Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat de sărbători. Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți, în club

 Oana Pantazi
.

După ce, luna aceasta, și-au spus adio din nou, iată că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat în preajma sărbătorilor, dovedind că dragostea lor e mai puternică decât toate obstacolele care le apar în cale. Iată cum au fost suprinși recent cei doi îndrăgostiți!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au trecut printr-o mulțime de provocări împreună, dar, de-a lungul anilor, au demonstrat că iubirea lor învinge de fiecare dată, așa cum s-a întâmplat și acum, când s-au împăcat în prag de sărbători, după ce se despărțiseră cu doar câteva zile în urmă. Ruptura s-ar fi produs deoarece lui Bădălău i-ar fi fugit ochii după o antrenoare sexy de fitness în vârstă de doar 28 de ani…

a5-1a5-1

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat de sărbători

Sintagma „De Crăciun, fii mai bun!” a funcționat și în cazul culpului Bianca Drăgușanu Gabi Bădălău, pentru că, iată, cei doi îndrăgostiți, care se despărțiseră cu doar câteva zile în urmă, au revenit din nou la sentimente bune și s-au împăcat, într-un club din zona de nord a Capitalei.

Citește și: Cum au fost surprinși Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, după ce s-au împăcat. Au încercat să se ascundă, dar paparazzi i-au prins în fapt

Citește și: Câți bani a investit Bianca Drăgușanu în redecorarea casei: „Puteam să-mi iau o mașină. Toate piesele au venit pe comandă…

Citește și: De ce nu se căsătorește Tudor Chirilă cu iubita sa, Iulia Mîzgan: „Căsătoria nu poate garanta respect, nu poate garanta iubire nesfârșită’

Bianca și iubitul ei au fost surprinși recent în LOFT, un loc binecunoscut de amatorii de distracții din București. Dat fiind că numărul despățirilor și împăcărilor lor nu mai poate fi ținut de mult, cu siguranță cei din jur nu s-au mirat să-i vadă împreună acolo. Cu toate astea, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, cu doar câteva zile în urmă, se despărțiseră iar… definitiv. Îndrăgostiții au fost surprinși însă, de către paparazzii Cancan.ro în ipostaze care nu lăsau loc de îndoială – Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat la timp pentru a petrece sfârșitul de an împreună.

Mai mult, cei doi păreau a fi extrem de îndrăgostiți, iar Gabi Bădălău nu s-a sfiit să-și sărute iubita, chiar dacă se aflau în public. (FOTO AICI).

De ce Bianca Drăgușanu nu mai vorbește despre relația cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au parte de o poveste de dragoste tumultuoasă, dar, de-a lungul anilor, au demonstrat că iubirea lor este mai de puternică decât orice. Chiar dacă au avut parte și de neînțelegeri, Gabi Bădălău a înțeles că Bianca este o influență pozitivă în viața lui.

La două săptămâni după despărțirea de Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu anunța că nu va mai vorbi despre relația lor. Ea a decis să fie mai discretă cu privire la viața personală, fiind de părere că expunerea excesivă poate dăuna.

Nu e cert dacă această decizie a ajutat la împăcarea lor, dar cu siguranță nu aduceau niciun plus discuțiile dintre ei în care, mai mult sau mai puțin intenționat, era implicată toată lumea cu acces la internet.

„Eu sunt într-o stare de fericire permanentă. Fericirea mea nu a depins niciodată de nimeni. Sunt fericită, sunt bine! Nu o să-mi mai pun viața pe tapet cum am pus-o atâția ani, pentru că îmi creează un disconfort. Chiar îmi place când citesc ziarele și văd că nu sunt acolo! E mai bine să fiu mai discretă, ca să nu îmi bat capul cu unele neadevăruri, a spus Bianca Drăgușanu pentru Ciao.ro.

Foto Facebook, Instagram, Cancan.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton