"M-am întors cu 43 de kg". Cum s-a schimbat relația dintre Bie Adam și mama ei, după America Express

 Dumba Gabriela
.

Bie Adam a avut parte de o experiență extremă la America Express și dezvăluit că s-a întors acasă cu 43 de kg. Tânăra a fost însoțită de mama ei în această aventură și chiar dacă relația lor poate părea una atipică pentru fanii emisiunii, având în vedere cum își vorbesc una alteia, Bie Adam susține că ea și mama ei sunt ca două surori.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum s-a schimbat relația dintre Bie Adam și mama ei, după America Express. America Express s-a filmat anul trecut, iar până acum a trecut destul timp așa încât Bie și restul concurenților să-i revină din acea experiență extremă. Influencerul spune că a avut nevoie de două luni să treacă peste cele trăite în Mexic, Guatemala și Columbia.

89088908

Bie Adam a slăbit 7 kg la America Express

Bie Adam s-a întors la viața pe care o cunoștea înainte de a participa la America Express. Ea cântărea 43 de kilograme în momentul în care a ajuns în țară.

Având în vedere că emisiunea a fost filmată acum destul de multe luni, am avut timp să mă acomodez din nou cu viața mai ușoară, cu viața în felul în care o cunoșteam înainte. Bine, puțin mai evoluată pentru că am avut foarte multe de învățat.

Totul a fost treptat, am avut nevoie de 2 săptâmâni ca să mă reîntorc la obiceiul telefonului, am avut nevoie de toate aceste luni ca să mă îngraș la loc, în limita în care puteam eu.

Dar, cu toate acestea, am ajuns la 50 de kilograme și m-am întors cu 43. Eu zic că e o reușită. Deci, da, toate au fost treptat. Am vrut, totuși, să păstrez niște aspecte pe care le-am învățat de acolo și să nu le mai schimb vreodată.', a declarat Bie Adam pentru ego.ro.

Cum s-a schimbat relația dintre Bie Adam și mama ei, după America Express

Încet, încetm Bie Adam a revenit la viața ei obișnuită și spune că i-a luat două luni să treacă peste șocurile emoționale de la America Express.

„Nu mi-a fost foarte ușor să mănânc din prima mult, am avut nevoie de mai mult timp în care aveam o masă pe zi. Asta era suficient pentru mine și nici nu puteam să încerc să mă forțez. După, încet, încet, cu starea mea emoțională venea pofta de mâncare. Emoțional, mi-am revenit din șocurile respective destul de greu. Pot să spun că de 2 luni și ceva sunt total OK.', a mai spus Bie Adam.

Citește și: ‘El are bani doar de țigări și de băutură, de la mama lui’. Oana Roman, dezvăluiri despre situația financiară a fostului ei soț

Citește și: Andia, primele declarații despre iubitul ei: „Sunt într-o relație frumoasă de ceva timp’. Ce spune artista despre căsătorie și copii / EXCLUSIV

Citește și: Jorge se operează la genunchi, după accidentarea de la Survivor 2023

Ce nu se știe despre relația dintre Bie Adam și mama ei, cu care a fost la America Express

Bie Adam a dezvăluit că legătura pe care o are cu femeia care i-a dat viață este una sinceră, plină de iubire:

Pe mama am implicat-o în proiectele mele de când sunt om al internetului. În proiectele mele personale, niciodată nu a apărut în proiectele televiziunilor sau alt gen de proiecte. Cu siguranță, în proiectele mele viitoare o să fie. O să fie lângă mine tot restul vieții pentru că mă iubește și o iubesc. Relația dintre noi trebuie dusă mai departe.

Oamenii trebuie să înțeleagă că avem o relație ca două surori și de asta ne și permitem să vorbim altfel una cu cealaltă pentru că ne iubim și avem o prietenie strânsă. Prefer să am această relație cu ea în care ne permitem lucruri decât să mă apuc să am secrete și să o mint sau să fac lucruri de genul, pe care niciodată nu am putut să le fac față de ea.', a mai spus Bie Adam pentru ego.ro.

O singură dată am ascuns ceva față de ea mai mult timp. Am deslușit chiar în emisiune. Am avut o probă în care a trebuit să ne spunem un secret. L-am spus și pe acesta. În rest, nu, ea știe, mă cunoaște cap-coadă, interior-exterior, față-spate și piruetă.

Știe absolut tot despre mine, până la ultima celulă. De mică m-am testat ca să văd dacă pot să țin secrete față de ea și după o săptămână nu am mai putut mânca de stres. Mi-am dat seama că asta înseamnă o relație foarte strânsă și nu am decât să mă bucur de ea', a mai spus Bie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton