Bianca Drăgușanu, după ce s-a spus că Gabi Bădălău i-a cumpărat o mașină de lux, de ziua ei de naștere: „Este foarte important să vă spun..."

 Tudorache Simona
.

Bianca Drăgușanu, după ce s-a spus că Gabi Bădălău i-a cumpărat o mașină de lux, de ziua ei de naștere. Bianca Drăgușanu se plimbă cu un bolid de lux pe care susține că și l-a cumpărat singură. Vedeta traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viață. S-a împăcat cu Gabi Bădălău, care, i-a organizat o petrecere fastuoasă în restaurantul lui din Bolintin, unde invitații au fost aleși pe strânceană. Bianca Drăgușanu a împlinit 42 de ani și a petrecut până dimineață alături de cei dragi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În timp ce cârcotașii susțin că mașina cu care și-a făcut apariția la importantul eveniment din viața ei ar fi un dar de la Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu vine și spulberă zvonurile. Ea susține că toate bunurile pe care le are vin din propriile fonduri.

bianca-dragusanu-94bianca-dragusanu-94

Bianca Drăgușanu, după ce s-a spus că Gabi Bădălău i-a cumpărat o mașină de lux, de ziua ei de naștere

Este foarte important să vă spun că toate lucrurile pe care le am sunt cumpărate de mine pentru mine. Acum nu vorbim despre lucrurile materiale, vorbim despre dragoste. Dragoste poate să însemne orice, orice este făcut cu dragoste', a declarat Bianca Drăgușanu, la Xtra Night Show, la Antena Stars.

Bianca Brăgușanu, surprinsă de fiica ei la aniversarea celor 42 de ani

Bianca Drăgușanu a fost surprinsă și de fiica ei, Sofia, cu un dar de suflet. Micuța i-a dărut celebrei sale mame o felicitare și bani din propria pușculiță.

Mi-a făcut un cadou foarte frumos, o felicitare, de dimineață, la prima oră. Și mi-a pus și bani, să îmi cumpăr ce vreau eu, din pușculița ei'a mai spus vedeta.

Citește și: „La 43 de ani, eu nu am nimic pe numele meu. Casa nu este a mea, mașina nu este a mea, pur și simplu…”. Claudia Pătrășcanu, adevărul despre avere și cine se ocupă de bunurile ei

Citește și: Anamaria Ionescu a mers la psiholog din cauza depresiei, înainte de a pleca în Malta, pentru Power Couple. Soția lui Tudor Ionescu a suferit de dorul fiicei lor: „A fost greu pentru toți trei'

Citește și: Ce condiție a primit Oana Ioniță de la fostul soț, Florin Budnaru, pentru a-și vedea fiul mai des: „A zis că nu mai face apel dacă…'. Coregrafa a obținut o victorie în procesul privind custodia lui Maxim

Citește și: De ce a murit, de fapt, mama lui Cătălin Bordeam după ce se vindecase de cancer: „Totul s-a întâmplat foarte repede. Răcești astăzi, în cinci zile te-ai curățat”

Bianca Drăgușanu își vinde apartamentul din Dubai

Recent, Bianca Drăgușanu a anunțat pe rețelele de socializare că își vinde apartamentul din Dubai, care are 65 mp. Este situat într-o zonă bună, unde luxul și opulența sunt cuvintele cheie, astfel că vedeta are de gând să îl dea la un preț bun, tocmai pentru a face investiții și mai mari.

„De mai bine de doi ani sunt proprietara unui apartament pe care l-am cumpărat în Dubai. Acum este gata și sunt fericită că pot să vă anunț că pot să-l și vând. O să ziceți de ce îmi vând apartamentul din Dubai. Pentru că vreau o casă, poate și în Dubai, și în România. Deci, am un apartament studio în Aykon Tower, în Business Bay. Este un apartament foarte frumos, care poate intra și în Airbnb (….) Îl vând, prețul este foarte bun și urmează să fac investiții mai mari’a transmis Bianca Drăgușanu, pe Instagram.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău trăiesc o poveste de dragoste cu năbădăi. Aceștia sunt împreună de peste trei ani, însă s-au tot împăcat și despărțit. Ultima oară, vedeta s-a supărat că omul de afaceri nu a susținut-o după intervenția complexă pe care a suferit-o. Problemele dintre ei nu au durat însă mult, pentru că cei doi și-au mai dat o șansă.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton