„Nu pot să mă machiez. Am luat tot ce există...”. Ce probleme are Bianca Drăgușanu, după ce s-a ales cu o alergie severă

 Tudorache Simona
.

Ce probleme are Bianca Drăgușanu, după ce s-a ales cu o alergie severă. Iubita lui Gabi Bădălău se luptă de 10 zile cu o alergie pentru care nu găsește niciun remediu, iar starea continuă să i se agraveze. Vedeta susține că a luat mai multe pastile, dar nu reușește să își revină. Ba mai mult, pentru că lăcrimează excesiv, nu se mai poate machia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu traversa până la acest moment una dintre cele mai bune perioade din viață. Se afișa cu un bolid de lux cu care atrăgea toate privirile, iar relația cu Gabi Bădălău se îmbunătățise semnifuicativ, asta după o perioadă în care cei doi nu și-au vorbit.

bianca-dragusanu-405bianca-dragusanu-405

Ce probleme are Bianca Drăgușanu, după ce s-a ales cu o alergie severă

„Deci, nu știu ce se întâmplă, dar am mai bine de o săptămână de când mă confrunt cu o alergie care nu trece cu nimic. Mai bine de o săptămână, cred că am zece zile și am luat tot ce există, antihistaminic, toate care există pentru alergii eu le-am luat deja. Și nu pot să mă machiez pentru că îmi curg ochii încontinuu, adică exagerat de mult lăcrimez. Îmi doresc să nu mai plâng niciodată în viața mea, să existe un medicament care să oprească lăcrimarea, încât să nu mai pornească niciodată', a spus Bianca Drăgușanu, pe o rețea de socializare.

Citește și: Cum se simte Adelina Pestrițu la 3 săptămâni după ce și-a scos silicoanele: „Țesutul se reface, am voie să…”. Care a fost reacția soțului ei, Virgil Șteblea

Citește și: Cum au aflat părinții Paulei Seling că vor fi bunici: „Și-a dorit foarte mult un copil. Am iubit-o imediat, ne-a schimbat foarte mult viața”

Citește și: Frații Andrew și Tristan Tate au fost reținuți de Poliție, pentru 24 de ore, după solicitarea autorităților din Marea Britanie. Ce acuzații li se aduc

Citește și: Ce probleme de sănătate are Elena Marin, fosta concurentă Survivor, după ce a ajuns de urgență la spital: „Am leșinat în casă, am făcut o formă tare agresivă…'

Bianca Drăgușanu recunoaște că are mai multe operații estetice

Bianca Drăgușanu le-a arătat recent celor care o urmăresc pe rețelele de socializare cum își îngrijește tenul și a apărut pe internet fără machiaj. Bianca Drăgușanu a recunoscut tot timpul că este un fan înrăit al operațiilor și procedurilor estetice, însă are mare grijă și de pielea ei.

„Sunt în cea mai bună variantă a mea deoarece mereu îmi place să fac un update, atâta timp cât mă simt bine în pielea mea, diferența dintre mine și alte persoane e că eu nu vreau să devin Angelina Jolie, eu sunt Bianca Drăgușanu. Unii au impresia că eu mănânc botox la micul dejun. E adevărat că sunt operată, nu am ascuns asta niciodată.

Nu am venit ca unele să zic ca mi s-au umflat buzele, pentru că am mâncat ardei iute sau că mi-am pus nu ştiu ce măşti şi de aia nu mai am riduri. Eu am recunoscut toate interventiile. Dacă nu le convine unor invidioşi, e problema lor. Eu o să mă operez până mor’, a mărturisit Bianca Drăgușanu, în urmă cu ceva timp.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton