Bianca Drăgușanu, primele imagini alături de mama și sora lui Gabi Bădălău, după ce a spus în repetate rânduri că familia lui nu o place

 Dumitrache Laura
.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au o relație de mai bine de doi ani, dar au preferat să fie discreți cu viața lor personală. Dacă în urmă cu ceva timp se zvonea că familia afaceristului nu este de acord cu relația pe care o are cu fosta asistentă tv, se pare că lucrurile s-au schimbat. Bianca Drăgușanu l-a însoțit pe iubitul ei la ziua de naștere a surorii lui și a postat primele imagini cu mama lui Gabi Bădălău și sora acestuia, Sabina.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt mai fericiți ca niciodată! Cei doi formează un cuplu de mai bine de doi ani și au demonstrat că povestea lor de dragoste este una puternică. Recent, în familia lui Gabi Bădălău a avut loc o mare petrecere cu ocazia zilei de naștere a Sabinei Bădălău, sora afaceristului. La marele eveniment a participat și Bianca Drăgușanu care s-a fotografiat alături de familia iubitului ei.

bianca si mama lui badalaubianca si mama lui badalau

Bianca Drăgușanu a postat primele poze alături de familia iubitului ei. Vedeta a petrecut alături de sora și mama lui Gabi Bădălău, la ziua de naștere a Sabinei Bădălău. Fosta asistentă Tv pare că s-a simțit foarte bine la petrecere, dar mai ales în compania familiei Bădălău.

Citește și: Bianca Drăgușanu, după ce s-a zvonit că este însărcinată cu Gabi Bădălău: „Suntem…” / Imaginile cu abdomenul ei au devenit virale

Citește și: „El a mai luptat, a mai tras de mine, dar…”. De ce a divorțat Bianca Drăgușanu de Victor Slav, tatăl fiicei sale

Citește și:„Un show mai prost ca în finala românească”. Mihai Trăistariu, reacție dură la adresa TVR după ce Theodor Andrei a ratat calificarea României în finala Eurovision 2023

Citește și:Cum arată casa Cameliei Șucu. Are un penthouse de lux în Capitală

Bianca Drăgușanu, primele imagini alături de mama și sora lui Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu formează un cuplu cu Gabi Bădălău de mai bine de doi ani și au demonstrat că relația lor este foarte puternică. Recent, în familia Bădălău a avut loc o petrecere, cu ocazia zilei de naștere a Sabinei, sora lui Gabi Bădălău. Dacă în trecut se zvonea că familia afaceristului nu este de acord cu relația pe care acesta o are cu Bianca Drăgușanu, se pare că lucrurile stau altfel.

Fosta asistentă TV a mers împreună cu iubitul ei la petrecerea familiei lui și s-a distrat alături de sora și mama lui Gabi Bădălău. Mai mult, Bianca Drăgușanu a postat pe rețelele de socializare primele imagini cu Sabina și Rodica Bădălău.Aceste imagini dovedesc faptul că Bianca Drăgușanu se înțelege foarte bine cu mama și sora lui Gabi Bădălău.

Ce spunea vedeta în trecut despre mama lui Gabi Bădălău

În urmă cu ceva timp, Bianca Drăgușanu a vorbit despre mama lui Gabi Bădălău, declarând la acea vreme că își dorește să o cunoască pe mama iubitului ei. De asemenea, vedeta spunea că nu o interesează ce crede despre ea și nu înțelegea cum de nu vrea să aibă de-a face cu ea dacă nu o cunoaște.

Nu mă bag în seama…da, am fost întrebată și la fel, am spus că nu port pica. Doamne fereste și mi-aș fi dorit să mă cunoască pentru că daca ar fi făcut-o, m-ar fi îndrăgit pentru că asta spune toată lumea. Cum să mă suporte daca nici macar nu știe cum sunt. Acum, nu mă mai interesează părerea ei sau a altcuiva. Eu am viață mea. Nu mă interesează să le demonstrez nimic, nu cerșesc dragostea și atenția cuiva', spunea vedeta pe atunci.

Bianca Drăgușanu: „Nu știu dacă mă mărit…”

În urmă cu câteva luni, Bianca Drăgușanu a vorbit despre o posibilă căsătorie cu Gabi Bădălău. Afaceristul a divorțat oficial de Claudia Pătrășcanu, iar fosta asistentă TV ia în calcul căsătoria cu Gabi Bădălău. Chiar și așa, Bianca Drăgușanu nu vrea să se grăbească.

„Nu știu dacă mă mărit, am mai fost măritată. (…) Eu sunt genul de femeie care s-ar mărita. Momentan lucrurile sunt un pic complicate. Având în vedere situația. (…) Nu zic nici nu, nici da, vedem ce o vrea Dumnezeu, cum s-or aranja energiile, Universul. Eu sunt omul care atrage cam ce își dorește. Dacă o să mă vezi măritată. Probabil o să fii printre primele persoane care vor ști că voi face acest pas! Am să zic că așa s-au aranjat astrele, așa a vrut Universul, Dumnezeu, să mă mărit din nou', a mărturisit Bianca Drăgușanu la „Teo Show'.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton