”Urăsc femeile care se dau cu cremă de gălbenele și sunt...” Bianca Drăgușanu a recunoscut că este dependentă de operațiile și intervențiile estetice. Ce schimbări are în plan

 Calin Maria Bianca
.

Bianca Drăgușanu a recunoscut că este dependentă de operațiile și intervențiile estetice. Ce schimbări are în plan. Bianca Drăgușanu nu are nevoie de vreo descriere, fiind cunoscută de toată lumea. Frumoasa blondină a cucerit de-a lungul timpului cu aparițiile sale, dar și cu schimbările pe care și le-a tot făcut din punct de vedere estetic, astfel că nu sunt deloc puține cele care vor să fie ca ea sau care încearcă să o copieze. Iată ce spune despre operațiile și intervențiile estetice la care a apelat până acum, dar și care-i sunt planurile de viitor în acest sens!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu se bucură de un mare succes pe toate planurile, astfel că banii nu sunt o problemă pentru ea. Are tot ceea ce își dorește și nu ezită să își facă toate poftele. Are mare grijă de imaginea sa, mai ales că pe seama înfățișării sale câștigă sume impresionante de bani lunar, astfel că nu stă prea mult timp departe de cabinetele medicilor esteticieni.

bianca-dragusanu-scaled-1024×683-2bianca-dragusanu-scaled-1024×683-2

Bianca Drăgușanu este foarte activă în mediul online, unde se bucură de o mare comunitate de fani. Zilnic îi ține la curent cu ceea ce face, mai ales când vine vorba despre domeniul profesional, însă rar deschide subiecte intime și personale, mai ales despre viața amoroasă. Totuși, despre operațiile estetice vorbește cu lejeritate și fără vreo reținere.

Citește și: Bianca Drăgușanu mănâncă orice fără să se îngrașe: „Am terminat o caserolă de jumări”. Care e trucul vedetei

Citește și: Bianca Drăgușanu, o nouă operație estetică, la sâni: „Vreau unii mai mici și să lansez un nou trend”

Citește și: Anamaria Prodan a oficializat relația cu milionarul Flavius Nedelea. Prima fotografie în calitate de cuplu: „Suntem fericiți”

Citește și: Fiul cel mic al Prințului Nicolae a împlinit 1 an. Imagini de colecție: „Retrăiesc emoția pe care am simțit-o alături de bunicul meu, Regele Mihai”

Bianca Drăgușanu a recunoscut că este dependentă de operațiile și intervențiile estetice

Nu o dată, ci de mai multe ori, Bianca Drăgușanu a recunoscut că este dependentă de operațiile și intervențiile estetice. Frumoasa blondină a apelat de-a lungul anilor la numeroase schimbări, astfel că s-a schimbat radical de când a debutat în showbiz-ul românesc. De asemenea, nu se ascunde și recunoaște fiecare schimbare pe care și-o face, ba mai mult, vorbește deschis și despre ideile pe care le are și vrea să le pună în aplicare.

'Eu sunt dependentă de clinicile de înfrumusețare și de operațiile estetice, de botox, de acid hialuronic. Eu și când nu îmi fac ceva, tot mă gândesc să fac ceva. Eu și în pauzele mele când nu fac și deja au trecut vreo 2 ani sau 3, mi-am făcut doar botox care e ceva superficial, sau acid hialuronic, care la fel.„, a spus Bianca Drăgușanu pentru Ciao.ro.

Ce schimbări are în plan vedeta

Bianca Drăgușanu are în plan mai multe schimbări din punct de vedere estetic. Deși a apelat de-a lungul anilor la numeroase intervenții și operații estetice, frumoasa blondină nu se oprește aici. În curând, vrea să scape de celulita inestetică de pe corpul său cu ajutorul unui aparat nou de la clinica cu care colaborează.

De asemenea, vrea și să își scoată bioalcamidul din buze, injectat în urmă cu mai mulți ani, care odată cu trecerea timpului s-a granulat și s-a transformat în mici boabe de orez care se simt și o deranjează pe vedetă.

'Sunt imaginea unei clinici din Cluj, am o doctoriță cu care rezonez foarte bine. Am sunat-o pe doctorița mea, ea a primit un aparat care are 1000 de ace și introduce în piele colagen. Vreau să îmi fac pe la genunchi și pe coapse, pentru celulită. Într-o anumită lumină am și eu celulită, pentru că sunt om. Știu și bărbați care au celulită.

Am sunat doctorița și am zis că vreau să vin la Cluj să fac pentru că a adus aparatul acesta genial despre care am citit recenzii superbe. Si i-am spus că mai vreau să-mi fac ceva la buze, și a zis 'Eu nu-ți mai bag la buze nimic' și am zis 'Nu, de data asta vreau să-mi scoți ce mi-am băgat eu acum 22 de ani'. Si anume bioalcamid, care s-a granulat așa ca niște bobițe de orez pe care eu le simt, sunt palpabile.

Ele nu se văd, dar eu le simt și mi s-a pus pata pe ele. Nu mai vreau să trăiesc cu ele. Dacă am trăit 22, 23 de ani, pa, nu mai vreau. În momentul acesta nu mai vreau. M-m gândit eu să fac asta și am zis că eu știu exact ce înseamnă. O incizie, iei bisturiul, tai, se face anestezie locală cu xilină, tai cu bisturiul, faci incizie, scoți boaba de orez, mă coși.', a continuat Bianca Drăgușanu.

La ce riscuri este supusă Bianca Drăgușanu privind scoaterea bioalcamidului din buze

Bianca Drăgușanu a discutat deja cu doctorița care se ocupă de imaginea ei, astfel că este informată de riscurile la care se supune. Mai concret, vedeta o să fie inflamată, dar și vânătă câteva zile, însă Bianca Drăgușanu nu își face griji, explicând că se descurcă să acopere aceste mici imperfecțiuni cu ajutorul machiajului.

'Mi-a zis că o să fiu inflamată și vânătă, i-am zis să stea liniștită, dacă am 7 zile la dispoziție, mă dezumflu, vânătaia nu este problemă, mă machiez, mă dau cu fond de ten, mă tencuiesc, e ok. A zis că bine, dar o să fiu vânătă și umflată. După asta o să mă injectez cât vreau eu. Sunt addicted cu asta și nu am nicio problemă să o spun, pentru că eu urăsc femeile care ele se dau cu cremă de gălbenele și sunt naturale, se dau cu ardei iute pe buze ca să aibă buzele mai umflate. Crema de gălbenele nu este genul meu și nici crema de ardei iute pentru că pișcă și nu face nimic.', a mai spus vedeta.

Care este obsesia Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu nu s-a oprit aici cu declarațiile și a continuat șirul ajungând la obsesia ei atunci când vine vorba despre stilul vestimentar. Mai concret, vedeta a precizat că nu se poate abține de la cumpărături atunci când vine vorba despre pantofi, astfel că săptămânal își cumpără câte o pereche.

'Pantofii, am sute. Îmi cumpăr în fiecare săptămână pantofi. Partea proastă a lucrurilor este că eu nu am vicii, dar acesta pot spune că este viciu, unul scump. Eu purtând 41 jumătate, sau 41, zici că sunt un pinguin așa, lopeți mari zici că am. Când îmi cumpăr măsura 41 la pantofi, dacă intri pe Farfetch, 39 costă 500 euro, 41 costă 1500 euro.

Pantofii aceștia din picioare, este prima lor ieșire în oraș, sunt dintr-un plastic și i-am pus în picioare. Când i-am băgat în picioare, abia îi băgam. S-a încălzit piciorul, s-a lărgit plasticul vieții și acum îmi sunt largi. Culmea, mi-am mai luat vreo 3 perechi asemănătoare, îmi vine să îmi bag unghia în gât.', a concluzionat Bianca Drăgușanu.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton