răutăți pentru că în urmă cu vreo 10 ani, ea a fost foarte ofticată de faptul că eu m-am măritat cu Victor în șase luni și ea nu a reușit să se mărite în 8 ani. A făcut ea niște răutăți atunci, că nici la mine răutățile pe care le-am zis nu au venit gratuite și pe baza unor chestiuni nerezolvate între noi, de-a lungul eu am mai înțepat-o cu câte o vorbă copilărească’, a explicat Bianca Drăgușanu pentru WOWbiz.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton