Bianca Drăgușanu, prima declarație despre întâlnirea cu Alex Bodi: „Suntem oameni maturi”

 Sutiu Theodora
.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au întâlnit în mod misterios, cu o zi înainte ca afaceristul să fie arestat pentru a doua oră anul acesta, într-un local din nordul Capitalei. Deși toată lumea se aștepta să aibă o relație tensionată, se pare că lucrurile s-au mai liniștit în ultima vreme între ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce imaginile în care apăreau împreună a apărut în presă, Bianca Drăgușanu a ținut să lămurească imediat lucrurile, pentru a nu lăsa loc de interpretări.

bianca-1-5bianca-1-5

Ce spune Bianca Drăgușanu despre întâlnirea cu Alex Bodi. Totul s-a întâmplat… din greșeală

Despre Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a încercat să nu spună prea multe, fiind de părere că în acest moment nu mai are nimic de împărțit cu afaceristul, dar mai ales că amândoi și-au refăcut viața.

Nu se pune problema de nicio întâlnire pe ascuns. Am ieșit la restaurant. La ieșire, Alex a venit și el la restaurant. Eu deja plecăm. M-a salutat, l-am salutat; asta a fost. Suntem oameni maturi, nu avem niciun motiv să fim necivilizati. Și eu, și Alex, ne-am refăcut viață. Nu a fost nimic premeditat' , a declarat Bianca Drăgușanu despre întâlnirea cu Alex Bodi, pentru spynews.ro.

Citește și: Alex Bodi, despre acuzațiile că ar fi obligat-o pe Iulia Sălăgean să se prostitueze:„Nu am forțat-o

Citește și: Alex Bodi a recunoscut că a înșelat-o pe Iulia Sălăgean cu Bianca Drăgușanu:„Sunt căsătorit doar o dată

Citește și: Gina Pistol și Smiley își renovează casa.Cum arată acum locuința și ce schimbări vor face

Citește și: De ce au vrut Connect-R și Shift să renunțe la Asia Express:„Apar o mulțime de frustrări’/ EXCLUSIV

Cum a decurs întâlnirea dintre Alex și Bianca

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost arestat pentru a doua oară anul acesta și ar urma să petreacă o lună după gratii. Momentan, nu se știu condițiile încarcerării, mai ales că Alex Bodi a lăsat de înțeles știa de decizia autorităților.

cei doi s-a văzut în nordul Capitalei fără pic de tensiune și, în unele momente, chiar cu zâmbetul pe buze, scrie cancan.ro.

Au vorbit preț de câteva minute, dând semne că între ei apele s-au liniștit. La misterioasa întâlnire cu Alex Bodi, Bianca Drăgușanu nu a fost singură cu cu o prietenă, dar acest lucru nu i-a deranjat deloc.

După ce au avut un schimb de replici, bărbatul s-a îndreptat spre mașina lui, de unde a luat o cutie, cel mai probabil un cadou, și i-a dăruit-o Biancăi.

Fosta prezentatoare TV nu a schițat prea multe gesturi, iar conversația a continuat. Nu pentru foarte mult timp, însă, pentru că Bianca a plecat nu s-a mai lungit și a demarat în trombă.

Ce a declarat Alex Bodi, înainte să fie arestat

Atunci când se îndrepta spre domiciliul său, acolo unde avea să se întâlnească cu autoritățile, Alex Bodi a intrat într-un live pe Instagram, unde a explicat de ce urmează să fie arestat.

„Este primul meu live. Am recurs să fac asta pentru a lămuri anumite lucruri. E adevărat ce se întâmplă. Mă îndrept către autorități, care mă așteaptă la mine acasă. Nu sunt arestat din faptul că am făcut anumite chestii, că au apărut acuzații noi. Nu s-a întâmplat nimic de genul. Nu a fost vorba de nimic. Singurul motiv pentru care s-a dispus arestarea mea preventivă a fost faptul că, la un anumit termen, nu m-am prezentat. Pe motive medicale.

Se pare că lucrurile astea nu au fost de ajuns și domnii au decis arestarea mea preventivă. Nicidecum un avertisment sau un arest la domiciliu. O să trecem și peste asta, am trecut peste altele mai grele. Partea proastă e că au de suferit persoanele care mă iubesc, familia mea și prietenii adevărați.

Sper că am lămurit chestia asta. Să nu existe alte speculații. Nu am alte capete de acuzare. E doar din simplul fapt că nu m-am prezentat la un anumit termen, la care am avut obligație. Am avut un motiv justificat, am acte medicale depuse, dar nu a fost de ajuns. Un episod nou în viața mea. O să ne vedem mai chibzuiți și mai puternici. Zi frumoasă!’, a declarat Alex Bodi într-un live, pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton