Bianca Giurcă a recunoscut că este îndrăgostită de ispita Alina Simoiu de la Insula Iubirii: „Mi-aș fi dorit să-mi văd de treaba mea, să nu mă îndrăgostesc...” / Discuție dintre ei nedifuzată la TV

 Calin Maria Bianca
.

Bianca Giurcă a recunoscut că este îndrăgostită de ispita Alina Simoiu de la Insula Iubirii. Tentațiile sunt mari pe Insula Iubirii iar concurenții din sezonul acesta au văzut acest lucru pe propria lor piele. Dacă la început Bianca Giurcă era reținută în a-și da frâu liber sentimentelor, după ce Marius Moise, iubitul ei, s-a despărțit de ea, lucrurile au luat o altă întorsătură. Acum, a recunoscut în fața tuturor că este îndrăgostită de ispita Alin Simoiu, însă ceea ce simte el este destul de neclar pentru telespectatori!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Bianca Giurcă a recunoscut că este îndrăgostită de ispita Alina Simoiu de la Insula Iubirii. Toată lumea a observat la Insula Iubirii faptul că Bianca Giurcă și ispita Alin Simoiu sunt de nedespărțit de când Marius Moise a pus punct relației cu concurenta. Nu o dată, ci de mai multe ori, Alin a lăsat să se înțeleagă că este îndrăgostit de ea, ba chiar i-a spus aceste lucruri și în față, însă cu unele declarații a surprins. În spatele camerelor de filmat a spus că totul este doar un joc, astfel că nimeni nu știe care este, de fapt, adevărul.

cine-sunt-bianca-si-marius-de-la-insula-iubirii-2023-cei-doi-formeaza-un-cuplu-de-mai-bine-de-trei-ani2-4cine-sunt-bianca-si-marius-de-la-insula-iubirii-2023-cei-doi-formeaza-un-cuplu-de-mai-bine-de-trei-ani2-4

Citește și: Ispita Alin Simoiu de la Insula Iubirii dezvăluie ce simte, de fapt, pentru Bianca Giurcă, după ce s-au sărutat în emisiune: „Dacă ea, la bonfire, va spune că vrea să plece cu mine…'

Citește și: Bianca Giurcă și ispita Alin Simoiu de la Insula iubirii au fost surprinși pe litoralul românesc, după încheierea filmărilor. Reacția lui Marius Moise: „Nu a fost nimeni obligat să…”

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda sărbătoresc 4 ani de la căsătoria religioasă: 'Ne iubim din ce în ce mai mult'. Imagini speciale din ziua nunții lor

Citește și: „Ca mamă, nu am speranțe că va ieși de aici. Este aeriană, am vorbit de…”. Mama Loredanei, tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă în Mangalia, după ce și-a vizitat fiica în arest

Bianca Giurcă a recunoscut că este îndrăgostită de ispita Alina Simoiu de la Insula Iubirii

Bianca Giurcă însă nu s-a ascuns și deși a venit într-o relație la Insula Iubirii, a recunoscut că sentimentele ei pentru ispita Alin Simoiu sunt foarte puternice. Mai mult decât atât, a spus inclusiv că nu-și dorea să ajungă astfel de imagini cu ea pe micile ecrane, însă nu se poate abține atunci când vine vorba despre Alin Simoiu. Fără a ezita, i-a spus chiar în față că a vrut să nu-l ia la ultimul și cel mai special date de pe Insulă, dar nu a putut face acest gest fiindcă era împotriva a ceea ce simțea.

'Bianca Giurcă: Știi că m-am gândit să nu te iau la Dream Date? Mi se pare că fac greșeli în fiecare zi, mai mult, mai mult, din cauza ta.
Alin Simoiu: Și de ce m-ai luat?
Bianca: Nu am putut să mă abțin.
Alin: M-a ajutat ce mi-ai spus acum. Chiar m-a ajutat să știi.
Bianca: Ce ți-am spus?
Alin: Tu te-ai gândit să nu mă alegi…
Bianca: Vrei să mergem în sufragerie? Să stăm întinși și să vorbim?
Alin: Nu. O să mă duc în cameră.
Bianca: Vrei o îmbrățișare?
Alin: Nu, mulțumesc.
Bianca: Hai, mă, Alin că glumeam.
Alin: Nu, nu ai glumit.
Bianca: Dar dacă eu ți-am spus că nu am putut să mă abțin să nu te iau. Lucrurile pe care eu le fac pentru tine, nu le vezi? Tu chiar nu le vezi? Tu chiar nu vezi? Nu-mi mai explica, nu vreau să aud.
Alin: Ce să văd? Că regreți a doua zi și că ai remușcări?
Bianca: Alin eu am venit aici într-o relație, ești nebun? Pe mine o să mă judece toată lumea pentru ce am făcut și nu m-am gândit. Normal că după ce le fac mă gândesc, dar pe moment am făcut ce am simțit. Pe tine te interesează ce am în cap sau în inimă?
Alin: Am impresia că tot ce s-a întâmplat a fost pentru că eram sub influența alcoolului și pur și simplu ai scăpat controlul fiind luată de val.
', a fost conversația dintre Alin Simoiu și Bianca Giurcă la Insula Iubirii.

Bianca Giurcă: 'Nu mi-am dorit absolut nicio secundă să mă îndrăgostesc'

Cei doi ar fi purtat o discuție destul de serioasă, care nu a fost difuzată pe micile ecrane, însă de aici se poate observa clar că sentimentele Biancăi Giurcă sunt unele destul de reale și serioase față de Alin Simoiu. Ba mai mult, în urmă cu două ediții, a spus în fața celorlalți concurenți că nu își dorea să se îndrăgostească aici, ci doar să testeze relația cu Marius Moise.

„Mi-aș dori să nu mă simt… să am motive pentru care să mă simt vinovată sau să simt că nu-i corect. Mi-aș fi dorit să-mi văd de treaba mea! Nu mi-am dorit absolut nicio secundă să mă îndrăgostesc… să… să mă atașez de o persoană. M-am atașat de el (n.r.: Alin Simoiu)', a declarat concurenta de la Insula Iubirii.

Bianca Giurcă și ispita Alin Simoiu de la Insula iubirii au fost surprinși pe litoralul românesc, după încheierea filmărilor

Lucrurile sunt incerte privind Finala Insula Iubirii, astfel că nimeni nu știe dacă Bianca Giurcă o să plece alături de Marius Moise, cel cu care a venit să își testeze relația, sau îl alege pe Alin Simoiu alături de care a început o relație. Totuși, cert este că Bianca Giurcă și ispita Alin Simoiu de la Insula iubirii au fost surprinși pe litoralul românesc, după încheierea filmărilor, însă nu se știe dacă în calitate de prieteni sau dacă este cu adevărat ceva între ei.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton