Bianca Drăgușanu reacționează dur la mesajele primite de ziua fiicei sale: "Au criticat că eu m-am îmbrăcat în sutien și că Sofia a fost ciufulită. Copilul meu..."

 Radulescu Ruxandra
.

Bianca Drăgușanu reacționează dur la mesajele primite de ziua fiicei sale. Bianca Drăgușanu este nu numai una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz, ci și o mamă dedicată pentru Sofia, fiica ei cu fostul soț, Victor Slav. Micuța și-a celebrat, recent, ziua de naștere, iar Bianca Drăgușanu a organizat o petrecere fabuloasă. Cu toate acestea, mulți i-au reproșat Biancăi ținuta pe care a ales-o pentru fiica ei, iar vedeta a reacționat vehement.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu reacționează dur la mesajele primite de ziua fiicei sale. Fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, Sofia, a împlinit șapte anișori. Frumoasa vedetă o răsfață constant pe fetița ei și se străduiește să-i ofere tot ce-i dorește sufletul. Cu ocazia zilei de naștere, Bianca Drăgușanu a organizat o petrecere și i-a oferit Sofie libertatea de a se bucura de eveniment așa cum a simțit. Copila și-a ales singură ținuta, iar mândra mămică a postat o serie de imagini pe social-media, inclusiv una în care apar și bunicii materni ai Sofiei, părinții vedetei.Din păcate, Bianca Drăgușanu s-a trezit cu multe mesaje, în care era criticată pentru modul în care i-a permis fiicei sale să se îmbrace. Iată despre ce este vorba.

bianca-dragusanu-criticata-instagram-5bianca-dragusanu-criticata-instagram-5

Bianca Drăgușanu reacționează dur la mesajele primite de ziua fiicei sale

Bianca Drăgușanu și fiica ei, Sofia, au o conexiune foarte specială, iar de ziua de naștere a micuței, vedeta a dat o petrecere de vis. Fiica Biancăi a avut libertatea de a se bucura de eveniment așa cum și-a dorit, așa că a Sofia a optat pentru o ținută lejeră de joacă, și anume, un tricou alb. Bianca a optat pentru două vestimentație compusă dintr-o bustieră și pantaloni lungi, tip cargo. Mulți i-au reproșat Biancăi faptul că nu a îmbrăcat-o pe fiica sa într-o rochiță festivă. Vedeta a reacționat imediat, spunând că și-a dorit ca fiica ei, Sofia, să se simtă cât mai bine de ziua ei, așa că nu a căutat să-i impună ținute inconfortabile.

Citește și: Cum își petrece Gabi Bădălău viața de burlac, după despărțirea de Bianca Drăgușanu. Iese în restaurante și discoteci și a fost surprins în ipostaze apropiate cu o femeie

Citește și: „Pedepsește copiii pentru că e el sub control judiciar”. Claudia Pătrășcanu i-a deschis un nou proces în instanță lui Gabi Bădălău. Artista vrea să obțină acordul de a-i duce pe cei mici în vacanță

Citește și: Ana Odagiu și Conrad Mericoffer s-au căsătorit religios: „Am făcut-o și p-asta”. Actrița a strălucit într-o rochie de mireasă sexy, decupată pe picior

Citește și: Mihai Bendeac a filmat-o pe ascuns pe mama lui, în timp ce vorbea despre Theo Rose: „Eu n-am vârsta ei, dar…”. Ce a spus despre ea și cum a reacționat artista

„Mai mult de jumătate din mesajele care mi-au fost lăsate la poza cu copilul meu pe care am pus-o pe Instagram, mai mult de jumătate din mesaje în loc să îi ureze la mulți ani, de ziua ei, au fost să critice faptul că Sofia ar fi fost ciufulită, și îmbrăcată foarte urât, și că eu m-am afișat dezbrăcată, adică într-un sutien. Acuma, nu neapărat că dau explicații, dar la modul general, vreau să vă spun că a fost o zi de naștere ca la carte. În care copilul meu s-a îmbrăcat cu ce a vrut el, a mâncat ce a vrut el, a dansat cât a vrut el și s-a jucat cât a vrut el, de la începutul petrecerii și până la sfârșit', a adăugat diva.

A avut o petrecere minunată (n.r. fiica ei), unde toată lumea s-a simțit excepțional de bine și toți copiii s-au bucurat la maxim de ziua super călduroasă de vară, nu de toamnă, pe care am avut-o, iar ziua Sofiei a fost cred una dintre cele mai reușite zile pe care i le-am făcut eu până acum. Fericirea ei este și fericirea mea. Adică, mereu sunt fericită, când ea este fericită', a mărturisit Bianca Drăgușanu, pentru Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Bianca Drăgușanu: „Se vedea pe fețișoara ei că nu îi convine”

Bianca Drăgușanu a mai adăugat că micuța Sofia nu voia să facă poze de ziua ei, fiind mult distrasă de parcul de joacă pe care vedeta i l-a amenajat, cu ocazia zilei de naștere,

„Copilul meu, da, în unele poze nu zâmbește pentru că el nu voia să facă poze. Efectiv m-am rugat de ea să stea la câteva poze, ca să avem amintiri pentru noi, când o crește. Și într-adevăr, nu îi convenea și se vedea pe fețișoara ei că nu îi convine. Și nu voia să stea la poze. Era ciufulită pentru că a țopăit încontinuu, în toboganul gonflabil, și să știți că în toboganul gonflabil nu se poate da cu fustiță, pentru că nu ar fi alunecat. Cât despre ținuta mea, la 40 de grade, pe balconul apartamentului mei, nu s-a putut să fiu îmbrăcată în altceva, decât așa cum m-ați văzut sau într-un costum de baie, dar cred că atunci frustram prea multă lume', a mai spus Bianca Drăgușanu, pentru aceeași sursă.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton