Bianca Drăgușanu își închiriază apartamentul din Dubai: ”A costat 450.000 de euro, dar valoarea lui va crește. Poate să producă bani...” / Cât costă o noapte de cazare

 Calin Maria Bianca
.

Bianca Drăgușanu își închiriază apartamentul din Dubai. În urmă cu un an, Bianca Drăgușanu făcea o nouă investiție extrem de importantă. Vedeta își cumpăra apartament în Dubai, chiar în una dintre cele mai de lux zone, astfel că prețul pe care l-a dat în timp ce era în faza de proiect se ridică la fabuloasa sumă de 450.000 de euro. Mulți au crezut că Bianca Drăgușanu se va muta în Dubai după această decizie, însă se pare că acum vedeta a decis să-l închirieze și să își scoată investiția. Așa cum era de așteptat, prețul nu este deloc unul mic!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Bianca Drăgușanu trăiește pe picior mare. Nu duce deloc grija banilor și își permite tot ceea ce vrea, astfel că pe lângă vila frumoasă din București, în urmă cu un an a decis să facă o investiție de viitor, astfel că și-a cumpărat un apartament de 450.000 de euro, în faza de proiect.

bianca-dragusanu-si-fiica-ei-4-1-e1669017804452-3bianca-dragusanu-si-fiica-ei-4-1-e1669017804452-3

Citește și: Câți bani a investit Bianca Drăgușanu în redecorarea casei: „Puteam să-mi iau o mașină. Toate piesele au venit pe comandă…”

Citește și: Ce avere are Bianca Drăgușanu. Recent, și-a cumpărat apartament în Dubai, ajutată de soțul Denisei Tănase: „Nu am cumpărat nimic în rate'

Citește și: Diana Enache, prima apariție pe scenă după ce a născut. Cum arată artista la o lună de când a devenit mamă și cu cine a lăsat-o acasă pe fiica ei: „Recunosc că am fost puțin stresată' / EXCLUSIV

Citește și: Pescobar a rămas fără permis de conducere: „Beau o bere și mă doare undeva. 3 luni de zile merg pe jos'. Își vinde mașinile de lux, un Lamborghini și un Ferrari

Bianca Drăgușanu își închiriază apartamentul din Dubai

Bianca Drăgușanu radiază de fericire, asta fiindcă nu doar că a terminat renovările la vila din București, ci și pentru că apartamentul ei din Dubai este acum gata. L-a achiziționat în faza de proiect și a văzut doar câteva poze, însă acum se pregătește să meargă și să vadă în ce a investit suma de 450.000 de euro. Ce-i drept, suma este una destul de mare, însă pentru Bianca Drăgușanu banii nu sunt o problemă.

'Săptămâna viitoare ar trebui să merg să văd apartamentul pe care mi l-am luat în Dubai în urmă cu un an, este gata, la cheie și eu încă nu m-am dus să-l văd. Îmi doresc foarte mult să ajung în Dubai să-mi văd casa', a spus Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro.

Vedeta a ținut să precizeze însă că suma de 450.000 de euro nu este una mare pentru un apartament ca al ei, în zona în care l-a cumpărat, ci din contră. Știe că este o investiție de viitor, iar prețul lui crește pe zi ce trece. Ba mai mult, susține că dacă-l cumpăra anul acesta, trebuia să scoată cu peste 100.000 de euro mai mult din buzunar.

'Tot apartamentul a costat 450.000 de euro, dar valoarea lui va crește. Atât am plătit eu în momentul în care era în faza de proiect. Acum este gata și bineînțeles că finalizat valoarea lui este mult mai mare, sigur cu 100.000 de euro în plus față de cât am plătit pe el', a continuat Bianca Drăgușanu.

Cât costă o noapte de cazare

Bianca Drăgușanu nu are de gând să se mute prea curând în Dubai și nu se pune problema să se mute cumva definitiv, astfel că pentru a se bucura de investiția făcută, o să meargă mai des în vacanțe în Dubai. Totuși, a luat și o decizie neașteptată, și anume să închirieze apartamentul pe noapte, în regim Airbnb pentru a-și mai scoate din investiția făcută în timp.

'Bineînțeles că o să-l închiriez, ce rost are să-l țin degeaba când el poate să producă niște bani și să-mi scot investiția cumva. El este un apartament într-un hotel practic, care urmează să fie dat în închiriere în sistem Airbnb. Sinceră să fiu la ora asta, nu știu să spun. O noapte de cazare probabil va fi câteva sute de euro', a mai zis Bianca Drăgușanu.

Câți bani a investit Bianca Drăgușanu în redecorarea casei sale din București

Bianca Drăgușanu nu s-a ocupat doar de apartamentul din Dubai în ultima vreme, ci și de casa ei din București, pe care a renovat-o complet. Vedeta se pare că s-a cam plictisit de vechiul mobilier, astfel că a decis să își facă toate piesele pe comandă de data aceasta și să aibă vila la care a visat de mult timp. Zis și făcut, însă așa cum era de așteptat, Bianca Drăgușanu a scos sume importante de bani din buzunare pentru a-și face aceste plăceri.

Eu mi-am redecorat și locuința. Am văzut niște poze pe Instagram și niște filmulețe pe TikTok cu home decor. Am ales așa, după gustul meu și am unit ideile. La un moment dat am fost nevoită să sparg gresia. Asta pentru că inițial alesesem altceva și nu se potrivea gresia cu faianța. Voiam să fie totul la fel și a trebuit să sparg, a fost o muncă titanică.

Nu am avut un designer care să se ocupe de treaba asta, am făcut totul după gustul meu. Eu stau acolo de aproape 10 ani, iar acum a crescut și valoarea locuinței, pentru că am investit destul de mult în renovare.

Toate piesele sunt foarte frumoase, au venit pe comandă, a durat 2 luni până au ajuns. Chiar am investit mult, puteam să îmi iau o mașină cu banii pe care i-am dat pe renovare’, a spus Bianca Drăgușanu, potrivit Fanatik.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton