Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, vacanță romantică în Grecia. Ce face Victor Slav, în același timp

 Laciu Andreea
.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au plecat împreună într-o vacanță romantică, în Grecia. Aceștia s-au dat de gol, se pare, chiar în mediul online. Se iubesc încă de la începutul anului 2021, dar s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori. Cu doar câteva luni în urmă, și-au spus „Adio!”, dar acum fanii celor doi sunt în culmea fericirii, pentru că pare că relația lor merge mai bine ca oricând.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se află într-o vacanță romantică în Grecia. Bianca Drăgușanu (40 de ani) și afaceristul Gabi Bădălău (34 de ani), nu au ținut cont de gura lumii, nici de faptul că el este încă în plin proces de divorț. Însă, relația lor a fost presărată cu o mulțime de scandaluri, în doar un an și jumătate.

bianca-dragusanu-2-1bianca-dragusanu-2-1

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, vacanță romantică în Grecia

Trădări, certuri, împăcări în vacanțe de lux, nu a lipsit nimic din peisaj. Cu toate acestea, se pare că iubirea continuă să rămână cea mai puternică în ceea ce privește dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Recent, aceștia au ales să își trăiască iubirea într-un peisaj de vis și au plecat într-o vacanță romantică, în Grecia. Cu toate că nu au anunțat nimic în mod oficial, cei doi au postat, în mod suspect, fotografii fix din aceeași destinație.

Cum șansele ca Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău să se afle din pură întâmplare, în același loc, chiar în același timp, sunt extrem de mici, fanii celor doi și-au dat seama imediat că vedetele sunt împreună în Grecia.

Înainte de a pleca împreună în Grecia, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-au concentrat timpul și atenția exclusiv pe copiii lor. Ea a fost în Turcia împreună cu fetița sa, Sofia, iar el în Spania, împreună cu băieții lui.

Ce face Victor Slav, în același timp

În timp ce Bianca Drăgușanu se relaxează alături de iubitul ei, Gabi Bădălău, pe meleagurile elene, fiica ei, Sofia, e plecată în vacanță cu tatăl ei, Victor Slav. Cei doi se află pe litoralul bulgăresc, loc în care petrec momente de neuitat și își fac noi amintiri tată-fiică.

Victor Slav și fiica lui, Sofia, sunt într-un resort din Bulgaria. Conform imaginilor postate de vedetă, micuța are la dispoziție un parc acvatic chiar în resortul unde au fos cazați. Astfel, Victor o poate supraveghea mereu, în timp ce se joacă. De asemenea, el a postat și o imagine emoționantă cu fetița, în timp ce o ține în brațe.

De cealaltă parte, „la o diferență de mii de euro în plus', Bianca Drăgușanu a plecat cu Gabi Bădălău într-o vacanță insula milionarilor, în Mykonos, Grecia.

Citește și: Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, un nou scandal ce are legătură cu cei doi copii: „O altă răutate inutilă”

Citește și: Câte kilograme are Gina Pistol și cum a slăbit: „M-au ajutat și tratamentele'

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Bianca Drăgușanu nu primește cadouri scumpe de la Gabi Bădălău. Detaliul neașteptat despre relația celor doi

Citește și: Mircea Radu i-a ironizat pe George Buhnici și pe soția lui, din vacanța din Grecia:”Am căutat praz și mâncare de bame”

Ce spunea Bianca Drăgușanu după ultima despărțire de Gabi Bădălău

S-au vehiculat mai multe cauze pentru ultima lor despărțire, dar Bianca explica atunci punctul ei de vedere, în emisiunea lui Dan Capatos. Ea a considerat atunci că Bădălău nu este pregătit să își asume relația.

„Nu a fost vorba niciodată despre familie, ci strict despre el. E un om care nu își asumă nimic. Trăiește în două lumi, nu știe ce vrea. Nu pot să stau cu un bărbat care nu știe ce vrea și care nu știe să mă facă fericită. (…) Dacă ești dezorientat, lasă-mă în pace! Eu sunt prea agitată pentru el? Nu poți să ții ritmul cu mine, la revedere! (…) El către familia lui a dat informația greșită de la bun început. Dacă a fost cineva de vină nu au fost părinții lui', a povestit Bianca Drăgușanu, la XNS.

Bianca Drăgușanu nu primește cadouri scumpe de la Gabi Bădălău

Cu toate că o răsfață atunci când vine vorba despre vacanțele exotice, în destinații de vis, afaceristul nu îi cumpără genți sau mașini scumpe iubitei sale. Mulți s-au întrebat care este, de fapt, motivul, iar recent s-a aflat adevărul.

Se pare că Bianca Drăgușanu este o femeie independentă, care își câștigă singură mulți bani și nu vrea să fie răsfățată în acest fel. Mai mult decât atât, este și extrem de pretențioasă, așa că iubitul ei se rezumă la buchete de flori, vacanțe exotice și îi plătește toate cheltuielile casei în care Bianca locuiește cu fiica și cu mama ei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton