Bianca Drăgușanu regretă că și-a făcut unele modificări la nivelul feței: „Nemachiată, sprâncele mele au o culoare de verde-albăstrui, mov, gălbui, curcubeu”

 Dumba Gabriela
.

Bianca Drăgușanu este sigură pe ea și are mare încredere în atuurile sale fizice, însă, într-un moment de sinceritate, a recunoscut că are și unele regrete în privința felului în care arată. De-a lungul anilor, Bianca Drăgușanu a trecut prin mai multe transformări fizice, având o serie de operații estetice, însă nu este mândră de toate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Bianca Drăgușanu și-a schimbat complet trăsăturile, în timp, și chiar dacă unii o critică pe rețelele de socializare din cauza exegerărilor, vedeta consideră că este una dintre cele mai frumoase femei din România. Recunoaște, însă, că are și unele regrete în privința intervențiilor estetice.

5a9d1853-b28f-406e-b9f3-4c60e7f234955a9d1853-b28f-406e-b9f3-4c60e7f23495

Bianca Drăgușanu regretă că și-a tatuat sprâncenele

Dacă ar da timpul înapoi, Bianca Drăgușanu nu și-ar mai tatua sprâncenele și buzele, dar prin machiaj reușește să acopere efectele dezastruoase ale acelor intervenții.

'Eu de-a lungul timpului nu am regrete, că nu am. Dacă am făcut ceva de care îmi pare rău, asta e, o trec la nefăcute, nu mai facem, învățătură de minte. Dar, să știți că am și câteva regrete, poate două, ceea ce nu e neapărat mult, dar sunt grave. Regret că mi-am tatuat sprâncenele și regret că mi-am tatuat buzele. Nemachiată, sprâncele mele au o culoare de verde-albăstrui, mov, gălbui, curcubeu', a declarat Bianca Drăgușanu pe Instagram.

De-a lungul anilor, Bianca Drăgușanu a recunoscut că și-a făcut mai multe operații estetice, printre care rinoplastie, implant mamar, injectare cu botox, injectare cu acid hialuronic și cat-eye.

La începutul anului 2024, Bianca Drăgușanu și-a topit acidul hialuronic din buze, iar în urmă cu cinci zile a suferit o nouă operație, de lifting facial. Din acest motiv, fața vedetei este inflamată și vânătă, motiv pentru care s-a afișat pe rețelele de socializare cu o cagulă pe față:

„Bună tuturor! Sunt în a cincea zi de la operație, am ales să port cagulă pentru următoarele două luni jumătate din viața mea pentru că sunt foarte inflamată și foarte vânătă, am o piele foarte sensibilă. Practic știam ce înseamnă această procedură, îmi cunoșteam sensibilitatea vasculară, și știam exact ce mă așteaptă. M-am umflat, am niște cheaguri de sânge în ochi, dar să vă țin la curent în fiecare zi cu evoluția vindecării mele, iar pentru cei sau cele care aveți întrebări despre procedurile estetice care vă pot schimba viața, sunt aici, vă răspund cu mare drag', a explicat ea pe Instagram, unde a apărut cu cagula pe față.

Citește și: Bianca Drăgușanu a postat o fotografie din timpul operației de lifting: „Inflamația a fost una uriașă! Dacă o să vă arăt vreodată pozele, vă veți speria rău de tot. N-ați văzut așa ceva!'

Citește și: Bianca Drăgușanu, replică pentru Vica Blochina când a văzut-o în cabinetul medicului ei estetician: „O să fii de plastic, ca mine’ / „Eu nu-mi doresc să fiu naturală…’

Citește și: Rareș Petre a dezamăgit-o pe Daiana Prodan, la Insula iubirii! Concurentul și ispita Flori Olar s-au atins în timp ce dansau: „S-a apropiat atât de tare. Cred că atunci când bea are mai mult curaj. Îmi punea mâna pe fund…’

Bianca Drăgușanu: „Mă opresc deocamdată cu operațiile estetice'

Bianca Drăgușanu se declară extrem de mulțumită de ultimele intervenții estetice, care par că i-au mai șters câțiva ani de pe chip și a ținut să sublinieze că momentan se oprește cu operațiile estetice și nu mai are în plan nicio intervenție.

„Momentan nu am de gând să mai fac ceva. Mă opresc deocamdată cu operațiile estetice. Când îmi vine vreo idee o să știți. Am scos masca după 14 zile, nu mai am cicatrici’, spunea Bianca Drăgușanu acum câteva luni.

În urmă cu trei ani, Bianca Drăgușanu spunea că are în jur de 30 de operații estetice. „Sunt în cea mai bună variantă a mea deoarece mereu îmi place să fac un update, atâta timp cât mă simt bine în pielea mea, diferența dintre eu și alte persoane e că nu vreau să devin Angelina Jolie, eu sunt Bianca Drăgușanu', a mărturisit Bianca Drăgușanu atunci.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton