Bianca Drăgușanu își dorește ca Victor Slav să fie un tată implicat pentru fiica lor și îl compară cu Gabi Bădălău: „El este foarte relaxat pentru că eu am tot și îi ofer ei o viață bună. Gabi face lucrurile astea cu copiii lui, mereu îi sună”

.

Bianca Drăgușanu își dorește ca Victor Slav să fie un tată implicat pentru fiica lor și îl compară cu Gabi Bădălău. Bianca Drăgușanu este mamă cu normă întreagă, după divorțul de Victor Slav, și are mereu grijă ca fiicei sale să nu-i lipsească nimic. Totuși, nu poate compensa prezența tatălui ei în viața ei, motiv pentru care vedeta nu a ezitat și a spus public că vrea ca acesta să fie mult mai activ în viața Sofiei, care-i seamănă leit!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Bianca Drăgușanu nu l-a menajat deloc pe tatăl copilului ei și a spus clar despre Victor Slav că este mult mai ocupat cu viața lui privată și personală decât cu rolul de tată. Chiar dacă în toamnă au fost văzuți împreună în prima zi de școală a fiicei lor și au dat de înțeles că se implică în mod egal, acum frumoasa blondină a spus adevărul.

dragusanu4-5dragusanu4-5

Citește și: Gabi Bădălău recunoaște că a înșelat-o de mai multe ori pe Bianca Drăgușanu și descrie relația lor ca fiind „complicată'. De ce s-a căsătorit, de fapt, cu Claudia Pătrășcanu: „Nu o iubeam, dar…'

Citește și: Bianca Drăgușanu, atac fără precedent împotriva lui Victor Slav, la 10 ani de la divorț: „E mai mult influencer decât tată. Și am făcut un ditamai copilul care seamănă doar cu tac-su și de asta…'

Citește și: Maria Dinulescu voia să se călugărească, în copilărie, înainte de a deveni actriță: „Pentru asta m-am născut. Să trăiesc în cuvântul lui Dumnezeu și împreună cu Dumnezeu”. De ce s-a răzgândit

Citește și: Cine este Daiana Prodan, concurentă la Insula iubirii 2024. Spune că nu mai are încredere în partener, după ce acesta a flirtat cu prietenele ei

Bianca Drăgușanu își dorește ca Victor Slav să fie un tată implicat pentru fiica lor

Bianca Drăgușanu și-a luat rolul de mamă în serios de când a venit pe lume fiica ei Sofia, chiar dacă nici atunci nu era în relații tocmai bune cu Victor Slav. I-a asigurat fiicei sale tot ceea ce are nevoie și la fel face și în prezent, aceasta fiind cu ea în permanență, inclusiv atunci când muncește la atelierul ei. Vedeta își dorea însă ca și tatăl ei să fie la fel de implicat, cel puțin atunci când vine vorba de prezența lui în viața copilului, nu neapărat din punct de vedere material, fiindcă banii nu sunt o problemă pentru ea.

„Copilul meu știe despre tatăl ei că este un om bun – care o iubește și care are grijă de ea. Și chiar așa se întâmplă, doar că mi-aș fi dorit mai multă implicare, lucru pe care îl spun și lui și ei. El este foarte relaxat pentru că eu am tot și îi ofer ei o viață bună. Și tu (n.r Victor Slav) ce faci? Faci poze toată ziua. Eu sunt foarte mândră că pot să-i ofer tot, dar să se implice mai mult.„, a mărturisit blondina în podcastul lui Bursucu.

Bianca Drăgușanu l-a comparat pe Victor Slav cu Gabi Bădălău privind rolul de tată

La fel ca ea, și iubitul ei, Gabi Bădălău, are copii dintr-o relație anterioară, astfel vedeta a observat cât de implicat este el în rolul de tată. Acesta petrece mult timp cu băieții lui din mariajul cu Claudia Pătrășcanu și are grijă să-i sune mereu și să se asigure că sunt bine, lucru pe care blondina nu l-a văzut la Victor Slav. Nu s-a sfiit și a mărturisit că Gabi Bădălău este un tată bun și implicat, explicând că își dorește ca și tatăl Sofiei să fie la fel ca el.

„Dacă tu nici măcar nu o suni de 'bună dimineața', nici de 'noapte bună'… Gabi face aceste lucrurile astea cu copiii lui. Mereu îi sună, mereu îi întreabă și eu văd în Gabi un tată foarte bun și foarte implicat. Mi-aș fi dorit ca tatăl copilului meu să fie la fel ca el (n.r Gabi Bădălău). El sună copiii, se implică, le cumpără hăinuțe. Aici nu, nu există', a continuat Bianca Drăgușanu.

Mai mult decât atât, tot în cadrul acestui podcast, Bianca Drăgușanu și-a arătat nemulțumirea că fiica ei îi seamănă leit tatălui ei.

Și am făcut un ditamai copilul care seamănă doar cu tac-su și de asta chiar îmi e ciudă. E mai mult influencer decât tată. Cred că o să am și familia pe care eu mi-o doresc’, a mai mărturisit ea în podcastul lui Bursucu.

De ce au divorțat Bianca Drăgușanu și Victor Slav

În urmă cu 10 ani, Bianca Drăgușanu și Victor Slav formau unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz-ul românesc, mai ales prin prisma relației lor care a cunoscut numeroase suișuri și coborâșuri. Cei doi s-au căsătorit civil în 2013, însă au divorțat la doar un an distanță. Totuși, de-a lungul timpului au avut mai multe tentative de împăcare, iar în 2016, a venit pe lume fiica lor, Sofia, chiar dacă nu erau într-un moment bun al relației. Și-au reproșat multe, însă cu trecerea anilor au reușit să lase trecutul în urmă de dragul copilului și au construit o relație civilizată.

„Ne-am cunoscut pe platourile de filmare, a fost o chimie între noi doi. Am fost magneți, ne-am lipit vreo 6 ani din viață. Este tatăl copilului meu, va fi prezent în viața mea și a Sofiei mult timp, ne respectăm.

Am divorțat pentru că am ajuns, la acel moment, amândoi la concluzia că s-a terminat povestea. Anumite povești de dragoste sunt făcute ca să se termine, să se consume. El a mai luptat, a mai tras de mine, pentru familie.

Eu, când am rămas însărcinată, chiar dacă nu eram în relațiile cele mai bune cu tatăl copilului, i-am zis: eu acest copil îl păstrez, va fi fetiță și va fi prietena mea cea mai bună’, declara Bianca Drăgușanu, în urmă cu ceva timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton