Bianca Drăgușanu mănâncă orice fără să se îngrașe: "Am terminat o caserolă de jumări". Care e trucul vedetei

 Dumitrache Laura
.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate vedete de la noi din țară. În vârstă de 41 de ani, fosta asistentă tv are o siluetă de invidiat, iar mulți se întreabă cum reușește să se mențină în formă. Mai mult, Bianca Drăgușanu a declarat că poate mânca orice fără să se îngrașe. Iată care este secretul ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu este admirată de multe femei din România pentru silueta sa perfectă. Sportul o ajută să se mențină în formă, dar vedeta recunoaște că poate mânca absolut orice, fără să se îngrașe. În trecut, fosta soție a lui Victor Slav a avut probleme cu greutatea.

biancabianca

Bianca Drăgușanu s-a luptat cu kilogramele în pus, iar în adolescență cântărea 90 de kilograme. Cu toate astea, ambiția și curajul a determinat-o la o siluetă de vis. Vedeta are acum un trup de zeiță, iar acum poate mânca orice dorește fără să se îngrașe.

Citește și: Cum a reacționat Bianca Drăgușanu când a fost înșelată „de nenumărate ori”: „Unele erau bune, erau porno. Pe de o parte se justifica”

Citește și:Bianca Drăgușanu, despre căsnicia cu Victor Slav, la 9 ani de la divorț: „Dacă aș putea să dau timpul înapoi, n-aș mai face multe lucruri'

Citește și:Bogdan Lățescu, fostul soț al Franciscăi, a reacționat după ce cântăreața a confirmat relația cu TJ Miles: „Nu mai am de-a face cu ea”

Citește și:De ce lipsește Gabriela Cristea de la Mireasa: „Sunt perioade când sănătatea îți joacă feste'. Paula Chirilă îi ține locul

Bianca Drăgușanu mănâncă orice fără să se îngrașe

Bianca Drăgușanu nu mai are nevoie de nicio prezentare. În vârstă de 41 de ani, este una dintre cele mai apreciate și controversate prezențe feminine din showbiz-ul românesc. În adolescentă s-a luptat cu kilogramele în plus, iar acum este mândră de silueta sa. Bianca Drăgușanu are un trup de invidiat, iar recent le-a dezvăluit fanelor sale care este secretul său. Spre surprinderea sa, vedeta poate mânca orice dorește fără să se îngrașe și nu ține nicio dietă. În șase luni, Bianca Drăgușanu a slăbit 30 de kilograme.

Nu există alimente de care nu mă ating. Recent, am terminat o caserolă de jumări, foarte bune. Nu mă ating de alcool și încerc pe cât posibil să reduc zahărul, pentru că mi se pare că distrug corpul, celulele tinereții. Îmi iau zahărul din fructe.Dar mănânc ce vreau, când vreau, fără restricții și fără diete, dar cu măsură. Sunt un om foarte activ și probabil am arderile foarte intense, fac zilnic foarte multă mișcare, fie la sală, fie car câte ceva, duc sau aduc diverse lucruri.', a spus Bianca Drăgușanu, potrivit Fanatik.ro.

Bianca Drăgușanu: „Am ținut o dietă pe care am inventat-o singură”

Fosta soție a lui Victor Slav a avut mari probleme cu greutate la sfârșitul adolescenței. Ulterior, Bianca Drăgușanu a decis că trebuie să facă o schimbare în viața sa și să ajungă la silueta mult dorită. Astfel, cu multă ambiție a început să facă sport și să țină regim, iar în șase luni a slăbit 30 de kilograme.

Am făcut eforturi foarte mari să ajung în forma fizică de acum. Am ţinut regim. Aveam în jur de 90 de kilograme. Cred că a fost o dereglare hormonală. De la 17 ani, până pe la 20 am fost mai pufoasă. Terminam liceul şi eram cea mai masivă persoană. Eram un munte de om. Bătălia cu kilogramele a început în sufletul meu. Nu mă mai simţeam confortabil. În 6 luni am dat peste 30 de kilograme. Ce am făcut nu recomand la nimeni.Am ţinut o dietă pe care am inventat-o singură. Mergeam zilnic la stadion, urcam 300-400 de scări, dădeam ture de teren cu celofan şi trening pe mine, la 40 de grade, făceam abdomene… Atât de tare alergam câteodată încât efectiv îmi venea să urlu de durere.', declarat în urmă cu câțiva ani Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu suferă de diabet

Bianca Drăgușanu este cunoscută de mulți români, dar puțini știu că vedeta suferă de diabet, o boală care trebuie ținută sub control. Fosta soție a lui Victor Slav a aflat că are diabet în urma unor analize.  „Eu sunt bine, orice ar fi. Sunt foarte bine eu, dar mănânc fără zahăr pentru că nu am voie zahăr. Și dacă mănânc zahăr mi se face rău’a spus Bianca Drăgușanu, relatează a1.ro.

Aceasta nu este singura problemă de sănătate cu care se confruntă vedeta. Bianca Drăgușanu a avut mari dureri la picior, iar medicul i-a spus că ar putea fi vorba de o afecțiune de menisc.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton