Bianca Drăgușanu vrea să facă pace cu Claudia Pătrășcanu, fosta soție a lui Gabi Bădălău: "Ne certăm fără motiv, din cauza cuiva care nu a meritat niciodată. Circul va continua atât timp..."

 Dumba Gabriela
.

După despărțirea de Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu a realizat că scandalul cu Claudia Pătrășcanu a fost dintotdeauna fără rost. În prezent, Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu se judecă într-un proves de defăimare, pe care vedeta l-a deschis împotriva artistei, iar daunele pe care le-ar cere ar fi de 50.000 euro.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

În ultimii ani, Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu au fost într-un conflict care părea că nu se va termina prea curând. Iată că, odată cu despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, pare că s-a așternut pacea și între fostele femei din viața afaceristului.

1712899807claudia-patrascanu-reactie-vacanta-gabi-badalau-si-bianca-dragusanu-scaled-11712899807claudia-patrascanu-reactie-vacanta-gabi-badalau-si-bianca-dragusanu-scaled-1

Bianca Drăgușanu vrea să facă pace cu Claudia Pătrășcanu

Bianca Drăgușanu a vorbit despre sentimentele pe care le are acum vizavi de fosta soție a lui Gabi Bădălău,, după ani întregi de când a început scandalul între ele.

'Acestea sunt niște acțiuni ale trecutului, pe care cumva le regret. Am intrat într-un conflict cu o femeie datorită unui personaj care nu mi-a făcut foarte mult bine, nici mie, nici ei, și cumva regret acest conflict, pentru că dacă eram destul de înțelepte amândouă, nu se întâmpla. Ea a zis, eu am zis, și am ajuns să ne certăm fără motiv, din cauza cuiva care nu a meritat niciodată, nici timpul ei, nici timpul meu', a declarat Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

Bianca Drăgușanu face schimbări mari în viața ei, iar una dintre deciziile importante este să încheie toate scandalurile din viața ei.

'Indiferent cine apare, indiferent cine mă provoacă, indiferent ce va zice, nu o să mai fiu curioasă să dau dreptul la replică pentru că dacă Simona Halep ridică mingea începe jocul. Dacă eu îi las pe ceilalți amatori să joace singuri, nu o să îi bage nimeni în seamă prea mult timp.

Este evident că atâta timp cât eu voi da apă la moară, circul va continua. Eu nu vrea să fiu maimuța din circ, eu știu ce urmează și anticipez foarte bine lucrurile, eu știu că o să fiu provocată, știu că o să fiu acuzată de lucruri care nu sunt adevărată. Spun încă o dată cu subiect și predicat că nu am nicio relație în momentul de față cu domnul doctor Auday pe care îl respect, cu care lucrez, cu care am un proiect nou', a declarat Bianca Drăgușanu, la Xtra Night Show.

Citește și: Bianca Drăgușanu, primele declarații despre despărțirea de Gabi Bădălău: „Este un capitol pe care l-am închis. Ar trebui să fie bărbat, nu imitație de bărbat’/ EXCLUSIV

Citește și: Gabi Bădălău, surprins în compania noii iubite la Petrecerea VIVA! 2024. S-a intersectat și cu Bianca Drăgușanu, fosta iubită, care a purtat o rochie mulată și sexy

Claudia Pătrașcanu, adevărul despre relația cu Bianca Drăgușanu

Claudia Pătrașcanu a spus adevărul despre relația cu Bianca Drăgușanu. Cele două femei s-au întâlnit ieri, 19 iunie, la Judecătoria Constanța, unde a avut loc un nou termen în procesul lor. Se pare că fosta prezentatoare TV regretă scandalul cu solista, după ce a dat-o pe aceasta în judecată.

„Consider că acest proces este doar o invenție și cam atât. Trebuie să se termine. Plus de asta, doamna Calintir a fost la mine acasă, nu avem nicio treabă, suntem aici, la proces. O să vedem ce se întâmplă.

Asta vă spun, că doamna Drăgușanu a fost la mine acasă. Am vorbit, nu s-a întâmplat nimic. Foarte de curând, în perioada sărbătorilor. Eu sunt un om pașnic’, a declarat Claudia Pătrășcanu pentru emisiunea „Xtra Night Show’, de la Antena Stars.

La scurt timp după ce Claudia Pătrășcanu a făcut declarații, în piesaj a apărut și Bianca Drăgușanu, împreună cu avocata ei. După întrevederea cu judecătorii, blondina a explicat în ce context a fost acasă la cântăreață.

„Nu am fost acasă, am fost să luăm copiii la momentul acela, de 1 Mai. Și am fost să luăm copiii și am fost în fața casei, dar nu am fost la dânsa acasă. Evident că niciuna dintre noi nu ne-am dorit acest lucru și e o chestie care te stoarce cumva de energie’, a spus Bianca Drăgușanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton