Cum arată Bianca Drăgușanu după noile intervenții estetice: ”Aș vrea să beau botox în fiecare dimineață”

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată Bianca Drăgușanu după noile intervenții estetice pe care și le-a făcut. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Bianca Drăgușanu face ce face și ajunge, din nou, în cabinetul medicilor esteticieni pentru noi schimbări. Deși de-a lungul anilor a apelat la numeroase schimbări, fiind de nerecunoscut față de cum era când a intrat în lumea showbiz-ului românesc, în continuare crede că este loc de mai bine. Are mare grijă de imaginea ei, așa că recent a mers pentru câteva retușuri și îmbunătățiri. Iată despre ce este vorba, de fapt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu nu are nevoie de prea multe descrieri, fiind cunoscută de toată lumea, mai ales datorită prezențelor sale pe micile ecrane sau la numeroase evenimente mondene. Reușește cu brio să atragă toate privirile atunci când își face simțită prezența, iar deși a fost de nenumărate ori criticată pentru operațiile estetice despre care se spune că sunt exagerate, ea continuă să își face orice intervenție îți dorește.

whatsapp-image-2023-05-19-at-14.22.49whatsapp-image-2023-05-19-at-14.22.49

Bianca Drăgușanu are numeroase operații și intervenții estetice la activ, însă asta nu înseamnă că se oprește aici. Ba mai mult, dacă a început cu ele, trebuie să și continue, asta fiindcă fiecare procedură mai are nevoie de un refresh pentru a arăta bine. Recent, frumoasa blondină a apelat, din nou, la ajutorul medicilor esteticieni cu care colaborează de mai mult timp. Iată ce schimbări și-a făcut!

Citește și: Bianca Drăgușanu, primele imagini alături de mama și sora lui Gabi Bădălău, după ce a spus în repetate rânduri că familia lui nu o place

Citește și: Bianca Drăgușanu, după ce s-a zvonit că este însărcinată cu Gabi Bădălău: „Suntem…” / Imaginile cu abdomenul ei au devenit virale

Citește și: Iulia Albu și iubitul ei participă la America Express 2024. Cine se mai află pe lista concurenților

Citește și: Reghe a postat un clip emoționant cu Bebeto, fiul său și al Anamariei Prodan. După divorț, impresara l-a acuzat că-și vede foarte rar copilul

Cum arată Bianca Drăgușanu după noile intervenții estetice pe care și le-a făcut

Bianca Drăgușanu este foarte activă în mediul online, acolo unde se bucură de o mare comunitate de fani. Frumoasa blondină nu ezită și zilnic le povestește fanilor diferite momente din viața ei, astfel că în urmă cu câteva zile le-a povestit că merge în cabinetul medicului ei estetic, cu care colaborează de mult timp, pentru câteva îmbunătățiri. Nu, de data aceasta nu și-a făcut vreo operație estetică, ci a apelat la câteva retușuri sub formă de botox și acid hialuronic. Cu toate astea, schimbările se pot vedea cu ochiul liber, mai ales restaurare mandibulei.

'Dragile mele nu știu ce program aveți voi astăzi, dar eu mă duc la medicul meu estetician. (…) Azi sunt dată doar cu autobronzant, nu am fond de ten pe față. Tenul meu arată binișor. Am de gând să îmi fac câteva îmbunătățiri la niște proceduri pe care le-am făcut în urmă cu mai mult timp. Mă duc pregătită, ca să nu fiu nevoită să mă demachiez la locul faptei. Vă țin la curent cu ce proceduri urmează să îmi fac astăzi. (…)

Așa cum v-am zis, își ține fanii la curent, așa că imediat cum a ajuns în cabinet, s-a filmat explicând că o să își injecteze babybotox la pleoapa inferioare unde are câteva riduri, o recorectare de mandibulă, dar și umplerea unui șanț din zona nasului.

Deci sunt în cabinet la doamna doctor și tocmai a avut loc o preconsultație. Are foarte multe programări azi. Eu sunt strecurată printre ele. Nu sunt mulțumită de anumite chestii minore: pleoape inferioară, niște riduri, am înțeles că facem niște babybotox, iar aici am o umbră, care am înțeles că o să se corecteze.', a povestit Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare.

Ce spune doctorul estetician despre schimbările pe care le vrea Bianca Drăgușanu

Ei bine, pentru a nu se exprima greșit, Bianca Drăgușanu i-a dat cuvântul medicului ei estetician, care a explicat mai bine ce schimbări o să facă frumoasa blondină astăzi. Deși Bianca Drăgușanu își dorește numeroase operații estetice noi, medicul ei explică că nu o să-i facă așa ceva, ci o să mearg din aproape în aproape pentru a nu-i schimba trăsăturile feței.

'Azi începem cu un babybotox la nivelul pleoapei inferioare pentru că ți se strânge machiajul iar ție nu-ți place. Continuăm cu corectarea șanțurilor nasolabiale cu o injectare profundă deasupra osului, cu o cantitatea foarte mică de acid hialuronic, cât să nu se mai vadă atât de adâns șanțul. Continuăm apoi cu reconturarea mandibulei într-o laterală ca să facem un efect de lifting. (…) Babybotox-ul are rezultatul în două săptămâni. Este și o mică asimetrie la nivelul mandibulei, pe care o corectăm. Facem din aproape în aproape, nu vrem să schimbăm fizionomia, dăm doar un refresh si atât.', a povestit Alexandra Filip, medicul estetician al Biancăi Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu își dorește o schimbare la nivelul ochilor

Bianca Drăgușanu nu s-a oprit cu discuțiile doar la schimbările pe care le face azi cu ajutorul acidului hialuronic și a botox-ului, ci a continuat să își enumere problemele în fața fanilor, cât și a medicului estetician. Mai concret, a explicat că în ultima vreme i se pare că ochii este sunt 'băgați în orbită', astfel că își dorește o schimbare în acest sens. Medicul estetician i-a explicat că ceea ce își dorește ea i-ar strica fizionomia, astfel că alege să lase această problemă pe mai târziu.

'Mai am o problemă cu ochii. Mi se pare că am ochii așa în orbită. Pot să-mi fac ceva cu acid hialuronic? (…)', a mai spus Bianca Drăgușanu.

În completare a venit și medicul estetician: 'Nu aș face nimic la nivelul ochilor tăi. Nu ar arăta bine, ar arăta ca niște pungi de apă.„

Pe final, amuzată de toate cerințele pe care le are și toate schimbările pe care le vrea, Bianca Drăgușanu nu a putut să nu facă o glumă asupra dependenței sale pentru operații estetice, pe care chiar ea a recunoscut-o: 'Eu vreau mai mult botox, nu baby botox. Vreau să beau botox în fiecare dimineață dacă se poate.'

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton