Bianca Drăgușanu și Randi, replici acide în mediul online: ”Se crede deștept, prost sau bărbat? Spre surprinderea mea...”/ De la ce a pornit totul

 Calin Maria Bianca
.

Randi și Bianca Drăgușanu, replici acide în mediul online. De la ce a pornit totul între cei doi! Bianca Drăgușanu și Randi sunt protagoniștii unui amplu scandal pe rețelele de socializare. Toată lumea a rămas surprinsă de vorbele pe care și le-au spus, dar mai ales de reacția artistului. Întreg conflictul a început după ce Bianca Drăgușanu a făcut o afirmație mai puțin plăcută despre bărbați, iar Randi a reacționat imediat! De aici, s-a ajuns la numeroase replici tumultuoase!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Randi nu a ezitat și a repostat mesajul la el pe pagina sa de Instagram și a dat de înțeles că nu este deloc de acord cu afirmațiile făcute de vedetă legate de statutul unui bărbat. De aici și până a se ajunge la un scandal a fost un drum foarte scurt. Mai concret, ceea ce a spus Randi a ajuns la urechile Biancăi Drăgușanu, moment în care a avut o reacție neașteptată.

dragusanu-2dragusanu-2

Citește și: „De ce să dau importanță unui chibrit? Ca să ia foc?” Bianca Drăgușanu, o nouă replică acidă la adresa Claudiei Pătrășcanu

Citește și: Randi este singur de 9 ani: „Tata mereu mă întreabă când aduc acasă o femeie'. De ce nu s-a mai afișat cu nicio parteneră și ce spune despre copii

Citește și: Maria Dinulescu, performanță uriașă în imobiliare, în Dubai: „În compania în care lucrez, am devenit…'. De ce a revenit actrița în România vara aceasta / EXCLUSIV

Citește și: Alina Sorescu, anunț surprizător la un an de la despărțirea de Alexandru Ciucu: „Ceva magic se întâmplă. În numele iubirii…'

Bianca Drăgușanu și Randi, replici acide în mediul online

Așa cum știm cu toții, Bianca Drăgușanu este una dintre vedetele destul de active pe rețelele de socializare, care nu ezită și spune exact ceea ce gândește fără a 'ambala cuvintele'. Spune lucrurile clar și pe înțelesul tuturor, astfel că recent a făcut un story în care a spus despre bărbații săraci că sunt proști, afirmație care a deranjat când vine vorba despre sexul masculin.

'Un bărbat sărac e un bărbat prost„, a scris Bianca Drăgușanu în mediul online.

Printre cei care au reacționat, se numără și Randi. A repostat mesajul ei și a lăsat de înțeles că nu este deloc de acord cu ceea ce a spus, însă printr-o reacție mai puțin plăcută.

„'Un bărbat sărac e un bărbat prost„ Bianca Drăgușanu. Vomit!', a scris Randi pe InstaStory

Bianca Drăgușanu: 'Se crede deștept, prost sau bărbat?'

Bianca Drăgușanu nu a lăsat lucrurile așa și a reacționat imediat la story-ul lui Randi. Nu, nu personal pe paginile de socializare, ci printr-o serie de declarații dure. Vedeta a venit cu un limbaj acid la adresa artistului și a ținut să explice că-l vedea 'mai deștept'.

'Se trezi iapa lu Zoro că vomită. Dar de ce? Se crede deștept, prost sau bărbat? Sau din ce cauză vomită? De prostie sau de săracie? Spre surprinderea mea mă așteptam să fie mai deștept pentru că altfel nu avea cum să facă afirmații care să aibă legătura cu deșteptăciunea. N-ai cum să fii deștept când te trezești vorbind', a spus Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro, în exclusivitate.

Mai mult, Bianca Drăgușanu nu s-a oprit doar la acele declarații, ci a continuat să explice că nu cunoaște vreun bărbat 'prost' care a făcut istorie.

'Eu nu știu niciun prost care a făcut istorie, care a schimbat lumea, nu contează dacă a fost bogat sau sarac. Poate s-a trezit unul azi care ar putea să o facă. Prostia face gălăgie și bărbăția tace și face, nu se vomită pe Instagram. Cred că nu va lua personal 'disputa' pentru că sunt sigură că pare că e pe cale să schimbe lumea. Mai ales că e supi azi și îl doare burtica și are grețuri', a mai spus Bianca Drăgușanu pentru sursa menționată mai sus.

Ce a spus Randi după replicile acide din partea Biancăi Drăgușanu

Potrivit Spynews.ro, și Randi a fost contactat de către ei, nu doar Bianca Drăgușanu, însă diferența o face faptul că ea a avut de spus o serie de replici acide, pe când el și-a dorit să încheie tot scandalul. Mai mult, Randi a mărturisit că nu are nicio problemă personală cu Bianca Drăgușanu, dar are o problemă cu oamenii care spun 'prostii', precum consideră el afirmația ei despre bărbați. De asemenea, după ce a fost informat cu privirile la replicile ei, el a ținut să-i transmită vedetei că cei mai deștepți oameni din istorie au fost săraci și că ei au schimbat lumea.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton