Bianca Drăgușanu își face o nouă intervenție estetică: „Mă voi opera până în momentul în care...”

 Martin Lorena
.

Bianca Drăgușanu își face o nouă intervenție estetică. Diva deja a obișnuit pe toată lumea cu faptul că din când în când apelează la medicul estetician. De această dată, Bianca a ales să își facă o nouă intervenție, de această dată, la nivelul ochilor. Blondina a declarat de mai multe ori că își dorește „ochi de pisică', iar acum este momentul în care își îndeplinește marele vis.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate vedete din România. Aceasta a apărut de multe ori pe primele pagini ale ziarelor datorită scandalurilor în care a fost implicată, dar și operațiilor pe care le-a tot făcut de-a lungul timpului. De această dată, diva își dorește să facă o nouă îmbunătățire. Este vorba despre un tratament de cat eyes pentru a avea ochii mult mai alungiți.

Bianca-Dragusanu-2Bianca-Dragusanu-2

Aceasta pare a fi foarte încântată de noua intervenție care va avea loc în cel mai scurt timp!

Citește și: Câți bani primește Bianca Drăgușanu pentru a apărea la Revelionul lui Dan Negru:„Este cea mai scumpă invitată'

Citește și: Bianca Drăgușanu s-a vaccinat împotriva COVID-19:„Nu vă mai luați după zvonuri!'

Citește și: De ce a plecat Flick de la Radio ZU:„N-a fost o decizie gândită de mult timp'

Citește și: Feli, mesaj emoționant pentru fani, de Moș Nicolae:„Să ai mereu familia alături și…'

Bianca Drăgușanu își face o nouă intervenție estetică

Bianca Drăgușanu este mai fericită ca niciodată! Deja se cunoaște foarte bine că aceasta este adepta intervențiilor estetice, dar de această dată s-a întrecut pe ea însăși. Diva a ales să își facă un tratament de cat eyes și deja a aflat toate detaliile. Aceasta va merge la mediul său din Cluj pentru schimbare deoarece în el are cea mai mare încredere.

Aceasta a mărturisit că de mult timp își dorește să facă această intervenție, însă abia acum s-a simțit cu adevărat pregătită.

„Îmi asum!'

Deși multă lume este de părere că diva se operează prea des, ea a menționat că nu o interesează ceea ce se vorbește. Ea este convinsă că nu se va opri acum cu intervențiile estetice și că va continua să apeleze la medic de fiecare dată când simte nevoia.

'Mă voi opera până în momentul în care voi considera că sunt perfect, că sunt bine și că sunt cum vreau să fiu. Pot face mici îmbunătățiri pe ici pe colo, care să-mi ofere un confort psihic, care să mă facă să mă simt eu bine. Eu fac lucrurile astea pentru mine, nu pentru nimeni altcineva. Asta e, îmi asum', a spus diva.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton