Bianca Mitroi, de la Insula Iubirii, i-a vandalizat mașina lui Robert Braia, după ce a aflat că i-a aruncat pisicile de la balcon. Totul a fost filmat

 Dumba Gabriela
.

Mai multe imagini cu Bianca Mitroi, concurenta de la Insula Iubirii sezonul 8, în timp ce îi vandaliza mașina partenerului său, Robert Braia, au fost publicate pe Internet. Concurenta de la Insula Iubirii abia aflase atunci că iubitul ei i-a aruncat pisicile de la balcon. Videoclipul în care apare tânăra a generat o mulțime de reacții.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Bianca Mitroi și partenerul său, Robert Braia, au participat la castingul Insula Iubirii sezonul 8 cu gândul de a-și testa relația. Cei doi au venit în Thailanda într-un moment dificil al relației lor, având o poveste de dragoste tumultuoasă. Cu puțin timp înainte de a urca în avionul care avea ca destinație Insula Iubirii, Bianca aflase că Robert i-a aruncat pisicile de la balcon.

bianca-si-robert-de-la-insula-iubirii-2-4bianca-si-robert-de-la-insula-iubirii-2-4

Imagini cu Bianca Mitroi în timp ce îi vandaliza mașina lui Robert Braia de la Insula Iubirii

Încă de când a pășit pe insulă, tânăra a scos la iveală detalii care au luat prin surprindere ceilalți concurenți, ispitele, dar și telespectatorii. Iubita lui Robert Braia a povestit despre cum a încercat să scape bărbatul de animalele ei de companie.

Se pare că Robert Braia a lăsat de două ori geamurile deschise la apartament cu scopul de a alunga cele două pisici ale partenerei. Până în prezent, tânăra a dezvăluit că nu și-a găsit animalele de companie.

La rândul său, Robert a acuzat-o pe iubita lui că i-a vandalizat mașina după ce a aflat că el a plănuit să scape de cele două pisici. În cadrul unui bonfire, concurenta a confirmat această întâmplare care a avut loc la un moment de nervi.

Citește și: Alex Bodi răbufnește după ce Ema Uta a trecut relația lor la „dezamăgiri. Ce acuzații îi aduce: „Visăm la perfecțiune în relație și avem aspirații…

Citește și: Cum a trecut Ema Uta peste despărțirea de Alex Bodi și cine i-a fost alături: ‘Nu mai e ca pe vremuri, nu mai plânge nimeni în pernă. Sunt în gardă tot timpul. M-a învățat să… / Ce spune despre copii

La scurt timp de la difuzarea primelor episoade din Insula Iubirii sezonul 8, un videoclip cu Bianca Mitroi a devenit celebrul pe TikTok. Imaginile cu tânăra în timp ce îi lovea mașina iubitului ei cu o cărămidă au fost făcute publice pe Internet.

„Ce ai făcut tu o să plătești, da?! 7 ani cu suspendare ca să știi, da? Pentru violarea intimității', îi spune tânăra partenerului său în filmuleț. „Și tu la fel. Hai dă-i! Bravo, mai dă-i dacă vrei', i-a zis Robert Braia.

Robert Braia și Bianca Mitroi a fost dați afară de la Insula Iubirii

Bianca Mitroi și Robert Braia sunt primul cuplu eliminat de la Insula Iubirii. Fanii au rămas fără cuvinte, fiindcă nu se așteptau ca tocmai această pereche să plece acasă atât de rapid.

'În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de Instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că Bianca-Robert reprezintă primul cuplu pentru care, după votul celorlalți participanți, testul insulei se încheie', este mesajul distribuit pe contul de Instagram Viperele Vesele.

Robert Braia a fost pus la zid încă de la prima ediție a emisiunii  de către mai mulți telespectatori, după ce a mărturisit că i-a aruncat motanii iubitei de la balcon.

Robert a fost sacționat după gestul său recunoscut, legat de felinele Biancăi. La cererea ONG-urilor, concurentul de la Insula Iubirii s-a ales cu deschiderea unui dosar penal de către Poliția Animalelor.

'Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că, în anul 2023, un tânăr de 29 de ani, din Craiova, ar fi aruncat de la etajul 1, al locuinței iubitei sale, de 28 de ani, din Bragadiru, județul Ilfov, doi motani, unul din aceștia suferind răni. Ulterior, în cursul aceluiași an, cel în cauză ar fi alungat animalele din locuința sa, din Craiova și până în prezent acestea nu au mai fost găsite, aspecte prezentate de cei doi în cadrul unei emisiuni TV', au comunicat reprezentații Poliției din Dolj.

Bianca Mitroi și Robert Braia de la Insula Iubirii, dragoste cu năbădăi

Robert a acuzat-o pe Bianca și că a vrut să-i dea foc la casă.

„Ai mei mi-au făcut cadou un apartament la verde. A fost datoria mea să îl renovez, să pun gresie, să pun tot ce trebuie, să îl utilez. Tatăl meu acum câteva luni mi-a spus în felul următor: „Robert, nu pot să te primesc cu Bianca în casă. Nu te supăra pe mine, dar nu pot să îți stric fericirea. Uite, ea e în stare să îți dea foc la apartament”. Am început să îmi îndepărtez foarte mult familia, pe tata și mama, pentru că ei erau împotriva ei.

Eu nu acceptam ca cineva să vorbească ceva de rău de ea și îi consideram dușmani pe ei. Bianca, la un moment dat, mi-a recunoscut faptul că avea în gând să dea foc la casă, să facă o chestie din asta.

Adică ceva dus puțin peste imaginația mea, personal. Simt că am acceptat foarte multe lucruri și acest fapt mă cam pune pe gânduri și mă îngrijorează', a povestit Robert Braia despre relația cu Bianca Mitroi în emisiunea Insula Iubirii

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton