Bianca Drăgușanu, pregătită să devină din nou mamă, după împăcarea cu Gabi Bădălău: "Sunt fericită să vă dau această veste că în viitorul apropiat..."

 Radulescu Ruxandra
.

Bianca Drăgușanu, pregătită să devină din nou mamă, după împăcarea cu Gabi Bădălău. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au avut o relație cu multe suișuri și coborâșuri, însă au găsit mereu o cale de a rămâne împreună. Cei doi au trecut, recent, printr-o nouă împăcare și se pare că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au decis să-și întemeieze o familie. Bianca are o fiica, Sofia, din mariajul cu Victor Slav, și tocmai a anunțat că vrea să devină din nou mamă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu, pregătită să devină din nou mamă, după împăcarea cu Gabi Bădălău. Bianca Drăgușanu, 41 de ani, și Gabi Bădălău formează un cuplu de ceva ani și au trecut prin multe cumpene împreună. Chiar dacă relația lor a fost presărată cu multe certuri și împăcări, se pare că tot împreună se simt cel mai bine. În ultima perioadă, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au avut ceva tensiuni în relație, iar la un moment dat, cei doi luaseră o pauză de la relație. S-au împăcat la scurt, iar acum vor să-și întemeieze o familie. Bianca Drăgușanu, care este deja mama unei fetițe, Sofia, din mariajul cu Victor Slav, a anunțat că vrea să aibă un copil alături de noul partener de viață, Gabi Bădălău.

img_3211-scaled-1img_3211-scaled-1

Bianca Drăgușanu, pregătită să devină din nou mamă, după împăcarea cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu a dat o veste surprinzătoare, în cadrul unui interviu recent, când a vorbit despre posibilitatea de a deveni din nou mamă. Vedeta a anunțat că vrea să aibă un copil, în viitorul apropiat, cu Gabi Bădălău.

Citește și: Câți bani a investit Bianca Drăgușanu în redecorarea casei: „Puteam să-mi iau o mașină. Toate piesele au venit pe comandă…'

Citește și: Ce avere are Bianca Drăgușanu. Recent, și-a cumpărat apartament în Dubai, ajutată de soțul Denisei Tănase: „Nu am cumpărat nimic în rate’

Citește și: Ce lecție de viață importantă a primit Adrian Nartea, după ce a fost diagnosticat cu tumoră intra-craniană: „Momentele alea prin care am trecut m-au făcut să…”/ Începuturile poveștii de iubire cu soția lui / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a ajutat Andreea Marin tatăl să scape de datorii, după moartea mamei ei: „El mereu calcula și recalcula. Până la 18 ani, nu am…'. Violeta Marin a fost victima unui accident tragic

„Nu sunt gravidă, dacă asta vrei să mă întrebi. Noi (n.r. ea și medicul ginecolog) în această seară, cu domnul doctor ginecolog pentru că a trebuit să spun treaba asta, am vorbit despre viitorul nostru. Îndepărat (n.r. viitorul în care va mai avea un copil)? Dar de ce nu apropiat? (…) Mie îmi plac foarte mult copiii și sunt fericită să vă dau această veste că în viitorul apropiat da, îmi mai doresc copii. Ce o vrea Dumnezeu.

Nu au fost niciodată altfel decât bune (n.r. relațiile cu Gabi Bădălău). Mai mulți chiar (n.r. vrea mai mulți copii cu Gabi Bădălău). Eu îmi doresc 7. Ce e mai frumos decât să ai copii frumoși', a mărturisit Bianca Drăgușanu, potrivit Spynews.

Cum se înțelege Bianca Drăgușanu cu fiica ei, Sofia, din relația cu Victor Slav

Într-un interviu recent, Bianca Drăgușanu a vorbit despre fiica ei, Sofia, cu care se mândrește foarte mult. Ca orice mamă, nu poate să nu-i vadă calitățile și evoluția frumoasă, astfel că vedeta nu a ezitat și a declarat că începe să-i semene din ce în ce mai mult. De asemenea, a spus că este la vârsta la care înțelege foarte bine lucrurile și tot ceea ce i se explică.

„Începe să crească și să realizeze lucrurile pe care i le spun eu și pe care le-am testat eu deja. Îmi seamănă din ce în ce mai mult și sunt foarte mândră de ea', a explicat Bianca Drăgușanu, pentru WOWnews.

Totuși, Bianca Drăgușanu nu s-a oprit aici cu vorbele bune despre fiica ei, ci a explicat că are o mulțime de calități. Mai concret, vedeta susține că-i seamănă foarte mult, tocmai pentru că este ambițioasă, perseverentă și mereu atentă la detalii, semn că viitorul arată foarte bine pentru ea.

„Este foarte determinată, este foarte ambițioasă, este perseverentă și atentă la detalii. Are multe calități! Este copilul meu și e normal să-I văd toate calitățile'a mărturisit vedeta.

FOTO: Instagram VIVA!


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton