"Un bărbat sărac e un bărbat prost. De ce să stau cu un sărac? Ca să îl țin eu?". Bianca Drăgușanu a făcut aceste declarații când era despărțită de Gabi Bădălău, dar încă nu se aflase public

 Dumba Gabriela
.

Bianca Drăgușanu surprinde cu o nouă declarație controversată. Asumată cum o știm, Bianca Drăgușanu nu ezită să spună lucrurilor pe nume, chiar dacă știe că poate deranja anumite persoane cu sinceritatea ei. Recent, iubita lui Gabi Bădălău a afirmat că „bărbații săraci sunt proști” și nu are ce discuta cu ei, confirmând cele spuse întotdeauna și anume că nu ar suporta alături un bărbat cu mai puțini bani decât ea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Binaca Drăgușanu a renunțat de ceva timp la televiziune și se ocupă acum numai de afacerile pe care le are. Însă cariera sa de pe micul ecran și popularitatea de pe rețelele sociale au ajutat-o să își construiască business-uri de succes. Cât despre câștiguri, a confirmat că există luni în care obține și peste 10.000 de euro.

627ccab0963ec-bianca-dragusanu-sarcina-2627ccab0963ec-bianca-dragusanu-sarcina-2

Ce spune Bianca Drăgușanu despre bărbații săraci

Acuzată de mulți, de-a lungul timpului, că este superficială și materialistă, Bianca Drăgușanu se apară și spune că este o femeie independentă, responsabilă și disciplinată, care își dorește să evolueze cât mai mult pe toate planurile. Iată ce declarații a făcut vedeta, când era deja despărțită de Gabi Bădălău, dar încă nu se aflase public.

'Nu aș alege pe niciunul, de ce să stau cu un sărac? Ca să îl țin eu? Dacă e sărac înseamnă că nu are capacitatea pe care mi-o doresc eu de la un bărbat. Un bărbat sărac e un bărbat prost. Dacă nu ai mai mult decât am eu, nu am ce să discut cu tine.

Practic, eu vin cu o viață bună la pachet. Eu îmi ofer mie tot ce îmi doresc, asta este evident. Dacă aleg un bărbat, nu am cum să aleg un bărbat mai sărac decât mine.

Știi, eu de multe ori fac afirmații de care sunt conștientă că vor deveni virale. Nu trebuia să mă exprim neapărat așa. Mă oprește lumea în trafic și zice 'Bianca, am Skoda, e vreo problemă?', zic 'Nu, frate, stai liniștit'.

Adică eu nu am o problemă cu mașina, puteam să zic Trabant, că e același lucru. Nu aș putea sta de vorbă cu un om mai puțin potent financiar decât mine. Ce aș putea eu să învăț de la el, repet, cheltuim banii mei împreună? Eu am un copil, trebuie să îmi cresc copilul. Ce aș putea face cu unul care nu are bani?', a spus blondina.

Citește și: Anamaria Prodan, apariție spectaculoasă la brațul lui Flavius Nedelea, la VIVA! Party Influencers 2023! Impresara a strălucit într-o rochie animal print, cu spatele gol

Citește și: Cum s-au îmbrăcat Alina Binder și Nicolae al României la un eveniment de gală, din Iordania. Imagini fabuloase cu ținutele celebrului cuplu

Câți bani câștigă Bianca Drăgușanu într-o lună

Bianca Drăgușanu afirma recent că este independentă din punct de vedere financiar și își intreține singură familia. Cât despre câștiguri, a confirmat că există luni în care obține și peste 10.000 de euro.

„Sunt luni când, da, câștig peste 10.000 de euro', a dezvăluit Bianca potrivit Cancan.

Bianca Drăgușanu nu s-a ferit să recunoască faptul că este și o persoană destul de cheltuitoare însă mărturisește că nu a fost nevoită să se împrumute niciodată și că își achită întotdeauna dările.

'În ultima perioadă, mi se pare că am greșit foarte mult în momentul în care am epatat și am vorbit despre cifre și sume. Pentru că, în momentul când fac asta, îmi scade din energia prin care eu produc. Din afacerile pe care le conduc, am dările plătite la stat, nu am datorii, nu m-am împrumutat în viața mea la nimeni, nu am depins în viața mea de nimeni financiar.

Important este că eu îmi ajut familia, îmi întrețin singură și îmi cresc singură copilul. Iar cifrele sunt chestii irelevante. Luna asta poate să fie mai puțin, luna viitoare mai mult. Peste trei luni iarăși prind un contract bombă, se suplinește ce am cheltuit. Că eu sunt Farfetch-ul, online, tot timpul', a mai declarat vedeta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton