Bibi și Antonio Pican s-au împăcat, la doi ani de la despărțire. Cum s-au afișat împreună / În acest timp, cântăreața a avut un alt iubit

.

Bibi și Antonio Pican s-au împăcat, la doi ani de la despărțire. Bibi anunța în primăvara lui 2022 despărțirea de Antonio Pican, deși erau logodiți și își cumpăraseră casă împreună, iar fanii lor se așteptau la o nuntă. Ei bine, după ce fiecare a avut alte relații și Bibi chiar s-a afișat cu un alt tânăr, la patru luni de la despărțirea de Antonio Pican, se pare că cei doi s-au împăcat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Bibi și Antonio Pican au format unul dintre cele mai admirate cupluri din noua generație. Cei doi, deși păreau extrem de fericiți împreună, au decis să pună stop poveștii de iubire, acum doi ani. Între timp, au realizat că sunt făcuți unul pentru celălalt și au decis să mai acorde o șansă relației lor.

9709897098

Bibi și Antonio Pican, din nou împreună

În urmă cu câteva zile, pe Instagram, Bibi a postat un videoclip în care apărea alături de Antonio Pican. Cei doi s-au afișat în ipostaze tandre, ceea ce i-a determinat pe mulți să creadă că s-au împăcat. De altfel, se urmăresc reciproc pe Instagram, așa că, fanii lor au crezut că și-au mai acordat o șansă.

Chiar dacă nu au confirmat încă împăcarea, un gest făcut de Antonio Pican la un concert este dovada că formează, din nou, un cuplu, asta pentru că tânărul a cântat una dintre piesele lui Bibi, la scurt timp după ce s-au afișat împreună, potrivit spynews.ro.

După despărțire, Bibi declara că nu o să își vorbească vreodată de rău iubitul, chiar dacă, pe atunci, nu mai erau împreună. Iar la un moment dat s-a afișat cu un alt bărbat.

Am rămas în relații bune. Nu sunt eu genul să mă cert. Nu îmi plac mie scandalurile, nu îmi plac dramele, după cum s-a văzut și în online. Nu am discutat și niciodată nu o să discut despre acest lucru, pentru că nu-mi place să-mi spăl rufele în public', declara Bibi, într-un interviu acordat pentru Antena Stars.

Citește și:Cu ce se ocupă Elena Cârstea în America: „Am refuzat să cânt’

Citește și: Alex Ashraf a recunoscut că a înșelat-o pe Oana Zăvoranu. Totul a pornit de la un pariu: „Au găsit punctul sensibil. A văzut că m-am atașat de ea și a tot încercat să…’

Citește și: Elena Cârstea a împlinit 61 de ani. Adevărul despre mutarea artistei în America: „Nimeni nu pleacă de bine. Comportamentul bărbaților de acolo este cu totul altfel

De ce s-au despărțit Bibi și Antonio Pican

Bibi și Antonio Pican au decis să pună punct relației de iubire, în anul 2022. Cei doi au crescut împreună deoarece au început să se iubească la doar 17 ani, iar după ce artista a terminat liceul, tânărul a cerut-o în căsătorie și ea a acceptat.

„A fost frumos cât a fost…Ne-am maturizat, am crescut împreună și ne-am învățat unul pe celălalt multe. Au existat și momente grele, momente pe care nu le-am lăsat să se vadă, dar care există în orice relație, momente peste care am reușit să trecem și care ne-au făcut mai puternici, însă acum… acum e momentul să mergem pe drumuri separate’, a scris artista pe Instagram la momentul acela.

Bibi le-a cerut fanilor să le respecte decizia și să nu adreseze foarte multe întrebări cu privire la acest subiect. Aceștia nu au dezvăluit concret motivul pentru care au preferat să meargă pe drumuri separate, însă Bibi a dat de înțeles că lucrurile pur și simplu nu mai funcționau între ei.

„Vă rugăm să ne respectați decizia! Au fost 2 ani frumoși și din respect pentru tot ce am trăit împreună nu voi discuta public detalii despre despărțirea noastră. Au fost luni bune în care am gândit și am analizat tot, luni în care m-am maturizat mai mult ca niciodată… am simțit nevoia să fac această postare, deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică și așa cum am împărtășit cu voi toate momentele, am ales să-l împărtășesc cu voi și pe acesta. Fac această postare din respect pentru comunitățile noastre, însă nu doresc să îmi spăl rufele în public’. Vom avea mereu respect unul pentru celălalt… asta este tot ce trebuie să știți‘, a mai spus ea.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton