Bianca Drăgușanu tocmai l-a părăsit pe Gabi Bădălău, după ce Claudia Pătrășcanu a declarat că îl așteaptă în lenjerie sexy: "Se poate considera un bărbat singur"

 Dumba Gabriela
.

Bianca Drăgușanu l-a părăsit pe Gabi Bădălău după declarațiile fostei sale soții. Concret, Bianca Drăgușanu a explodat după ce Claudia Pătrășcanu a declarat că îl așteaptă pe Gabi Bădălău în lenjerie sexy, în casa în care ea locuiește acum cu cei doi băieți ai lor. Blonda nu poate accepta relația pe care o au în prezent Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu și a anunțat că nu vrea să stea în calea fericirii lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

S-a reaprins scandalul între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău! Bianca Drăgușanu a vorbit, pe Instagram, despre biserică, de unghii roase și de „Povestea noastră', elemente care trimit cu gândul la fosta soție a lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu. Nici fosta soție a lui Gabi Bădălău nu a stat liniștită și a ripostat.

11999655_405619429638095_6526547279475107283_o11999655_405619429638095_6526547279475107283_o

Bianca Drăgușanu l-a părăsit pe Gabi Bădălău, din nou, după declarațiile Claudiei Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu este convinsă că îl poate face pe Gabi Bădălău să se întoarcă la ea, dacă își propune asta, și a declarat că nici un bărbat nu rezistă dacă o vede pe mama copiilor lui în lenjerie sexy.

'Să nu mă mai deranjeze nimeni, pentru că nu mai stau pe gânduri. Data viitoare, îl aștept în cele mai sexy portjartiere! Știe el care! Adoră lenjeria sexy de la La Perla!  

Apariția mea e răvășitoare, oriunde apar, dacă mai îmbrac și ceva sexy… s-a terminat! Dau fiori! Ce bărbat rezistă în fața unei femei frumoase, naturale? Spuneți-mi voi! 1000 de femei îi pot trece prin pat, sunt singura lui slăbiciune și mama copiilor lui!', a fost declarația Claudiei Pătrășcanu.

Bianca Drăgușanu a luat foc după această declarație și a decis să-l părăsească pe Gabi Bădălău.

'Vizavi de dorințele ei în ceea ce îl privește pe tatăl copiilor, eu n-am stat și nu stau în calea fericirii lor, iar dacă aceasta este și dorința domnului Bădălău, din acest moment, se poate considera un bărbat singur!', a spus Bianca Drăgușanu pentru cancan.ro.

Citește și: De ce se retrage Claudia Pătrășcanu la mănăstire, în perioada Postului: „N-aș vrea să fiu criticată, fiecare face ceea ce simte. Îmi vine să plâng…’

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a Claudiei Pătrășcanu, la patru ani de la divorțul de Gabi Bădălău: „Foarte mulți bărbați mă caută, mă cer de nevastă…'. Ce spune despre o nouă căsătorie

Cum s-au atacat în ultima vreme Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, femeile din viața lui Gabi Bădălău

După ce Bianca Drăgușanu a postat pe Instagram atacuri clare la adresa Claudiei Pătrășcanu, vorbind despre biserică și piesa „Povestea noastră”, fosta soție a lui Gabi Bădălău susține că nu se simte vizată de jignirile acesteia.

„Nu vorbesc despre personaje pe care nu le-am cunoscut în viața mea și nici nu-mi doresc acest aspect, însă, oricine se leagă de melodia Povestea Noastră trebuie să știe că a fost compusă cu dragoste și din dragoste. Este unică în felul ei. Mulți oameni s-au regăsit și se regăsesc în versurile trăite de mine și de fostul meu soț. 

Povestea noastră a pornit prin simplitate și iubire curată, nu a fost o poveste banală. Din toată povestea noastră au ieșit doi copii superbi, pe cale naturală și din puterea Divină. A fost dorință, pasiune și iubire! Doar așa ies copiii doriți!', a declarat Claudia Pătrășcanu pentru cancan.ro.

Bianca Drăgușanu nu s-a lăsat mai prejos și i-a dat replica rivalei sale. Ba chiar o numește pe Claudia „fana' ei.

„Nu știu de ce se regăsește în postările mele? Acele postări nu au nicio legătură cu ea. Are o ordonanță de respectat, pe care văd că o încalcă. Dar, fiind fana mea, se pare că se regăsește în postătile mele de pe Insta. Cu siguranță, atitudinea sfidătoare, în condițiile în care încalcă legea, în ceea ce mă privește, nu va rămâne nepedepsită', a spus blondina.

Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au întâlnit recent

În urmă cu câteva zile, Claudia l-a primit în noua ei casă pe Gabi Bădălău, la aniversarea fiului lor cel mare

După ce a fost la Constanța, unde Claudia Pătrășcanu l-a primit în noua ei casă, Gabi Bădălău a imortalizat momentul prețios de la ziua de naștere a fiului său cel mare.

„Gabi B, mã bucur că te-ai simtit bine in CASA MEA; cá te-ai pozat si că ai făcut o public pe pagina ta.
Tot timpul ai fost in casa mea, lângă copiii nostri, dar 5 ani ai mintit ptr publicitate si sa ma denigrezi pentru a nu castiga o pâine cinstitã. Asta ai continuat sa faci si dupa ce ai iesit din CASA MEA, si ieri, si azi si până când???
Ps: Sunt mândră de reusita mea,pe banii mei,pe munca mea,pe chinul meu,pe barba mea si bucuroasa ca sunt in continuare OM. Astazi si pentru totdeauna..ii multumesc doar lui Dumnezeu pentru TOT si oamenilor cu adevarat curati sufleteste.
„, este mesajul postat de Claudia Pătrășcanu pe rețelele de socializare.

Aceasta l-a lăsat să stea doar cu copiii, însă la un moment dat i-a făcut de mâncare, din spusele ei, totul la insistențele copiilor.

„A fost suficientă o petrecere, o va ține minte toată viața (…) Și acum Gabi a fost prezent. A venit la mine acasă, a petrecut cu copiii câteva ore. A mai fost de câte ori vine în Constanța îl invit în casă, să petreacă timpul cu copiii, să se joace, ce vor ei, să îl îmbrățișeze. A stat câteva ore cu cei mici, nu i-am deranjat. Au stat împreună, nu i-am deranjat, doar i-am dus de mâncare, atât (…) A venit Nicolas și îmi spune: „Poți să îi faci lui tati ceva de mâncare, că îi este foame?’. Pentru că Gabi îi spune lui Nico sau lui Gabi‘, a declarat Claudia Pătrășcanu, la Star Matinal.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton