Bianca Giurcă și ispita Alin Simoiu de la Insula iubirii au fost surprinși pe litoralul românesc, după încheierea filmărilor. Reacția lui Marius Moise: "Nu a fost nimeni obligat să..."

 Dumitrache Laura
.

Bianca Giurcă și ispita Alin Simoiu de la Insula iubirii au fost surprinși pe litoralul românesc, după încheierea filmărilor. Bianca Giurcă și Alin Simoiu au fost surprinși la mare împreună. Cei doi au devenit cunoscuți în urma emisiunii Insula iubirii, după ce Bianca a venit împreună cu iubitul ei, Marius Moise, iar Alin Simoiu a intrat în emisiune în calitate de ispită. Marius Moise a reacționat după ce imaginile cu fosta lui iubită și Alin au devenit virale în mediul online.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Bianca Giurcă și ispita Alin Simoiu de la Insula iubirii au fost surprinși pe litoralul românesc, după încheierea filmărilor. Bianca Giurcă și Marius Moise au acceptat provocarea de a participa la Insula iubirii, sezonul 7, pentru a-și testa relația. Spre surprinderea multora, Marius Moise a decis să se despartă de Bianca după ce a văzut că aceasta s-a apropiat de ispita Alin Simoiu. După despărțirea de iubita lui, Marius și-a oficializat relația cu ispita feminină Oana.

alin-bianca–crop-1692687470alin-bianca–crop-1692687470

Recent, Bianca Giurcă a fost surprinsă la mare alături de Alin Simoiu. Nu se știe cu exactitate ce s-a întâmplat cu relație dintre Marius Moise și Bianca Giurcă, iar telespectatorii sunt nerăbdători să urmărească finala emisiunii Insula iubirii.

Citește și: Ispita Alin Simoiu de la Insula Iubirii dezvăluie ce simte, de fapt, pentru Bianca Giurcă, după ce s-au sărutat în emisiune: „Dacă ea, la bonfire, va spune că vrea să plece cu mine…'

Citește și:Cum a reacționat Marius Moise când a văzut imagini cu Bianca Giurcă și Alin în timp ce se sărutau, la Insula Iubirii: „La mine s-a atins o limită. Se vede că ei îi pasă de el”

Citește și;Cum a fost filmat iubitul Danielei Crudu la botezul fiicei lor: „Pentru fetița lui…'. Imagine emoționantă cu micuța Daiana Maria

Citește și:„Nu încercăm să-l absolvim pe fiul nostru de rigorile legii”. Prima reacție a părinților lui Vlad Pascu, șoferul care a provocat accidentul de la 2 Mai, în care au murit doi tineri

Bianca Giurcă și ispita Alin Simoiu de la Insula iubirii au fost surprinși pe litoralul românesc, după încheierea filmărilor.

Bianca Giurcă a ajuns cunoscută de o țară întreagă după ce a participa la emisiunea matrimonială moderată de Radu Vâlcan. Multe persoane au sfătuit-o să se despartă de iubitul ei, Marius Moise,deoarece multi au văzut câ tânăra nu era implinită în relația de cuplu. În timpul emisiunii,Bianca Giurcă s-a apropiat de ispita masculină Alin Simoiu.

Recent, cei doi au fost surprinși pe litoral și le-au făcut poze, într-un local din stațiunea Mamaia. Imaginea cu cei doi a devenit virală în mediul online. Dacă până acum nu se urmăreau pe rețelele de socializare, Bianca și Alin s-au 'împrietenit' pe Instagram.

Reacția lui Marius Moise după ce a văzut imaginile cu Alin și Bianca

După ce imaginile cu Alin și Bianca au devenit virale în mediul online, Marius Moise a avut o primă reacție. Bărbatul le-a răspuns la întrebări internauților, declarând că nu are nicio părere despre această situație. Mai mult, bărbatul a spus că fiecare este liber să-și petreacă timpul în compania oricui dorește.

„Nu am nicio părere, fiecare e liber să petreacă timpul cu cine dorește și cu cine se simte bine. Așa a fost, cred, tot timpul în relația noastră. Nu a fost nimeni obligat să facă sau stea cu cineva', a spus Marius Moise, pe pagina personală de Instagram.

Alin Simoiu și Marius Moise față în față, la Insula Iubirii

În ediția de duminică seara, concurentii au mers la bonfire, acolo unde s-au întâlnit cu ispitele alese de partenerele lor, pentru dream date. Marius Moise și Alin Simoiu au avut ocazia să vorbească, iar ispita i-a spus concurentului ce părere are despre Bianca Giurcă. Eu am văzut intenția ei de-a petrece timp cu el, dorința de-a petrece timp cu el', a mărturisit Marius Moise. Bianca este o femeie extraordinară și cu siguranță ți-ar fi putut fi loială toată viața dacă i-ai fi acordat atenția minimă de care are nevoie. Ea a fost și a rămas loială față de tine mult timp și e în continuare', i-a dezvăluit Alin Simoiu despre partenera lui.

De asemenea, Alin Simoiu i-a spus lui Marius Moise că Bianca îl iubește foarte mult. Eu cred că dacă tu te-ai fi abținut, măcar cât erai în emisiune, Bianca ar fi rămas alături de tine și dacă n-ai fi luat decizia de-a te despărți de ea, chiar și la finalul emisiunii, cu tot ce ai făcut, mergea cu tine acasă și îți ierta tot', a spus Alin Simoiu.

Sursa foto: Facebook/Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton