Bie Adam de la America Express a plecat de acasă la 18 ani. De ce a apelat la psiholog: "Aveam multe episoade în care plângeam și..."

 Oana Pantazi
.

Bie Adam și mama ei formează unul dintre cuplurile cele mai determinate și simpatizate de la America Express, iar legătura dintre ele este una extrem de puternică. Recent, tânăra a povestit că a plecat de acasă la 18 ani pentru a-și lua viața în mâini, însă în scurt timp dorul de casă, de părinți, a început să se resimtă și a fost nevoită să apeleze la ajutorul psihologului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Bie Adam, una dintre cele mai ambițioase concurente de la America Express, a decis încă de la 18 ani să-și ia soarta în propriile mâini, așa că s-a aventurat singură în necunoscut, pentru a se dezvolta pe plan profesional, dar și personal. Despărțirea de părinți și independența proaspăt câștigată nu au fost simple și a fost nevoie de ajutorul unui psiholog pentru a-și învinge temerile create de dorul de casă.

274758167_7144245245650693_634131376564626502_n274758167_7144245245650693_634131376564626502_n

Bie Adam de la America Express a plecat de acasă la 18 ani

Că Bie este o fire ambițioasă și luptă din răsputeri, la America Express, pentru victorie nu mai e un secret pentru niciunul dintre fanii emisiunii, dar iată că, după cum a povestit, pentru ea nu a fost mereu ușor. Unul dintre momentele dificile s-a instalat în urmă cu 7 ani, când a plecat de acasă, decisă să-și construiască drumul în viață. În cele din urmă, această schimbare majoră a trimis-o la psiholog. Acum, relația cu mama ei este mai strânsă ca niciodată, iar asta le-a ajutat în parcursul la America Express.

Nu mai locuim împreună de când aveam vârsta de 18 ani, acum am 25. Mă duc regulat acasă ca să ne reconectăm, să ne îmbrățișăm și să povestim. Este persoana în care am cea mai mare încredere', a povestit Bie pentru Ego.

Citește și: „Bie Adam a dezvăluit momentele de la America Express 2023, nedifuzate la TV: „Nu s-a arătat contextul în care am plâns'

Citește și: Cine este Bie Adam, alias Tequila, de la America Express. A fost bătută cu ranga, în stradă

Citește și: Bie Adam și mama ei au trecut prin momente de panică la America Express: ‘Am dormit cu telefonul de securitate sub pernă. Oamenii ne avertizau cât de periculos este’

Citește și: Drama lui Pavel Bartoș. A rămas fără tată la doar 16 ani: „Din copil, am devenit un adult foarte responsabil. Primul meu job a fost ca salahor în construcții' / EXCLUSIV

De ce a apelat la psiholog

Independența câștigată la 18 ani a avut însă niște costuri, pe care Bie nu le-a putut gestiona de una singură.

Eu am plecat fără să mă gândesc de două ori pentru că era prea puternică senzația că vreau să creez, vreau să fac, vreau să mă descopăr, vreau să descopăr oameni noi, vreau să văd ce îmi place și vreau să fiu într-un oraș cu mai mulți oameni ca să pot să învăț mai multe lucruri. Nu m-am gândit de două ori când am plecat. După a început să se resimtă asupra mea dorul de casă, dorul de ea, dorul de tata. Îmi amintesc și acum că am trecut peste asta cu câteva ore de terapie, la 18 ani. Începuse să se vadă dorul în comportamentul meu. Aveam multe episoade în care plângeam și nu știam de ce. Doamna psiholog de la vremea respectivă mi-a arătat că acesta era dorul de mamă, pur și simplu. Am înțeles și am început să o vizitez mult mai des de atunci', a mai povestit Bie pentru sursa citată.

Bie Adam: „A merge la psiholog este ca a merge la medicul de familie”

Pentru Bie și mama ei parcursul la America Express nu a fost unul ușor, dar le-a consolidat relația. Influencerul spune că a avut nevoie de două luni să treacă peste cele trăite în Mexic, Guatemala și Columbia, de unde s-a întors cu 7 kilograme în minus, dar cu siguranță cu mai multă încredere în sine. Chiar dacă este o fire puternică, Bie nu a ezitat să mărturisească faptul că a apelat la psiholog când a avut nevoie și îi sfătuiește și pe cei aflați în dificultate să procedeze la fel.

Din perspectiva mea personală, a merge la psiholog, terapie, orice fel de eliberare emoțională, este ca a merge la medicul de familie, adică necesar, obligatoriu și vital. Îi încurajez pe tineri, pe oameni, pe cupluri, pe părinți să se descopere cu un îndrumător care este autorizat să facă lucrul acesta', a mai spus Bie pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton