Bianca Drăgușanu s-a trezit cu mascații la ușă, la prima oră! Este acuzată de evaziune fiscală cu haine de lux / Ce prejudiciu este estimat

.

Bianca Drăgușanu s-a trezit cu mascații la ușă astăzi, la prima oră pentru că este acuzată de evaziune fiscală! Potrivit unor surse din Poliție, Bianca Drăgușanu ar fi adus haine de lux din Turcia și nu declara veniturile la stat. Potrivit unui comunicat oficial al Poliției, prejudiciul cauzat, până la acest moment, este estimat la 332.000 de lei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Bianca Drăgușanu ar fi fost dusă la auderi la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice (SICE) sector 4, București, joi dimineață, fiind suspectă într-un dosar dosar de evaziune fiscală, notează știripesurse.ro.

50407312_2203685516351101_7267884439282122752_n50407312_2203685516351101_7267884439282122752_n

Bianca Drăgușanu, acuzată de evaziune fiscală cu haine de lux

Bianca Drăgușanu este acuzată că aducea haine de lux (blanuri, paltoane, geci din piele, etc) din Turcia si le vindeau prin intermediul firmei ei (Bella Farfallina SRL), sub marca proprie Boutique Leather & fur) pe site/fb/insta (CCM Boutique), fara a declara veniturile la stat.

Hainele erau expuse într un magazin din cartierul Berceni, pentru prezentare, fiind vândute exclusiv pe site, atat în Romania, cat si în strainatate.

'Astăzi 18 iulie 2024, începând cu ora 07.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 4 pun în aplicare 6 mandate de percheziție domiciliară și patru mandate de aducere, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

În fapt, în perioada 2017- 2023, patru persoane, având calitatea de administratori ai unei societăți comerciale, ar fi omis să evidențieze în documentele contabile și să declare la organele fiscale venituri în valoare de peste 2.400.000 de lei, provenite din comercializarea de articole vestimentare de lux.

Din cercetări, s-a stabilit că prejudiciul cauzat, până la acest moment, este estimat la 332.000 de lei. În vederea administrării materialului probator, în cursul acestei dimineți, sunt puse în executare șase mandate de percheziție domiciliară și patru mandate de aducere, emise pe numele banuitilor.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală.', se arată în Comunicatul Poliției.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu vrea să se împace cu Silviu Prigoană, de dragul celor doi copii ai lor: „El refuză de 10 ani să vorbească cu mine, deși mă rog de el cu cerul și cu pământul să…'

Citește și: Irina Columbeanu, amintiri emoționante despre vila din Izvorani, unde a copilărit: „Era cea mai frumoasă casă din lume, sunt foarte recunoscătoare că am avut ocazia să locuiesc în ea'. Ce spune despre tatăl ei, Irinel Columbeanu

Bianca Drăgușanu, în 2023: „Din afacerile pe care le conduc, am dările plătite la stat, nu am datorii. Câștig peste 10.000 de euro pe lună”

Într-un interviu pentru cancan.ro, acordat anul trecut, Bianca Drăgușanu a mărturisit că este mulțumită de veniturile sale. Își întreține singură familia, iar banii îi ajung și pentru cumpărăturile de lux.

„În ultima perioadă, mi se pare că am greșit foarte mult în momentul în care am epatat și am vorbit despre cifre și sume. Pentru că, în momentul când fac asta, îmi scade din energia prin care eu produc. Din afacerile pe care le conduc, am dările plătite la stat, nu am datorii, nu m-am împrumutat în viața mea la nimeni, nu am depins în viața mea de nimeni financiar.

Important este că eu îmi ajut familia, îmi întrețin singură și îmi cresc singură copilul. Iar cifrele sunt chestii irelevante. Luna asta poate să fie mai puțin, luna viitoare mai mult. Peste trei luni iarăși prind un contract bombă, se suplinește ce am cheltuit. Că eu sunt Farfetch-ul, online, tot timpul.'

Întrebată dacă lunar câștigă peste 10.000 de euro, Bianca Drăgușanu a răspuns: „Sunt luni când, da, câștig peste 10.000 €'.

Fosta soție a lui Victor Slav recunoaște că din online câștigă foarte mulți bani datorită campaniilor publicitare pe care le face.

„Pe Instagram am 1.1 milioane de urmăritori, de peste cinci ani, nu s-a mai schimbat nimic și n-am băgat niciodată bani în promovare sau în like-uri. De cinci ani, nu am mai scăzut, nu am mai urcat. Cu oamenii cu care colaborez să fac plasare de produse pe Instagramul meu, pe ei nu îi interesează câte like-uri am eu la o poză sau câte comentarii am eu la o poză.

Tocmai de asta am oprit și vederea lor. Pe ei îi interesează cum îi pot eu ajuta să devină vizibili și să își vândă produsul prin mine. Nu mă interesează nici să mă ridice cineva prin cuvinte, nici să vină și să-mi aducă tot felul de critici prin cuvinte. Nu mă interesează părerea oamenilor, pentru că părerea oamenilor nu îmi plătește facturile și nu îmi crește copilul.'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton