Bianca Rus a slăbit 60 de kilograme și abia o mai recunoști. Ce dietă ține acum

 Stamen Diana
.

Bianca Rus a slăbit 60 de kilograme și nu se oprește aici. Vedeta are în plan să dea încă 5 kilograme jos în mai puțin de o lună. Bianca Rus a făcut operație de micșorare a stomacului în urmă cu mai bine de un an.

Bianca Rus a demonstrat tuturor că poate avea o siluetă de invidiat dacă își dorește. Vedeta a făcut operație de micșorare a stomacului în urmă cu un an, iar până în prezent a slăbit 60 de kilograme. Bianca Rus nu este destul de mulțumită și vrea să mai scape de încă 5 kilograme.

Chiar dacă a făcut operație de micșorare a stomacului, vedeta continuă să țină o dietă și are întotdeauna grijă la ceea ce mănâncă. Bianca Rus a renunțat la fast-food, dar și la alimentele care îngrașă. Vedeta are trei mese pe zi, însă acestea sunt în cantitate mică, ceea ce înseamnă că Bianca Rus nu exagerează deloc cu mâncarea.

'Am făcut operație de micșorare a stomacului. Am slăbit 60 de kilograme, iar până la Paște vreau să mai dau jos încă 5 kilograme. Am eliminat toate alimentele nesănătoase și care îngrașă din meniu. Mănânc de trei ori pe zi, dar în cantitate mică. Nu mănânc niciodată cartofi cu carne sau orez cu carne.', a declarat Bianca Rus pentru VIVA!.

Bianca RusBianca Rus

Citește și: DIETA cu care Paula Chirilă a slăbit peste 15 kg. Actrița a topit celulita prin criosaună și laser

Citește și: Dieta pe care Gabriela Cristea o ține după ce a născut. Ce alimente are voie să consume

FOTO: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton