Bianca Drăgușanu și fiica ei s-au îmbrăcat asortat, cu geci de 1000 de euro fiecare. Cum s-au fotografiat pe Instagram

 Dumitrache Laura
.

Bianca Botezatu este extrem de mândră de fiica ei, Sofia. Vedeta are o relație specială cu fiica sa, în vârstă de șase ani. Recent, cele două s-au fotografiat purtând ținute asortate. Fanii Biancăi Drăgușanu au remarcat că Sofia îi calcă pe urme mamei sale.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu petrece tot mai mult timp alături de fiica sa, Sofia. Vedeta este activă în mediul online, acolo unde postează deseori imagini cu ea și fiica ei. Recent cele două au demonstrat că au talent în domeniul vestimentație, și s-au îmbrăcat la fel. De asemenea, au decis să se asorte și cu câinele lor, micuțul pomeranian al vedetei.

bianca si fiica eibianca si fiica ei

Se pare că micuța Sofia îi calcă pe urme mamei sale, cel putin din punct de vedere vestimentar. Vedeta și fiica ei s-au îmbrăcat la fel și le-a arătat fanilor ce relație apropiată au cele două. Urmăritorii Biancăi Drăgușanu sunt uluiți de cât de bine se înțeleg cele două.

Citește și: CNCD s-a autosesizat în cazul afirmațiilor făcute de Bianca Drăgușanu despre femeile scunde.Ce riscă acum vedeta: „Este inacceptabil”

Citește și:Văduva Piticului Colorado, replică dură pentru Bianca Drăgușanu, după derapajul la adresa femeilor scunde:”Dacă ești înalt și nu ai minte…”

Citește și: Cum arată Flavia Mihășan după ce și-a făcut o operație estetică prin care și-a tăiat pleoapele:„A durat 25 de minute operația'

Citește și: Laura Stoica ar fi împlinit astăzi 55 de ani. Mama și fratele ei, despre moartea artistei:”Nimeni nu poate să dea o explicație logică”

Bianca Drăgușanu și fiica ei, ținute de 1000 de euro

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate prezențe feminine din showbiz-ul românesc. Fosta asistentă tv nu poate trece neobservată oriunde s-ar duce. Dincolo de succesul în afaceri și viața mondenă, vedeta este o mamă devotată. Bianca și fiica ei, Sofia, au o relație specială, iar vedeta petrece foarte multe timp alături de micuța ei. Recent, frumoasă blondină a postat în mediul online câteva imagini cu ea și Sofia.

Cele două apar îmbrăcate la fel, iar câinele s-a asortat cu cele două. Sofia a îmbrăcat o geacă Christian Dior, la fel ca mama ei, iar prețul unei singure piese este de 1000 de euro, potrivit libertateapentrufemei.ro. Bianca poartă și o geantă roz, în valoare de 2000 de euro. Cel care a atras atenția a fost Pufișor, câinele pomeranian al vedetei care era vopsit roz. „Toate ca toate, dar nici măcar un cățel ca al meu: roz', spunea Bianca, pe Instagram.

Bianca Drăgușanu, zi de naștere de neuitat pentru fiica ei

Nu e prima oară când Sofia și Bianca Drăgușanu poartă ținute asortate. La ziua micuței, cele două au purtat rochii roz, care au atras toată atenția. Atunci, Bianca i-a organizat fiicei sale și a lui Victor Slav o petrecere de pomină. La marea petrecere a lipsit Victor Slav, tatăl Sofiei. Chiar și așa, micuța s-a distrat alături de copiii de vârsta ei, dar și de Bianca și iubitul acesteia, Gabi Bădălău.

 „Am avut vreo 60 de persoane. Au fost toți, familia, prietenii mei apropiați, în special cei care au copii. Deci dacă până acum îi plăceau animăluțele foarte, foarte mici, cât o unghie de mici, acum cu vreo 2-3 zile înainte s-a activat pe Barbie, a umplut casa. I-am ținut ziua la vila unui prieten din Snagov. Ea tot ce și-a dorit are, nu există dorință pe care să nu i-o îndeplinesc eu, tatăl ei, bunica ei.”, declara Bianca.

Cum se înțelege Bianca Drăgușanu cu Victor Slav

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au avut o relație cu năbădăi. După ce s-au căsătorit, Bianca a adus-o pe lume pe Sofia. Deși mulți se așteptau ca relația lor să se consolideze și mai mult, cei doi au decis să se despartă.

Pentru că au un copil împreună, Bianca și Victor au decis să aibă o relație decentă. ' Suntem prieteni, suntem ok, bună, ce faci, aoleu mă doare spatele, că pe el în cam doare tot timpul spatele. El e mai sensibil', declara Bianca, in urma cu cateva luni.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton