Bianca Drăgușanu, dezvăluiri neașteptate despre relațiile ei amoroase: "Nu m-am îndrăgostit niciodată la prima vedere. Sunt cu picioarele pe pământ". Ce-și dorește de la partenerul ei de viață

 Oana Pantazi
.

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri neașteptate despre relațiile ei amoroase. De-a lungul timpului, Bianca Drăgușanu a avut parte de multe relații tumultuoase, în egală măsură mediatizate, însă, cu toate astea, vedeta a mărturisit că nu este genul de femeie care se îndrăgostește la prima vedere.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

S-a iubit cu mulți bărbați celebri, iar poveștile ei de dragoste au ținut multă vreme prima pagină a presei mondene. Cătălin Botezatu, Adrian Cristea, Victor Slav – tatăl fiicei sale -, Alex Bodi și Gabi Bădălău i-au fost parteneri Biancăi, iar relațiile vedetei cu bărbații din viața ei au fost ca un adevărat roller-coaster, presărate de despărțiri și împăcări nenumărate… Cu toate astea, vedeta mărturisește că nu e genul care se îndrăgostește la prima vedere și știe exact ce-și dorește de la un bărbat.

am-avut-barbati-care-mi-au-dat-cadouri-si-mi-le-au-luat-inapoi-bianca-dragusanu-banii-sunt-cei-mai-buni-prieteni-ai-mei-sunt-iubita-de-dumnezeu_59612300-1am-avut-barbati-care-mi-au-dat-cadouri-si-mi-le-au-luat-inapoi-bianca-dragusanu-banii-sunt-cei-mai-buni-prieteni-ai-mei-sunt-iubita-de-dumnezeu_59612300-1

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri neașteptate despre relațiile ei amoroase

Ultima poveste de iubire a Biancăi Drăgușanu ar putea deveni scenariu de telenovelă, cu mai mult de 10 despărțiri „definitive”, urmate de împăcări romantice și noi declarații de dragoste. Cu toate astea, Bianca n-a fost niciodată protagonista unui „coup de foudre”, vedeta mărturisind că nu se îndrăgostește niciodată la prima vedere. De altfel, spune că știe exact ce își dorește de la un bărbat.

Citește și: Bianca Drăgușanu, atac fără precedent împotriva lui Victor Slav, la 10 ani de la divorț: „E mai mult influencer decât tată. Și am făcut un ditamai copilul care seamănă doar cu tac-su și de asta…’

Citește și: Maria Dinulescu voia să se călugărească, în copilărie, înainte de a deveni actriță: „Pentru asta m-am născut. Să trăiesc în cuvântul lui Dumnezeu și împreună cu Dumnezeu'. De ce s-a răzgândit

Citește și: Cine este Daiana Prodan, concurentă la Insula iubirii 2024. Spune că nu mai are încredere în partener, după ce acesta a flirtat cu prietenele ei

„Nu mă îndrăgostesc repede. Nu am avut niciodată o persoană despre care să zic am văzut, mi-a plăcut, m-am îndrăgostit, nu. Nu m-am îndrăgostit niciodată la prima vedere. Sunt cu picioarele pe pământ. Deși par eu o aeriană, nu mă îndrăgostesc așa de repede.

Eu ca să mă îndrăgostesc trebuie ca omul ăla să fie compatibil cu mine, să îmi arate că el coincide cu dorințele mele, să avem aceleași țeluri, să ne dorim, să fim compatibili. Să mâncăm la fel, să dorim la fel, să gândim la fel. Să gândească o secundă și să vorbesc cu o secundă înaintea lui. Eu am avut genul ăsta de relație în care m-am regăsit total. M-am îndrăgostit și am iubit, și viața merge înainte„, a spus Bianca Drăgușanu în podcatul lui Bursucu.

Bianca Drăgușanu își dorește ca Victor Slav să fie un tată implicat pentru fiica lor

Bianca Drăgușanu și-a luat rolul de mamă în serios de când a venit pe lume fiica ei Sofia, chiar dacă nici atunci nu era în relații tocmai bune cu Victor Slav. I-a asigurat fiicei sale tot ceea ce are nevoie și la fel face și în prezent, aceasta fiind cu ea în permanență, inclusiv atunci când muncește la atelierul ei. Vedeta își dorea însă ca și tatăl Sofiei să fie la fel de implicat, cel puțin atunci când vine vorba de prezența lui în viața copilului, nu neapărat din punct de vedere material, fiindcă banii nu sunt o problemă pentru ea.

„Copilul meu știe despre tatăl ei că este un om bun – care o iubește și care are grijă de ea. Și chiar așa se întâmplă, doar că mi-aș fi dorit mai multă implicare, lucru pe care îl spun și lui și ei. El este foarte relaxat pentru că eu am tot și îi ofer ei o viață bună. Și tu (n.r Victor Slav) ce faci? Faci poze toată ziua. Eu sunt foarte mândră că pot să-i ofer tot, dar să se implice mai mult.„, a mărturisit Bianca în podcastul lui Bursucu.

Bianca Drăgușanu și-ar dori ca Victor Slav să fie un tată la fel de implicat ca Gabi Bădălău

La fel ca ea, și iubitul ei, Gabi Bădălău, are copii dintr-o relație anterioară, astfel vedeta a observat cât de implicat este el în rolul de tată. Acesta petrece mult timp cu băieții lui din mariajul cu Claudia Pătrășcanu și are grijă să-i sune mereu și să se asigure că sunt bine, lucru pe care blondina nu l-a văzut la Victor Slav. Nu s-a sfiit și a mărturisit că Gabi Bădălău este un tată bun și implicat, explicând că își dorește ca și tatăl Sofiei să fie la fel ca el.

„Dacă tu nici măcar nu o suni de ‘bună dimineața’, nici de ‘noapte bună’… Gabi face aceste lucrurile astea cu copiii lui. Mereu îi sună, mereu îi întreabă și eu văd în Gabi un tată foarte bun și foarte implicat. Mi-aș fi dorit ca tatăl copilului meu să fie la fel ca el (n.r Gabi Bădălău). El sună copiii, se implică, le cumpără hăinuțe. Aici nu, nu există‘, a mai spus Bianca Drăgușanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton