Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au afișat împreună, după ce el a confirmat despărțirea. Ipostaza romantică în care au fost văzuți

 Calin Maria Bianca
.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au afișat împreună, după ce el a confirmat despărțirea. Deși au spus clar că de data aceasta despărțirea este una definitivă, asta după ce afaceristul nu i-a fost alături când ea era pe masa de operație, dar și fiindcă el i-a făcut avansuri unei alte femei, se pare că cei doi s-au împăcat, cel puțin pentru moment!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Recent, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au fost surprinși la un restaurant, unde discutau intens, însă ceea ce a atras atenția tuturor este că se comportau ca doi îndrăgostiți. Ba mai mult, conform videoclipului postat de România TV, cei doi mâncau din aceeași farfurie, semn că dragostea este mare între ei, indiferent prin ce probleme trec. De asemenea, au fost surprinși și de paparazzi SpyNews, în timp ce făceau shopping de parcă nu s-a întâmplat nimic între ei.

dragusanu-badalau-1dragusanu-badalau-1

Citește și: Gabi Bădălău confirmă despărțirea de Bianca Drăgușanu. Deși ar fi gelos pe relația ei cu medicul estetician Auday Al-Ahmad, afaceristul recunoaște că i-a făcut avansuri altei femei

Citește și: Gabi Bădălău, reacție ironică după ce Bianca Drăgușanu s-a afișat în ipostaze apropiate cu un medic: „Mă bucur pentru viața ei personală și alegerile făcute de ea. O felicit!”

Citește și: Tatăl lui Dan Capatos a murit: „De-acum, vei rămâne o inimă de lumină”

Citește și: Cine este Octavian Ene, iubitul Danielei Nane. Tânărul tenor i-a redat zâmbetul actriței de 52 de ani, după divorțul de Adrian Cioroianu

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au afișat împreună, după ce el a confirmat despărțirea

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se iubesc cu foc de mai bine de trei ani. În tot acest timp însă, lucrurile nu au fost mereu roz pentru cei doi îndrăgostiți, astfel că au existat mai multe certuri și împăcări între ei. Dacă înainte se despărțeau cu mare scandal și cu replici acide, de ceva timp, cei doi sunt mult mai reținuți cu viața lor privată și evită să facă declarații despre acest subiect, mai ales Bianca Drăgușanu.

Ce-i drept, de când a spus că nu mai vrea să epateze cu viața ei personală, vedeta s-a ținut de cuvânt și nu a mai declarat nimic despre Gabi Bădălău. De asemenea, și ieșirile în doi sunt destul de secrete și ferite de ochii lumii, însă chiar și așa, nu se pot ascunde mereu.

Eu la modul general nu mai vreau să epatez și să ies în evidență cu lucrurile mele personale din viața mea personală, de asta n-am mai pus nici poze, de asta mă feresc să fac și declarații, pentru că viața este mereu imprevizibilă și pentru că viața mea personală de ceva vreme încerc să o țin departe de ochii lumii. Cu cât se știe mai puțin despre tine și relația ta, cu atât tu, cel care îți trăiești viața, ești mai fericit‘, a spus Bianca Drăgușanu pentru SpyNews, în urmă cu mai mult timp.

Gabi Bădălău a confirmat despărțirea de Bianca Drăgușanu

Încurcate mai sunt căile iubirii! Într-adevăr, ea a decis să nu mai declare nimic despre viața ei privată, însă după ce au apărut primele zvonuri privind despărțirea dintre ei, Gabi Bădălău a ieșit în față și a confirmat mare ruptură. Ipostazele în care au fost surprinși însă recent spun cu totul și cu totul altceva. Apropierea dintre ei ne duce cu gândul că s-au împăcat din nou, însă nici el și nici ea nu au confirmat acest lucru, astfel că momentan totul este un mister.

„Doamna Drăgușanu am aflat că e implicată într-o altă relație, că are un alt partener. Categoric eu și Bianca ne-am despărțit. Nu am nici o relație cu un instructor de fitness. Rămâne o femeie însărcinată din priviri sau cum?! Nu există așa ceva. 

Am avut o relație de trei ani cu bune si rele și, momentan, am nevoie de o perioadă de liniște ca să-mi văd de copiii mei. Nu sufăr, nu am de ce, orice despărțire e grea, dar viața merge înainte. 

Nu pot să spun decât că mă bucur pentru doamna Drăgușanu, pentru viața ei personală și alegerile făcute de ea. O felicit!’, a spus Gabi Bădălău, la Antena Stars, în urmă cu câteva ore.

Reamintim că la mijloc au fost mai multe motive de despărțire de data aceasta. Totul ar fi început, după ce Gabi Bădălău a lăsat-o singură pe masa de operație, atunci când vedeta a făcut liftingul chirurgical, și s-ar fi distrat cu mai multe femei pe melodiile lui Florin Salam. Așa spun apropiații, conform Cancan, însă asta nu este tot.

‘El se distra cu fetițe pe muzica lui Salam, la Phoenicia, ea era pe masa de operație, normal că nu i-a picat bine! A ținut-o de mână după operație chiar doctorul. Din ce știu, atunci Bianca și-a luat gândul de la Gabi Bădălău’, spun surse pentru CANCAN.

Decizia despărțirii se pare că a fost inițiată de Bianca Drăgușanu, iar la scurt timp Gabi Bădălău a recunoscut și că a făcut avansuri unei alte femeie. Ba mai mult, și despre vedetă s-a zvonit că ar avea o relație cu medicul estetician care a operat-o, însă ea a negat imediat.

‘Bianca a făcut niște sacrificii pentru Gabi, nu a plecat în vacanță, singură, un an, cât timp el se afla sub control judiciar! L-a susținut, a fost alături de el în toată perioada aia de nebunie cu divorul de Claudia Pătrășcanu, iar când el nu a venit la operație, s-a rupt totul în sufletul ei’, a mai dezvăluit sursa, pentru aceeași publicație.

Sursă foto: facebook / instagram / spynews

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton