Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit din nou! Cuplul și-a spus "adio" pentru a-11-a oară în trei ani de zile

 Calin Maria Bianca
.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit din nou! Cuplul și-a spus „adio„ pentru a-11-a oară în trei ani de zile. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că încă de la începutul relației, dragostea dintre ei a fost una cu năbădăi. Au avut parte de multe suișuri și coborâșuri, dar și numeroase despărțiri și împăcări. De multe ori au spus că este defintiv, însă iubirea mare dintre ei i-a adus împreună de fiecare dată. Iată ce se întâmplă acum cu povestea lor de dragoste!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Încurcate mai sunt căile iubirii, mai ales când vine vorba despre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Dacă în ultimele săptămâni au demonstrat că relația lor merge perfect și au publicat numeroase poze din vacanță împreună, acum cei doi au bifat o nouă despărțire. Ce-i drept, știm că despărțirile nu durează mult de obicei între ei, dragostea fiind mult mai puternică, însă nu se știe ce se va întâmpla de data aceasta.

dragusanu-badalau-1dragusanu-badalau-1

Citește și: Bianca Drăgușanu a petrecut Paștele cu Gabi Bădălău și familia acestuia. La începutul relației, ea nu a fost acceptată de părinții lui

Citește și: Motivul pentru care Cristi Brancu nu o va invita niciodată pe Bianca Drăgușanu în emisiunea lui: „Nu m-am certat niciodată cu ea, dar mi-a reproșat mie că…”

Citește și: Zanni și-a schimbat părerea despre mama Geta de când a ieșit de la Survivor. Ce acuzații îi aduce: „La recompensă m-a luat în brațe, a zis să ne înrudim. Când am ajuns acasă…'

Citește și: Cristi Borcea nu vrea să devină tată pentru a zecea oară: „Gata, nu mai fac niciun copil! Ajung nouă”

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit din nou

Înainte de a se vedea cu ochiul liber că între ei s-a produs o nouă despărțire, cei doi și-au surprins fanii cu numeroase poze din vacanța romantică pe care au avut-o recent. Întorși pe meleagurile românești se pare că au apărut problemele, asta fiindcă au șters toate fotografiile postate cu ei pe rețelele de socializare de-a lungul timpului, iar totodată nici nu se mai urmăresc pe conturile online.

Mai mult decât atât, potrivit unor surse Antena Stars, Gabi Bădălău ar fi decis să o blocheze pe Bianca Drăgușanu. Astfel, vedeta nu ar putea să îl contacteze și de data aceasta despărțirea ar fi pornit chiar de la afacerist, fără a se cunoaște însă motivele.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, pași importanți în relația lor de la începutul anului 2024

Deși au început anul 2024 despărțiți din cauza geloziei și amîndoi declarau că de data aceasta este o despărțire defintivă, la scurt timp cei doi s-au împăcat. De atunci, și-au dus relația la un alt nivel și au făcut numeroși pași importanți. Mai concret, ea a petrecut Paștele cu el și familia sa, chiar dacă la început ea nu a fost acceptată de părinții lui, iar mai apoi și-au luat copiii din mariajele anterioare și au plecat cu ei în vacanță, ca o adevărată familie.

După aceste momente importante și esențiale în relația lor, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au bifat mai multe vacanțe exotice și romantice împreună, despărțirea fiind la scurt timp după ce au ajuns în România, semn că problemele nu stau departe de ei nici acum.

Carmen Harra nu crede în această relație

Carmen Harra nu crede că această relație se va termina cu un mariaj. Clarvăzătoarea susține că cei doi nu sunt compatibili, astfel că în urmă cu mai mult timp a făcut o serie de declarații despre povestea lor de dragoste, explicând și că vor avea multe certuri, cum se întâmplă, de fapt, în relația lor de la început. „Cine iubește și lasă, Dumnezeu să-i dea pedeapsă, deci legile karmei. De mult n-am văzut un caz unde karma să joace un rol atât de important. El se implică într-o multitudine de relații care toate colapsează. Partea negativă este că el nu-și va găsi nicăieri în viitorul apropiat stabilitate și rămâne singur, fără echilibru pentru o perioadă lungă de timp.

Dar nici persoanele care au fost implicate în relația cu el nu-și găsesc parteneri buni de viață, pentru că aici sunt acțiuni greșite care trebuie corectate. Dar nimeni nu gândește corect, aici e nevoie de multă terapie și ajutor psihologic pentru a regla greșelile comise de multă vreme’, spunea Carmen Harra anul trecut

Clarvăzătoarea crede că Bianca Drăgușanu va avea o altă relație. „Se va implica într-o relație cu cineva mai tânără decât el și va încerca să se recăsătorească, dar nici mariajul acela nu va dura. O să aibă un alt copil în viitor cu altă persoană tot din showbiz. Dar din nou legile karmice se vor repercuta. Doar dacă va repara greșelile va putea să ajungă undeva. Poate zece ani de acum încolo, dar nu până atunci’, mai spunea ea.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton