Bianca Drăgușanu, primele declarații despre împăcarea cu Alex Bodi: "Face ce face, tot la mine se întoarce!"

 Oana Pantazi
.

După recenta, dar, probabil, nu și ultima împăcare, Bianca Drăgușanu pare ceva mai rezervată în privința viitorului ei alături de Alex Bodi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Povestea de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-a transformat într-o adevărată saga, presărată cu certuri, împăcări, urmate de o căsătorie tumultuoasă și o despărțire furtunoasă… iar înșiruirea poate continua la nesfârșit, rare fiind momentele în care cei doi nu au avut ceva de împărțit, în social media sau chiar la televiziuni.

„Nu știu dacă ne împăcăm”

Evident, după ultima despărțire, care, poate mai mult ca celelalte, părea definitivă, în viața lui Alex Bodi făcându-și deja apariția frumoasa Daria Radionova, nimeni nu a crezut că cei doi s-ar putea reconcilia, însă iată că acest lucru s-a întâmplat, și nu oricum. Omul de afaceri s-a dus după fosta lui soție la mare, au petrecut noaptea împreună într-un local de fițe, iar ulterior i-a făcut cadou un ceas de 35.000 de euro.

Nu știm cât de impresionată a fost Bianca de gestul fostului ei soț, dat fiind că este obișnuită cu acest gen de cadouri, cert este că, de data asta, Bianca nu s-a grăbit să și-l adjudece pe Alex Bodi sau cel puțin nu la nivel declarativ…

„Nu știu dacă ne împăcăm. Suntem prieteni, încerc să-l înțeleg, să îi înțeleg acțiunile astea fără sens, face ce face, tot la mine se întoarce. Ma întreabă lumea dacă mai pot. Nu spun nici că da nici că nu, las viața să mă surprindă, îl las pe el să facă ce trebuie. Nu vreau să mă mai explic. Tot ce s-a întâmplat până acum a fost previzibil', a declarat Bianca, la o emisiune TV.

Citește și: Emily Burghelea și-a dat demisia de la Acces Direct. Asistenta TV a dezvăluit motivul cu lacrimi în ochi: 'E sub demnitatea mea umană…'

Daria Radionova, învinsă de Bianca!

Cea care a avut cel mai mult de pierdut din această poveste a fost Daria Radionova. Rănită în amorul propriu, frumoasa rusoaică, deja fosta iubită a lui Alex Bodi, a făcut declarații în exclusivitate pentru spynews.ro, la scurt timp după ce vestea împăcării dintre cei doi foști soți a explodat în mediul online.

Citește și: Motivul pentru care Raed Arafat nu s-a însurat niciodată: „Trebuie să alegi la un moment, să nu faci rău unei familii…”

Bianca-divort-Alex-Bodi1-1Bianca-divort-Alex-Bodi1-1

„Acest lucru este deja dezgustător! Nu mi-a dat pace de patru luni, spunea că mă iubește și nu poate trăi fără mine și că împăcarea lui cu Bianca era necesară pentru a rezolva unele dintre problemele sale, pe care ea le-ar putea rezolva singură. Apoi, după rezolvarea acestor probleme a venit din nou la mine! Mi-a spus că vrea doi copii de la mine, a invitat preotul acasă, m-a prezentat familiei, prietenilor, apoi și eu l-am prezentat părinților mei”, a spus Daria pentru sursa citată.

Citește și: Smiley face dezvăluiri despre cel mai greu moment din viața lui: „Am avut un șoc, atunci am conștientizat cât mă doare numai gândul că ar putea păți ceva”/ EXCLUSIV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton