Bianca Drăgușanu a postat o fotografie din timpul operației de lifting: "Inflamația a fost una uriașă! Dacă o să vă arăt vreodată pozele, vă veți speria rău de tot. N-ați văzut așa ceva!"

 Dumba Gabriela
.

Bianca Drăgușanu este foarte criticată în online, după operația estetică de lifting facial și a postat astăzi un mesaj special pentru cei care o atacă pe rețelele de socializare. Bianca Drăgușanu, care până de curând a purtat o cagulă pe față din cauza vânătăilor și inflamațiilor postoperatorii, a postat o fotografie din timpul operației și și-a sfătuit haterii să o salveze, iar mai apoi să o mărească pentru a vedea în detaliu cum arăta atunci.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu câteva zile în urmă, Bianca Drăgușanu își informa fanii că urmează să poarte timp de două luni acea cagulă, din cauza inflamațiilor de la nivelul feței, după operația de lifting. Însă, pielea s-a vindecat mai repede decât se aștepta și blonda a putut să se afișeze fără cagulă, însă recunoaște că arăta înfiorător după operație.

416772525_1459504584646138_2945199727393765726_n416772525_1459504584646138_2945199727393765726_n

Bianca Drăgușanu a postat o poză din timpul operației de lifting facial

Au trecut două săptămâni de la operația de lifting facial suferită de Bianca Drăgușanu, iar urmele abia se mai văd. Blonda este foarte fericită că acum se poate machia și poate ieși în oraș, fără cagulă, însă recunoaște că fața ei era extrem de inflamată imediat după operație.

Sunt foarte fericită că mă pot machia, la 13 zile de la operație! Mai am foarte puține vânătăi și parcă mă bucur mai mult de tot ce mi se întâmplă acum. Parcă și de un spălat pe păr mă bucur mai mult! Câteodată îți trebuie un refresh ca să-ți dai seama care sunt lucrurile importante din viață și, mai ales, să-ți dai seama de oamenii pe care îi ai lângă tine. Mai ales când treci prin cumpene. Chiar și operații estetice. Este foarte important să ai pe cineva alături, să-ți cunoști prietenii adevărați.

A trecut ce a fost mai rău, inflamația și durerile… Inflamația a fost una uriașă! Dacă o să vă arăt vreodată pozele, vă veți speria rău de tot. N-ați văzut așa ceva!„, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Pentru a le satisface curiozitatea celor care o urmăresc în online, Bianca Drăgușanu a postat o fotografie din timpul operației de lifting, însă de dimensiuni mici și i-a sfătuit pe cei care o critică să o mărească pentru a vedea în detaliu cicatricile pe care le avea atunci.

„În mod special pentru hateri, am filmat 7 ore intervenția și apoi procesul de vindecare care la mine a fost rapid, dar și inflamația exagerată. P.S: salvați poza și dați zoom pentru satisfacerea retardului vostru', a scris Bianca Drăgușanu pe InstaStory.

Citește și: Cum arată Bianca Drăgușanu fără machiaj: „Unii au impresia că eu mănânc botox la micul dejun. E adevărat că sunt operată, dar…’

Citește și: Cum arată Bianca Drăgușanu fără extensii. S-a afișat cu părul natural: „Nu mai știam nici ce culoare are. Nici nu mai aveam foarte mult păr, exageram cu tot ce îi făceam’

Citește și: Bianca Drăgușanu își face lifting facial: „Fața mea a fost stricată de forma buzelor, pe care le-am injectat de peste 20 de ani, mult și prost’

De ce Bianca Drăgușanu și-a topit acidul hialuronic din buze

Înainte de operația estetică de la nivelul feței și despre care s-a aflat, pe surse, că ar fi un lifting, Bianca Drăgușanu le-a mărturisit fanilor că vreme de 20 de ani și-a injectat buzele greșit. Acum însă, nu doar că și-a topit acidul și a făcut mai multe schimbări, pe care marea comunitate abia așteaptă să le vadă.

„Aș vrea să lămuresc niște aspecte care se pare că au făcut subiectul multor discuții din ultima perioadă vizavi de operațiile mele estetice și despre alegerile pe care le-am făcut și pe care mi le-am asumat de-a lungul timpului. Afirmația care vizează injectarea buzelor mele timp de aproape 20 de ani, în care au fost, într-adevăr, injectate mult și prost, nu duce vina înspre doamna doctor Alexa, dar, într-adevăr, am făcut această afirmație, prin care am spus și o spun în continuare.

Forma buzelor mele nu este una nici frumoasă și nici normală, dar, la un moment dat, au fost ceea ce mi-am dorit eu. (…)

Singurul vinovat de nemulțumirea asta, practic, sunt eu, pentru că, după ce mi-au fost topite buzele, eu am început din nou a exagera și a mă injecta în diverse locuri chiar și la doamna doctor. Adică n-a scăpat de mine până nu a făcut exact cum am vrut eu. Din prietenie a răspuns pozitiv cerințelor mele. Doamna doctor a fost prima care m-a convins să topesc acidul din buze, însă eu fiind obișnuită cu o formă gigantică, urâtă, a buzelor care oricum nu se mai poartă și care au fost un dezavantaj al feței mele, ca să spun așa, la insistențele mele, m-a reinjectat de atâtea ori cât am vrut eu, a povestit Bianca Drăgușanu zilele trecute pe rețelele de socializare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton