Ce intervenții estetice vrea să își mai facă Bianca Drăgușanu: ”Am o oarecare dependență. În tinerețea mea zbuciumată mi-am...”

 Calin Maria Bianca
.

Ce intervenții estetice vrea să își mai facă Bianca Drăgușanu. Bianca Drăgușanu este o fană înfocată a tot ceea ce înseamnă operații și intervenții estetice, iar acest lucru nu mai este un secret pentru nimeni. De-a lungul anilor, a vorbit deschis despre toate schimbările pe care și le-a făcut, iar deși transformarea este una majoră, diva sexy nu se oprește aici cu îmbunătățirile asupra aspectului ei fizic. Iată la ce intervenții estetice apelează, de data aceasta la nivelul feței!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu este, fără dar și poate, una dintre femeile din showbizul românesc care atrage toate privirile, indiferent de locul în care își face simțită prezența. S-a transformat complet de-a lungul timpului, iar acest lucru este vizibil cu ochiul liber dacă ne uităm la o fotografie de la debutul ei în lumea mondenă și la una din prezent. Ce-i drept, intervențiile și operațiile estetice la care a apelat până acum au fost un real succes pentru ea, însă frumoasa blondină nu se oprește aici.

dragusanu-3dragusanu-3

Bianca Drăgușanu are mare grijă de imaginea ei încă de când s-a lansat în lumea mondenă. A făcut numeroase operații esetietice și intervenții în toți acești ani și a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a arăta din ce în ce mai bine. Ce-i drept, a și reușit! Frumoasa blondină nu s-a sfiit și a spus că are o oarecare dependență de ceea ce înseamnă operații și intervenții estetice, cât și perfecțiune, așa că nu se oprește aici cu schimbările, ci are deja în plan unele noi.

Citește și: Bianca Drăgușanu, declarație șocantă despre operațiile estetice: 'Eu o să mă operez până mor'

Citește și: Bianca Drăgușanu a recunoscut câte operații estetice a făcut: „Nu vreau să devin Angelina Jolie”

Citește și: Raluca Pastramă și Ibrahim s-au fotografiat împreună, după zvonurile despărțirii. Ce imagine au postat pe Instagram

Citește și: Cine este Raluca Gheorghe de la Chefi la cuțite. Drama care i-a marcat viața: „Prima fetiță a murit la aproape 5 ani…”

Ce intervenții estetice vrea să își mai facă Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu își ține fanii la curent cu orice noutate din viața ei, fie că vorbim despre lucruri frumoase sau mai puțin plăcute. Recent, blondina le-a povestit tuturor celor ce o urmăresc în mediul online faptul că are în plan câteva noi intervenții estetice. Una dintre ele este legată de aspectul buzelor, la care a umblat de mai multe ori în ultima perioadă, iar cealaltă despre o greșeală din trecut pe care vrea să o remedieze cât mai repede posibil.

'Stiți că eu am o oarecare dependentă de ceea ce înseamnă operații estetice și perfecțiune. Deși în imperfecțiunea mea sunt o perfectă, m-am gândit că dacă tot merg la Cluj, la doctorul meu estetician cu care colaborez de 3 ani și care îmi face toate poftele și procedurile care mi trec prin minte: cat eyes, băgat în buze, scos, iar băgat, iar scos, mi s-a pus pata să mi fac o incizie.

Nu v-am spus, sau poate am spus și ați uitat. Acum mulți, mulți ani, în tinerețea mea zbuciumată, prima mea injectare a buzelor a fost cu bioalcamid. Foarte stupid. Bine, pe vremea aia nu exista nimic altceva. Și acest bioalcamid, după atâția ani, s-a granulat, ca niște mici boabe de orez pe sub pielea mea. Mă rog, vreau să scot bioalcamidul acela și să fac din nou buzele ca să arate așa cum vreau eu', a povestit Bianca Drăgușanu în mediul online.

Ce operații estetice are Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu ar face orice ca să atingă idealul de perfecțiune, astfel că a învățat dela drumul până la Cluj, unde se află medicul ei estetician. Blondina face ce face și mai apelează la o operație sau intervenție estetică, astfel că recent le-a dezvăluit pe următoarele din viitorul apropiat. Totuși, pentru cei care nu sunt la curent cu schimbările pe care le-a făcut de-a lungul anilor, lista este destul de mare și variată.

„Sunt în cea mai bună variantă a mea, pentru că mereu îmi place să fac un update. Atât timp cât mă simt bine în pielea mea este că nu vreau să devin Angelina Jolie. Eu sunt Bianca Drăgușanu. Sunt două categorii de femei: care acceptă că vor să fie ca mine și alea care critică buzele mele, dar ele pozează și postează ca și mine, îmi copiază și pozițiile de pe Instagram unde și la astea stau să mă gândesc să nu fie ca altcineva', a spus Bianca.

Pentru a nu mai lăsa loc de speculații, Bianca Drăgușanu și-a lăsat medicul estetician să vorbească despre operațiile estetice pe care le are.

„Are injectări făcute, un botox care creează un aspect natural. Are că și eu i-am făcut. Are injectări cu acid hialuronic la nivelul feței, de reconturare de linie mandibulară. La nas are rinoplastie. Două, una acum câțiva ani și acum o reconstrucție. La nivelul buzelor are intervenții cu acid hialuronic. La sâni are două intervenții chirurgicale.' a spus medicul Alexandra Filip, la Teo Show.

În completare, Bianca Drăgușanu a spus: 'Talia e așa că am slăbit și am făcut sport. Știu că există chestia asta cu scosul coastelor, dar e dăunătoare. S-a lucrat și la fund, dar fac si sală'.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton