Ce a fost întrebată Bianca Drăgușanu de fiica ei, după ce fetița a citit, pe internet, că mama ei n-ar fi fost însărcinată, de fapt: "Mami, dar tu chiar m-ai avut în burtică?"

 Oana Pantazi
.

Ce a fost întrebată Bianca Drăgușanu de fiica ei, după ce fetița a citit, pe internet, că mama ei n-ar fi fost niciodată însărcinată. Bianca Drăgușanu a povestit, recent, că fiica ei a pus la îndoială faptul că ea ar fi purtat-o în pântec timp de 9 luni, după ce a citit articole mai vechi din presă despre mama ei. Iată ce i-a răspuns vedeta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au o fiică superbă, Sofia, care seamănă leit cu tatăl ei și care acum este în clasa a doua. Și cum știe deja să citească și are acces la internet din când în când, puștoaica a descoperit mai multe articole despre mama ei, pe care, la un moment dat, a întrebat-o și dacă a purtat-o în burtică…

bianca-dragu_anu-_i-fiica-ei-sofia-natalia-1bianca-dragu_anu-_i-fiica-ei-sofia-natalia-1

Ce a fost întrebată Bianca Drăgușanu de fiica ei, după ce fetița a citit, pe internet, că mama ei n-ar fi fost însărcinată

Invitată în podcastul lui Bursucu, Bianca Drăgușanu a vorbit fără rezerve despre viața ei și nu a ezitat să răspundă nici când Bursucu a atins mai multe puncte nevralgice, unul dintre ele fiind venirea pe lume a Sofiei. La vremea respectivă, presa tabloidă a scris că Bianca nu ar fi fost însărcinată și că fiica ei, Sofia, ar fi venit pe lume, prin intermediul unei mame purtătoare. Acum, când este la școală și a învățat să citească, puștoaica Biancăi i-a pus mamei sale o întrebare care a luat-o pe nepregătite…

Citește și: Alex Bodi și noua lui iubită, reținuți de Poliția de Frontieră înainte de a urca în avionul spre Mykonos: „A fost abuzivă, nu mi-a vorbit deloc frumos. Eu i-am spus c-o scot prin geam'. De la ce a pornit incidentul

Citește și: Fiica Deei și a lui Dinu Maxer s-a operat și se află în spital. Cum se simte Maysa acum: „Am emoții cu trezitul din anestezie. Aștept să…’

„A fost dubios, pentru că eu nu știu dacă a mai existat vreun personaj în România care să fie „acuzat' că a avut o sarcină falsă, fiindcă eu intrasem vineri în spital cu burtă și am ieșit luni cu copil și fără burtă, cu un corset de XS pe mine. Așa și?„, a povestit Bianca.

Întrebată dacă a durut-o acest lucru la vremea respectivă, vedeta a dat un răspuns afirmativ.

„Da, pentru că eu știam că ea o să crească și ea mă întreabă acum: ‘Mami, dar tu chiar m-ai avut în burtică?’. ‘Nu, mami, te-a adus barza și te-a lăsat pe horn, în locul lui Moș Crăciun’. Ea știe să citească, intră în clasa a doua acum, și are acces la internet. Primește în weekend telefonul și vede chestii multe despre mine. Nu mă gândeam vreodată că o să trebuiască să-i explic ca la un om mare: ‘Da, uite, astea sunt pozele cu mine, eu am fost însărcinată…’. ‘Păi și tu de ce n-ai avut burtică?’„, a mai spus Bianca.

Bianca Drăgușanu: „Am avut o ditamai cezariana și am făcut un ditamai copilul care seamănă doar cu ta-su”

Apoi, Bianca a explicat și de ce a ales să nu se expună în perioada în care a fost însărcinată, de aici și concluzia unora că nu ar fi fost ea cea care a purtat sarcina.

Am avut, dar am avut câteva luni, nu m-am pozat, că eu sunt altfel, eu sunt diferită. Eu am fost o gravidă normală, doar că nu am exagerat cu expunerea gravideniei, pentru că fiecare femeie e frumoasă în felul ei și se expune cum crede ea. Eu nu am stat să mă pozez cu ditamai burtoiul prin reviste, că mie nu mi se pare nici sexy, nici frumos. Mi se pare că nu voiam să fiu atacată energetic, nu voiam să atrag… Eu am fost o gravidă atipică și, pentru că am fost o gravidă atipică, toată lumea s-a grăbit să spună că eu nu sunt gravidă. Ei, ce să vezi? Chiar am fost! Și chiar am avut o ditamai cezariana și am făcut un ditamai copilul care seamăna doar cu ta-su, și de-asta chiar mi-e ciudă„, a încheiat Bianca râzând.

Bianca Drăgușanu nu și-a dorit copii, dar acum nu ar zice NU unei noi sarcini

Întrebată de Bursucu dacă Sofia a fost o sarcină planificată, Bianca a mărturisit că nicidecum și că, mai mult, nu avea niciun gând să devină mamă la vremea aceea.

„Înainte să apară Sofia, nici nu îmi doream să am copii. Mă întreba lumea: ‘Dar voi când faceți un copil?’. ‘Faceți voi! Eu îmi iau cățel…’. Și mi-am luat doi. Și-apoi a apărut copilul. Dacă o să mai apară vreunul, vreodată, o să-l păstrez”, a mai mărturisit Bianca Drăgușanu în podcast.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton