Bianca Iordache, fosta iubită a lui Alex Bodi, e însărcinată în luna a șaptea, dar s-a despărțit de tatăl copilului ei: "Nu mă făcea fericită și împlinită"

 Dumba Gabriela
.

Bianca Iordache, fosta iubită a lui Alex Bodi, este însărcinată, dar va fi mamă singură peste doar două luni pentru că s-a despărțit de tatăl copilului ei. Bianca Iordache spune că este împăcată cu această decizie pentru că bărbatul respectiv nu o mai făcea fericită.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Bianca Iordache este foarte încântată că va fi mamă, chiar dacă sarcina nu a fost una planificată. Fosta iubită a lui Alex Bodi abia așteaptă să-și țină fetița în brațe și va face tot ce-i va sta în putință ca micuța să fie cel mai fericit copil din lume, chiar dacă nu va avea tatăl aproape.

423423

Bianca Iordache, fosta iubită a lui Alex Bodi, e însărcinată în luna a șaptea, dar s-a despărțit de tatăl copilului ei

Bianca Iordache a avut o relație scurtă cu Alex Bodi în 2021, dar se cunosc de mult timp. Tânăra a fost într-o relație cu un bun prieten al afaceristului în perioada în care Bodi era căsătorit cu Bianca Drăgușanu. La scurt timp după ce bărbatul și Daria Radionova și-au spus „adio!”, a reluat legăturile cu Bianca, alături de care a avut o scurtă relație.

Recent, Bianca Iordache a dezvăluit că este însărcinată, fără a dezvălui identitatea tatălui copilului, însă a decis să fie mamă singură pentru că nu mai era fericită cu bărbatul respectiv.

Am decis să fiu o mămică singură pentru că relația cu tatăl ei nu mă făcea fericită și împlinită, așa că nu am de ce să stau unde nu sunt bine! Sarcina nu a fost programată, dar a fost dorită și s-a întâmplat când ne așteptam cel mai puțin. Este un copil dorit și va fi cea mai fericită fetiță din lume. Însă, consider că mai bine ne despărțim decât să trăim într-o o situație care nu ne împlinește.

Nu regret nimic pentru că tot ce s-a întâmplat a fost să fie și se întâmplă cu un motiv! Doar Dumnezeu știe de ce!”, a declarat Bianca Iordache pentru fanatik.ro.

Bianca Iordache și tatăl fetiței sale erau despărțiți în momentul în care aceasta a aflat că este însărcinată. Bruneta a adecis să îi mai acorde o șansă bărbatului, însă acesta a dezamăgit-o din nou, după cum spune chiar ea.

„Da, am fost despărțiti cum am fost de altfel de foarte multe ori, eram și în momentul în care am aflat de sarcină. Însă, având în vedere că ne-am dorit un copil împreună și ne-am dorit să avem o viața în doi, cel puțin așa am crezut eu, am crezut că acest copil îl va face să se maturizeze, să se schimbe și să realizeze că este cazul să se oprească din tot și să fie alt om. Din pacate, un om toxic, nu are cum să se schimbe. El este genul de bărbat care nu poate să traiască doar cu o femeie, nu poate să fie sincer, nu poate să iubească real si îi place să traiască în minciună.

Asta este viața și eu trebuie să realizez într-un final că oamenii nu se schimbă niciodata. Pentru mine este cel mai bine așa. Tot ce a făcut în această perioadă m-a ajutat să realizez, real, că nu este omul care am crezut și care să merite să ne aibă mai departe, lângă el. Este ciudat că spun asta, dar au fost suficienți 2 ani de zile, tot, prin ce m-a făcut să trec… Când am avut nevoie mai mare de el, în această perioadă, a făcut tot ce era mai rau crezând că sunt de piatră și nu mă afectează și că voi trece peste la infinit…”, spunea Bianca Iordache acum două luni, pentru spynews.ro.

Citește și: Cine este Bianca Iordache. Fostul ei iubit, prieten cu Alex Bodi, a decedat

Citește și: Gabi Bădălău, acid la adresa lui Alex Bodi: „Eu nu stau de de vorbă prin parcări'

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre ultimele întâlniri cu Alex Bodi: „Am fost urmărită, era foarte impulsiv'

Ce nume a ales Bianca Iordache, fosta iubită a lui Alex Bodi, pentru fetița ei

Bianca Iordache este foarte încântată că va avea o fetiță și i-a ales deja numele:

O va chema Mia Nicolle, așa am simțit fără să mă gândesc prea mult. Mia îmi place cum sună și este un nume deosebit, iar Nicolle vine de la un nume sfânt. Repet, așa am simțit„.

Întrebată dacă are vreo temere legată de faptul că va fi mamă singură, Bianca Iordache a răspuns că nu: „Absolut niciuna pentru că sunt o femeie puternică și știu ce vreau de la viață. Și eu am crescut doar cu mama mea și consider că m-a crescut frumos! Nu am dus niciodată lipsă de nimic! Pentru mine mama e tot și am învățat multe de la ea.”

Chiar dacă ea nu mai are o relație cu tatăl fiicei sale, Bianca Iordache îi va permite acestuia să facă parte din viața copilului său: „Va fi prezent deoarece îi este tată și nu am de ce sa îi iau ei dreptul acesta.

Bianca Iordache era foarte îndrăgostită de Alex Bodi acum trei ani

Bianca Iordache și Alex Bodi au fost împreună în vara lui 2021 și tânăra spunea atunci că afaceristul este exact genul ei de bărbat.

Este un bărbat frumos, prezentabil, cu care poți să ieși pe stradă și să te simți o femeie mândră. Amândoi, cu mușchi, cu tatuaje. Nu trebuie să facă nimic, să se dea peste cap. Cum am spus, noi ne cunoaștem și lăsăm lucrurile să meargă de la sine. Dacă noi ieșim în ultimele zile cam tot timpul împreună, tu ce zici? Ei uite că eu nu vreau flori, nu vreau nimic, doar să fie el.

Este tiparul meu de bărbat. Chestia asta cu fizicul nu contează și mă interesează sufletul e o aberație, da, când te uiți prima oară la o femeie sau la un bărbat din punctul meu de vedere te atrage fizic, dar intre noi clar e o atracție fizică, iar mai departe vedem cum suntem fiecare ca persoană, ca caracter„, spunea Bianca Iordache în cadrul emisiunii Showbiz Report, la vremea aceea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton