Bianca Rus a fost jefuită în timpul unui concert și a rămas fără lucruri personale de valoare: "Paguba este destul de mare. Bine că nu mi-au luat și mașina..."

 Dumitrache Laura
.

Bianca Rus a fost jefuită în timpul unui concert și a rămas fără lucruri personale de valoare. Bianca Rus a trecut prin momente dificile după ce a fost jefuită în timpul unui concert. Artista a povestit că i-a fost furat un troler din mașină, destul de scump, în care avea rochii de scenă de marcă, împrumutate de la diverși designeri de modă. Mai mult decât atât, susține că mai era doar un pas până când i se fura și mașina! Ce declarații a făcut despre incidentul nefericit!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Bianca Rus, 36 de ani, se numără printre cele mai cunoscut artiste de muzică de petrecere de la noi din țară. Vedeta are multe concerte, dar recent a trecut printr-o experiență neașteptată după ce a fost jefuită. Vedeta a dezvăluit că paguba este foarte mare.

biancabianca

Bianca Rus a fost invitată să cânte la o nuntă din Satu Mare, dar a descoperit că a fost jefuită. Pagubele materiale sunt mari, deoarece ținutele vedetei se afla în trolerul pe care hoții l-au furat, și toate erau închiriate de la designeri renumiti.

Citește și: Cum se menține în formă Bianca Rus, după operația la stomac. A slăbit 70 de kilograme: „Cam așa arată mesele mele de zi cu zi. Mănânc…'

Citește și:Bianca Rus are probleme de sănătate, după ce a slăbit 70 de kilograme: „Mă hrănesc prin perfuzii”

Citește și:De ce a fost mutată Theo Rose din echipa lui Smiley în cea a lui Horia Brenciu, la Vocea României: „Sunt foarte diferite relațiile. Acum e exact pe inima mea…”

Citește și:Foste concurente de la Insula iubirii susțin că ar fi fost hărțuite sexual și abuzate emoțional în timpul emisiunii: „Agresarea colegei mele când a cerut să plece…”

Bianca Rus a fost jefuită în timpul unui concert și a rămas fără lucruri personale de valoare

Bianca Rus are multe evenimente în această perioadă, iar recent a trecut printr-o experiență șocantă. Vedeta a fost cheamată să cânte la o nuntă din Satu Mare, dar a avut parte de o surpriză neașteptată. Mai exact, artista a descoperit că a fost jefuită, după ce trolerul pe care îl avea în mașină a dispărut. Bianca Rus a dezvăluit că în geamantan avea rochii scumpe, închiriate de la designeri cunoscuti.

Am fost invitată să cânt la o nuntă în Satu Mare. Și, când a venit momentul să merg să mă schimb, să îmi iau hainele de scenă, să fac programul, show-ul pentru care am fost plătită, mi-am găsit mașina cu portbagajul deschis. În portbagaj aveam un troller cu hainele de scena, haine luate de la designeri, cărora trebuia să le fac reclamă.' , a povestit Bianca Rus, potrivit spynews.ro.

De asemenea, Bianca Rus a dezvăluit că paguba este foarte mare și speră ca designerii care i-au închiriat tinutele să nu se supere pe ea. Sper ca aceștia să nu se supere pe mine, nu este vina mea, nu am lăsat eu deschis, este posibil să se fi întâmplat ceva cu cheia, bine că nu mi-a furat mașina cu totul, atunci era paguba cea mai mare. Îmi pare nespus de rău, oamenii au muncit pentru acele ținute, iar eu, oarecum nu am avut grijă de ele, mă simt aiurea. Mi-a dispărut si trolerul care era foarte scump, abia îl achizițonasem, era de la un brand de lux, mi l-am dorit foarte mult. Paguba este destul de mare, trolerul era în jur de 1.000 euro, iar fiecare ținută valora minim 400 euro.', a mai spus artista.

Bianca Rus: „Poate am atras atenția…”

Bianca Rus a rămas șocată când a mers la mașină și a descoperit că trolerul i-a fost furat. Artista crede că ea are o parte de vină pentru incident, deoarece s-a lăudat cu bunurile sale și le-a atras atentia hotilor. Cred că mi-am făcut-o și cu mâna mea, m-am lăudat, purtam o rochie cu nasturi din aur și am simțit nevoia să spun asta, poate am atras atenția.', a mai precizat Bianca Rus.

Bianca Rus a devenit cunoscută în urmă cu multi ani, după ce a venit în București și a atras atentia cu talentul său muzical. Vedeta s-a luptat ani de zile cu kilogramele în plus, dar a reușit să slăbească 70 de kilograme, după ce a apelat la operația de micșorare a stomacului, în anul 2018. Bianca Rus reușește să se mentină suplă și are o siluetă de invidiat.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton