Biografia lui Meghan Markle și a Prințului Harry, motiv de scandal în Familia Regală! Kate Middleton, dezamăgită de dezvăluirile făcute de cei doi

 Oana Pantazi
.

Mult așteptata biografie a lui Meghan Markle și a Prințului Harry, care urmează să apară într-o săptămână, pare să-i fi făcut pe Kate Middleton și pe Prințul William să-și fi pierdut liniștea din cauza dezvăluirilor care îi privesc inclusiv pe ei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Curând, urmează să apară biografia lui Meghan Markle și a Prințului Harry, „Finding Freedom”, care va povesti în detaliu despărțirea lor de familia regală britanică. Conform surselor, nimeni nu este mai supărat din această cauză decât Kate Middleton, susține Lady Colin Campbell, o apropiată a familiei. Și, se pare, Ducesa de Cambridge are motive întemeiate.

Citește și: Dieta rapidă a lui Jennifer Aniston. Actrița a slăbit în timp-record și se menține fără efort!

Cartea scrisă de către jurnaliștii Omid Scobie și Carolyn Durand face vâlvă încă de pe acum datorită unor dezvăluiri care au ieșit deja la iveală și care au făcut-o pe Kate să spună că este extrem de tristă… În biografie, cei doi autori îl fac pe Prințul William snob, iar despre Kate Middleton afirmă că a avut o atitudine glacială pe vremea când Meghan era iubita lui Harry. Mai mult, nici William nu a părut prea încântat de noua iubită a fratelui său, atunci când l-a sfătuit.

„Să nu ai senzația că trebuie să te grăbești. Acordă-ți atâta timp cât ai nevoie să cunoști această fată', i-a spus Prințului Harry. Iar în cele două cuvinte – această fată -, Harry ar fi simțit tot snobismul fratelui său.

Lady Campbell a ținut să sublinieze însă că „mi s-a spus că toată lumea este extrem de supărată, că William nu este un snob – ar fi spus aceleași lucruri și dacă era vorba de fiica vreunui duce. Dar de când Harry este cu Meghan, au găsit orice scuză pentru a-și arăta resentimentele față de oricine și de orice'.

Meghan-Markle.Vogue2_-676×1024Meghan-Markle.Vogue2_-676×1024

Kate e glacială, iar William, snob!

Pe de altă parte, expertul regal Duncan Larcombe este de aceeași părere. „William and Kate nu mai au somn din cauza asta. E adevărat, te poți certa, dar îți poți lua fratele deoparte și să-i spui „Nu te grăbi!”, dar ca să fii considerat snob pentru asta e ceva foarte extrem. Știu că William va fi foarte afectat din cauza asta”.

Cu siguranță, după apariția biografiei lui Meghan Markle și a Prințului Harry nu se va mai vorbi niciodată despre Cei 4 fantastici, deoarece Kate va fi extrem de rănită nu doar din cauza comentariilor despre snobismul soțului ei, ci și despre faptul că s-a scris că ea are o atitudine glacială…

Citește și: Ramona Gabor a venit în țară pentru parastasul părinților și s-a reunit cu Alina pe litoral! De ce lipsește Monica


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton