Bianca Drăgușanu l-a părăsit, din nou, pe Gabi Bădălău. De cine s-ar fi îndrăgostit lulea afaceristul

 Dumba Gabriela
.

Bianca Drăgușanu l-ar fi părăsit, din nou, pe Gabi Bădălău după ce ar fi aflat că afaceristul din Giurgiu ar fi îndrăgostit lulea de o antrenoare de fitness. Între cei doi nu s-ar fi înfiripat încă o idilă pentru că antrenoarea cu pricina ar fi decis să-l întâlnească, deocamdată, doar în sala de sport, însă Bianca a aflat de intențiile iubitului ei și ar fi luat foc.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu l-ar fi părăsit, din nou, pe Gabi Bădălău. Nici bine nu s-au împăcat după cearta de la începutul lunii decembrie, că a apărut o nouă pauză în telenovela de trei ani în care personaje principale sunt Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Blonda nu poate accepta relația pe care o au în prezent Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu și a anunțat că nu vrea să stea în calea fericirii lor.

5a5316a9-c4a2-448b-bd59-42db39c21d185a5316a9-c4a2-448b-bd59-42db39c21d18

Bianca Drăgușanu l-ar fi părăsit, din nou, pe Gabi Bădălău

Potrivit cancan.ro, separarea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-a produs de câteva zile, iar la mijloc ar fi o tânără de 28 de ani, instructor de fitness, care lucrează chiar sala de sport unde merg ei, deci Bianca o cunoaște.

Se pare că Bianca Drăgușanu a aflat că lui Bădălău i s-ar fi aprins călcâiele după antrenoarea de fitness și a decis să-l pedepsească părăsindu-l din nou.

Cancan.ro mai scrie că pe Bianca Drăgușanu a scos-o din sărite numai gândul ca iubitul ei să aibă sentimente pentru o altă femeie pentru că, în fapt, nu s-a întâmplat nimic, deocamdată, cu antrenoarea de fitness. Aceasta i-ar fi refuzat avansurile afaceristului din Giurgiu.

Citește și:Gabi Bădălău, cuvinte dure pentru Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu: „Ba se călugărește, ba mă așteaptă în lenjerie intimă’. A aflat din presă că blondina s-a despărțit de el

Citește și:Bianca Drăgușanu tocmai l-a părăsit pe Gabi Bădălău, după ce Claudia Pătrășcanu a declarat că îl așteaptă în lenjerie sexy: „Se poate considera un bărbat singur'

Citește și: De ce se retrage Claudia Pătrășcanu la mănăstire, în perioada Postului: „N-aș vrea să fiu criticată, fiecare face ceea ce simte. Îmi vine să plâng…

De ce îl părăsise Bianca Drăgușanu pe Gabi Bădălău la începutul lui decembrie

Bianca Drăgușanu a vorbit, pe Instagram, despre biserică, de unghii roase și de „Povestea noastră’, elemente care trimit cu gândul la fosta soție a lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu. Nici fosta soție a lui Gabi Bădălău nu a stat liniștită și a ripostat.

Claudia Pătrășcanu este convinsă că îl poate face pe Gabi Bădălău să se întoarcă la ea, dacă își propune asta, și a declarat că nici un bărbat nu rezistă dacă o vede pe mama copiilor lui în lenjerie sexy.

‘Să nu mă mai deranjeze nimeni, pentru că nu mai stau pe gânduri. Data viitoare, îl aștept în cele mai sexy portjartiere! Știe el care! Adoră lenjeria sexy!

Apariția mea e răvășitoare, oriunde apar, dacă mai îmbrac și ceva sexy… s-a terminat! Dau fiori! Ce bărbat rezistă în fața unei femei frumoase, naturale? Spuneți-mi voi! 1000 de femei îi pot trece prin pat, sunt singura lui slăbiciune și mama copiilor lui!’, a fost declarația Claudiei Pătrășcanu.

Bianca Drăgușanu a luat foc după această declarație și a decis să-l părăsească pe Gabi Bădălău.

‘Vizavi de dorințele ei în ceea ce îl privește pe tatăl copiilor, eu n-am stat și nu stau în calea fericirii lor, iar dacă aceasta este și dorința domnului Bădălău, din acest moment, se poate considera un bărbat singur!’, a spus Bianca Drăgușanu pentru cancan.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton