Bianca Drăgușanu, primele declarații despre despărțirea de Gabi Bădălău: „Este un capitol pe care l-am închis. Ar trebui să fie bărbat, nu imitație de bărbat”/ EXCLUSIV

.

Bianca Drăgușanu a spus adevărul despre despărțirea de Gabi Bădălău. Vedeta și-a făcut apariția singură, aseară, la petrecerea Viva! 25 de ani singură, asta în timp ce Gabi Bădău a ales să petreacă alături de o altă muză chiar la același eveniment. Diva a ținut să precizeze că și-a despărțit pentru totdeauna drumurile de cele ale fostului său partener de viață, dar e evitat să dea mai multe detalii despre motivele care au dus aici.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu a trecut această dragoste la capitole închise și privește către alte culmi. Până se vor liniști apele, vedeta va pleca într-o vacanță alături de Sofia, fiica ei, care în aceste zile termină clasa întâi. Dacă în plan amoros trece printr-o furtună, pe plan profesional, vedeta nu se poate plânge. Atelierul merge bine, iar de curând și-a achiziționat un apartament și în Dubai.

bianca-1bianca-1

Bianca Drăgușanu, despre despărțirea de Gabi Bădălău

Întrebată dacă Gabi Bădălău mai are o șansă în viața ei, Bianca Drăgușanu a avut un răspuns tranșant. „Nu. Nu vreau să discut despre acest subiect. Cred că este un capitol pe care l-am închis. Din respect pentru relația pe care am avut-o, chiar nu mă interesează să dezvolt acest subiect”, a mărturisit Bianca Drăgușanu pentru Viva.

Bianca Brăgușanu a strălucit la petrecerea Viva! 25 într-o rochie bej cu pietre. Conceperea ei a durat două săptămâni. „Este cusută manual. Când au mai căzut pietrele, le-a pus la loc, le-a cusut cu mâna. Cred că a făcut o alegere bună', ne-a mai spus ea.

Bianca Drăgușanu pleacă în vacanță cu fiica ei

Biana Drăgușanu are cele mai multe bucurii din partea fiicei ei, care termină acum clasa întâi. Diva va fi la serbarea de sfârșit de an alături de fostul ei soț, Victor Slav.

„Sophia termină clasa întâi, are serbare, sunt foarte fericită. Cred că sunt un om binecuvântat. Mi-a spus și Victor că vine', a mai spus Bianca Drăgușanu pentru Viva. Alături de fiica sa, Bianca Drăgușanu are în plan și o vacanță: „Îmi doresc să găsesc o destinație unde nu e atât de cald ca și aici. Cam greu, mă duc în vacanță doar pentru copilul meu, pentru că eu nu agreez soarele și căldura. Încă nu știu destinația, dar pentru că îmi permit pot să mă duc oriunde', a adăugat ea.

Ce bărbat vrea Bianca Drăgușanu în viața ei

Bianca Drăgușanu are criterii clare și în privința celui care ar putea să îi câștige inima după despărțirea de Gabi Bădălău. „Ar trebui să fie bărbat, nu imitație de bărbat', a mai spus ea.

Citește și: Premiile VIVA! 2024, la petrecerea aniversară. Lista completă a laureaților. 35 de vedete din toate domeniile și de toate vârstele au fost premiate pentru carierele lor remarcabile

Citește și: Anca Dumitra și Manfred Spendier au ales nașii pentru bebeluș și renovează casa înainte să devină părinți. Cât de grijuliu e soțul actriței în această perioadă: „Nici eu nu sunt prea pretențioasă, nici el nu este cel super-mega protector”/ EXCLUSIV

Citește și: Răzvan Simion și Daliana Răducan, prima apariție după nuntă, la Petrecerea VIVA! 2024. Îmbrăcați elegant, prezentatorul și soția lui au atras toate privirile

Citește și: Adelina Pestrițu, apariție ravisantă la petrecerea VIVA! 2024. A întors toate capetele pe covorul roșu cu rochia ei elegantă și a fost premiată

Citește și: Anghel Damian, detalii despre nunta cu Theo Rose: „Vrem ca acest legământ să fie doar al nostru la început. Evenimentul cu mulți invitați…”. Ce promisiune și-au făcut la începutul relației, pe care o respectă săptămânal / EXCLUSIV


Bianca Drăgușanu și-a luat apartament în Dubai

Chiar dacă pe plan sentimental nu traversează o perioadă favorabilă, pe plan sentimental toate îi merg din plin. Bianca Drăgușanu are mașină nouă și și-a achiziționat și un apartament în Dubai.

„Mi-am schimbat mașina, mi-am luat un apartament în Dubai. Sunt bine. Este deja la închiriat locuința', a precizat ea pentru Viva!.

Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut în organizarea acestui eveniment grandios:

Sponsori: Forcapil, Herbalife, My Geisha, Nuxe, Murfatlar, Nuxe si Ploom

Partener: Kanal D

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton