Bianca Drăgușanu, replică pentru Vica Blochina când a văzut-o în cabinetul medicului ei estetician: „O să fii de plastic, ca mine” / „Eu nu-mi doresc să fiu naturală...”

.

Bianca Drăgușanu, replică pentru Vica Blochina când a văzut-o în cabinetul medicului ei estetician. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Vica Blochina și Bianca Drăgușanu au fost protagonistele unui amplu scandal în urmă cu mai mulți ani. Ei bine, timpul a rezolvat problema, astfel că acum se înțeleg bine, ba chiar au numeroase glume între ele. Recent, s-au întâlnit în cabinetul medicului estetician cu care Bianca Drăgușanu colaborează și au avut o discuție neașteptată, chiar pe rețelele de socializare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu a fost surprinsă să o vadă pe Vica Blochina la medicul despre care ea tot vorbește deseori, fiind imaginea clinicii. Aceasta a venit pentru o serie de schimbări și intervenții la nivelul feței, astfel că vedeta, care se simte ca acasă acolo, nu a ezitat să o întâmpine și să o întrebe ce vrea să își facă de data aceasta.

whatsapp-image-2024-02-13-at-15.26.36whatsapp-image-2024-02-13-at-15.26.36

Citește și: Bianca Drăgușanu și Vica Blochina s-au împăcat, după doi ani în care nu și-au vorbit: „Măi, nebuno, ai înțeles total greșit'. Cele două s-au certat din cauza lui Alex Bodi

Citește și: Vica Blochina mărturisește că are și momente când se neglijează: „Câteodată, dacă mă vezi în curte, poți să te sperii”

Citește și: Cine este Cristi Iacob de la Power Couple. E căsătorit de 15 ani cu o actriță

Citește și: Irina Fodor și-a făcut o schimbare de look spectaculoasă: „A durat 4 ore transformarea, o să înrămez pozele astea”. Cum arată acum

Bianca Drăgușanu, replică pentru Vica Blochina când a văzut-o în cabinetul medicului ei estetician

Bianca Drăgușanu a imortalizat momentul printr-un videoclip postat pe rețelele sociale, moment în care a dezvăluit că Vica Blochina a devenit pacientă și clientă a medicului estetician Auday Al-Ahmad. Prin urmare, blondina nu a recurs însă la o singură procedură. Din spusele medicului a ales mai multe intervenții: „Folosim botox pentru estomparea ridurilor de expresie și vom face un brow lift din botox. Vom încerca să facem aspect ușor de cat eyes'.

Auzind câte schimbări vrea să își facă, Bianca Drăgușanu a avut o replică care i-a luat prin surprindere pe fani.

O avem pe doamna Vica care a devenit pacientă și clientă', a spus Bianca Drăgușanu.

O să fiu țeapănă, să nu pot să mă mir', a precizat Vica Blochina.

O să fii de plastic, ca Bianca Drăgușanu', a spus partenera lui Gabi Bădălău.

„Eu nu îmi doresc sub nicio formă să fiu naturală', a ținut să precizeze Vica Blochina.

Bianca Drăgușanu și-a dus și mama pe mâinile medicului estetician

Ei bine, nu doar ea sau persoanele apropiate ei au decis să meargă la medicul cu care ea colaborează, ci inclusiv mama ei a ajuns la concluzia că are nevoie de câteva îmbunătățiri. Mai precis, Madi Drăgușanu a mers la Auday Al-Ahmad pentru a treia intervenție din viața ei.

Dragii mei, sunt cu doamna mama, doamna mama frumoasă. Mă duc să o fac și mai frumoasă. Poate îi umplem puțin buzele cu acid hialuronic și, ca de obicei, ea are emoții. A mai făcut asta de vreo două ori în viața ei. Acum va fi a treia oară și va fi ceva foarte frumos și discret', a spus Bianca Drăgușanu.

Este o pacientă ideală doamna mama?', l-a întrebat blondina pe medicul estetician Auday Al-Ahmad.

Da, este o pacientă ideală. Este o pacientă care nu își dorește neapărat un look înghețat. Îi lăsăm puțină mobilitate, să poată să-și ridice sprâncenele și o să încercăm și 0.5 ml în buze pentru hidratare', a ținut să precizeze medicul estetician Auday Al-Ahmad.

Bianca Drăgușanu și-a făcut lifting chirurgical și a stat pe masa de operație 9 ore

Reamintim că la începutul anului, Bianca Drăgușanu a trecut printr-o schimbare extrem de grea. Mai concret, vedeta a apelat la ajutorul medicilor esteticieni pentru un lifting chirurgical, astfel că a stat sub anestezie generală timp de 9 ore. Nu a fost deloc o etapă ușoară, ci poate cea mai grea operație estetică de până acum. De asemenea, și recuperarea a fost una dificilă, astfel că preț de câteva zile a umblat cu cagulă pe față din cauza umflăturilor și a vânătăilor rămase în urma intervenției. Totuși, acum rezultatul este extrem de vizibil, iar mulți au complimentat-o.

Că tot am vorbit și despre Vica Blochina, reamintim că și ea are numeroase operații estetice pe care nu a ezitat și le-a făcut publice. De asemenea, nici de data aceasta nu a ascuns că are de gând să arate ca în tinerețe, fără a avea vreun rid pe față.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton