Bianca Pop a născut prematur, cu două săptămâni înainte de termen. Fosta ispită de la Insula Iubirii are o fetiță: "Urlam, abia respiram"

 Dumitrache Laura
.

Bianca Pop a născut prematur, cu două săptămâni înainte de termen. Bianca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii a născut o fetiță, în urmă cu o zi. Micuța a venit pe lume înainte de termin, la 35 de săptămâni, iar fosta ispită a trecut prin momente dificile. Bianca Pop a făcut primele declarații după naștere și este fericită că totul s-a terminat cu bine.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Bianca Pop a născut prematur, cu două săptămâni înainte de termen. Bianca Pop a devenit mamă pentru prima oară. Fosta ispită de la Insula Iubirii a adus pe lume o fetiță și a distribuit deja prima imagine cu fetița ei. Bruneta trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei și se bucură de fiecare moment petrecut alături de copilul ei.

bianca popbianca pop

Bianca Pop ar fi trebuit să nască peste două-trei săptămâni, dar fiica ei a venit pe lume mai devreme. Vedeta a născut ieri într-un spital din Spania, după mai bine de 12 ore de travaliu, timp în care a trecut prin momente groznice. Fosta ispită de la Insula iubirii a făcut primele declarații după ce a devenit mamă.

Citește și: Cum arată Bianca Pop, fosta ispită de la Insula Iubirii, însărcinată în luna a șaptea: „În primele două zile am fost șocată, depresivă'

Citește și:Ce spune Mihaela Buzărnescu despre căsătorie și copii, la un an de la despărțirea de Marco Dulca: „Sunt o persoană care își dorește familie'

Citește și:Cum arată și cu ce se ocupă acum Mariana Nenu de la Exatlon. Este campioană la atletism

Citește și:Drama neștiută a actriței Vero Căliman alias Fetița Zurli, cum o știu toți copiii: „Tatăl meu a murit când aveam 7 ani și…”

Bianca Pop a născut prematur, cu două săptămâni înainte de termen

Bianca Pop, fosta ispită de la Insula iubirii a devenit mamă pentru prima oară. Bruneta a adus pe lume o fetiță, în cursul zilei de ieri, într-un spital din Spania. Bianca Pop ar fi trebuit să nască peste două-trei săptămâni,dar a intrat în travaliu mai devreme și a născut o fetiță perfect sănătoasă.Atât fosta vedeta de la Insula Iubirii, cât și fiica ei se simt foarte bine.

Bianca Pop a făcut primele declarații despre naștere și a postat prima imagine cu micuța ei. Aceasta a intrat în sala de nașteri, după 12 de ore de travaliu, timp în care a trecut prin momente dificile. Vedeta s-a speriat foarte tare după ce i s-a rupt apa. 'A fost greu, asta pentru că fetița s-a născut prematur, la 35 de săptămâni. Mi s-a rupt apa acasă la ora 4:30, eram foarte speriată și am plecat la spital la ora 10 dimineața pentru a mă monitoriza medicii. Mi s-a zic că sunt dilatată 2,5. Mi s-a dat antibiotic și au zis să încercăm să nasc natural, că eu sigur voi naștere până mâine. Aveam dureri din 2 în 2 minute și contracții din ce în ce mai mari', a declarat Bianca Pop, pentru spynews.ro.

Bianca Pop: „Totul fără epidurală”

Bruneta a dezvăluit că i-a fost foarte greu pentru că nu știa să vorbească spaniolă, iar nașterea a durat ore în șir. Bianca Pop a născut fără epidurală, fiindcă și-a dorit să vadă cât rezistă durerii. După ore întregi de travaliu, fosta ispită de la Insula iubirii a născut o fetiță sănătoasă. Mai mult, micuța va primi numele Tomaziu Jessica Maria.

'Ulterior m-au mutat sus pe salon și au zis să anunț dacă e ceva. Eu cum nu vorbesc limba așteptam să vină cineva să mă vadă și nu venea nimeni. Plângeam și am chemat doctorii și m-au dus jos, eram rău de tot, urlam, abia respiram, nu știam să împing și m-au învățat, iar apoi i-a ieșit capul, după și corpul, totul fără epidural. M-au și cusut puțin, mă și mir cum am rezistat. Mi-au zis să fac epidurală și eu n-am vrut, dar erau dureri prea mari și de la epidurală te durea și mai tare. Fetița e cuminte tare, este bine, totul e bine', a mai spus Bianca.

Bianca Pop nu era pregătită să nască

Bianca Pop s-a mutat în Spania și nu era pregătită să nască. Vedeta susține că încă mai are dureri foarte mari, dar este răbdătoare și abia așteaptă să plece acasă impreună cu fiica ei. De asemenea, mama Biancăi a plecat deja spre Spania pentru a-i fi alături acesteia. Atât Bianca, cât și iubitul ei George, sunt foarte fericiti că au devenit părinți.

'Eu acum nu sunt așa bine, mă doare jos. Mi-e mai rău acum, mi-a zis și mami că acum e mai greu la început, vine și ea, e pe drum să vină în Spania. Nașterea chiar a fost foarte grea și dureroasă.Am născut la 18:45, după mai bine de 12 ore de travaliu. Nu mă așteptam și nici nu se aștepta să nasc atunci. A fost un șoc, nu eram pregătită, mă mir cum am rezistat că am fost așa puternică. Sunt mândră de mine și eu și George', a mai spus fosta ispită de la Insula iubirii.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton