Bianca Drăgușanu și Victor Slav și-au însoțit fiica în prima zi de școală! Sofia e în clasa a doua și învață la stat: "Sunt genul de mamă care își permite să își ducă copilul la o școală privată, dar..."

 Dumba Gabriela
.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav și-au însoțit fiica în prima zi de școală și amândoi au postat fotografii emoționante cu Sofia! Spre surprinderea unora, Bianca Drăgușanu a ales să o înscrie la o școală de stat pe fiica ei și explica acum ceva timp de ce Sofia nu învață la o școală privată, ca alți copii care provin din familii înstărite.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Cu mari emoții, ca toți părinții din România, Bianca Drăgușanu și Victor Slav și-au dus și ei fetița de mână, în prima zi de școală. Micuța Sofia a trecut clasa a II-a și a fost bucuroasă să-și revadă colegii, după lunga vacanță de vară.

bianca-dragusanu-litoralul-romanesc-3bianca-dragusanu-litoralul-romanesc-3

Bianca Drăgușanu și Victor Slav, fotografii emoționante din prima zi de școală a fiicei lor

La prima oară a zilei de 9 septembrie, Sofia Natalia a îmbrăcat uniforma cu cămașă albă, fustă, sacou și fundiță în păr și s-a îndreptat spre școală, iar companie i-au ținut nu doar părinții Bianca Drăgușanu și Victor Slav, ci și cățelul său.

Îmbrăcată în haine de brand, cu un sacou alb închis până sus cu fermoar, Bianca Drăgușanu a apărut în curtea școlii alături de fetița ei și au marcat prima zi de școală din clasa a II-a prin câteva fotografii. Prezent a fost, evident, și tatăl fetiței, Victor Slav, care este foarte apropiat de Sofia.

Fiica Biancăi Drăgușanu este foarte fericită la școala în care învață, mai ales că și-a făcut mulți prieteni, însă se mai lovește și de comentariile răutăcioase ale unora dintre colegi, din cauza celebrității părinților ei.

'Eu sunt, din păcate, vulcanică și impulsivă, vorbește gura fără mine de foarte multe ori. Încerc, pe cât se poate, să-i spun tatălui ei cu ce se confruntă. În complexul în care stăm, are o comunitate de copii cu care se joacă și, bineînțeles, există acolo o fetiță care dă cu hate doar pentru că e fetița mea, vorbește urât de mine. Dar fetița aceea nu are nicio vină, părinții de acasă, probabil', spunea Bianca Drăgușanu, în podcastul lui Bursucu.

Citește și: Alina Plugaru, despre Elena Lasconi după ce au fost colege în emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici': „Am învățat de la ea că lumea poate vorbi orice vrea despre mine. Am ținut apoi legătura…’

Citește și: Tora Vasilescu, despre bărbații din viața ei și trecutul amoros: ‘Nu știam unde să-l caut și am făcut o depresie puternică’

Citește și: Povestea emoționantă a lui Eduard Novak, singurul campion paralimpic al României. Un accident rutier grav i-a schimbat total viața: „Asta a fost soarta mea!'

De ce Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu și-au înscris fiica la o școală privată

În privința studiilor Sofiei, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au decis ca fiica lor să urmeze cursurile unei școli de stat.

„Momentan, da, când va fi adolescentă va trebui să și le facă singură. Și, deși eu sunt genul acela de mamă care își permite să își ducă copilul la o școală privată, am ales o școală de stat. Dacă eu am crescut la o școală de stat și am reușit pe propriile forțe tot în viață, consider că și ea ar putea să facă la fel.

Am N exemple de copii care au fost trimiși pe la Londra sau la cele mai scumpe școli din București și nici măcar nu știu să citească în engleză și ei sunt la școală cu profil. Sau se duc la școlile astea unde dai 5.000 de euro pe lună și joacă fotbal toată ziua. Fata mea e în clasa zero și chiar sunt mândră de ce capacitate are și cum își rezolvă singură toate temele acasă.

Știe să scrie, știe să citească… dacă eu am crescut normal, la o școală de stat, ea de ce nu ar face asta? Eu la 6 ani stăteam cu cheia de gât în fața blocului. Mă lăsa mama și pleca la serviciu, eram cu sora mea, stăteam în vacanță în fața blocului, n-aveam școală privată. Dacă eu sunt un om sănătos la cap sunt sigură că și ea va reuși în viață pe același sistem', a spus Bianca Drăgușanu în emisiunea Fresh by Unica.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton